Honda CB1000R, háromnegyedes felvétel jobb elölről, leparkolva, a hegyek felett
Honda CB1000R, háromnegyedes felvétel jobb elölről, leparkolva, a hegyek felett

CB1000R

MAGÁVAL RAGADÓ SZEMÉLYISÉG

A Neo Sports Café továbbfejlődött. Ennek első lépése a CB1000R, amelyet teljesen átterveztünk az elegáns fényszórótól egészen az átalakított alumínium segédvázig, és ezzel egyedi és agresszív karaktert kapott. A még inkább "kézzel készített" hatású megjelenésről pedig a CB1000R Black Edition gondoskodik, amely egyedi kialakításának köszönhetően maga a megtestesült elegancia.

FELISMERHETŐ ÜVÖLTÉS

Ez a négyhengeres motor tökéletesen muzsikál. Nyissa ki a CB1000R fojtószelepét és merüljön el az egyedi, finomhangolt hangélményben (fejhallgatóval érdemes meghallgatni).

IGAZI ÉLETÉRZÉS

A CB1000R több egyszerű motorkerékpárnál: igazi életérzés. Nézzen szét alaposan, és válassza ki a kedvenc színét!
Húzza el a forgatáshoz Húzza el a forgatáshoz
Nagyítás Nagyítás
Rotate Rotate
Kétujjas nagyítás Kétujjas nagyítás
Görgetés

SZIKÁR ÉS ELVETEMÜLT

A motorkerékpározás lényege.

Most még elegánsabb és agresszívan erőteljes felépítéssel. Egyetlen pillantás is elég a szálcsiszolt fémfelületek felismeréséhez, amelyek továbbviszik a hamisítatlan Café Racerek örökségét.

Az abszolút minimumig lecsupaszított roadster a motorozás vegytiszta örömének szolgálatában áll. A kézzelfogható, tapintható, hallható stílusjegyek berántanak a vérpezsdítően dinamikus utazás világába. Az út végén pedig az egyedi motorkerékpárba épített négyhengeres motor környékén található ezernyi mérnöki megoldás még órákra felcsigázza az érdeklődést.

Honda CB1000R, háromnegyedes felvétel jobb hátulról, motorossal, az úton
Honda CB1000R, közelkép a piros logóról
Honda CB1000R, jobb oldal, leparkolva, egy épület belsejében
Honda CB1000R, bal oldal, motorossal, az úton, napfelkeltekor

ÖNÉ A VÁLASZTÁS

Egy lenyűgöző CB1000R vagy egy lopakodó stílusú CB1000R Black Edition? Válassza ki az Ön modelljét, itt.

CB1000R Black Edition, stúdiófelvétel
CB1000R, stúdiófelvétel

CB1000R

CB1000R Black Edition

Honda CB1000R Black Edition és Mat Blue Jeans Metallic

LÉPJEN MAGASABB SZINTRE

Érje el a tökéletes visszafogottságot!

A CB1000R Black Edition ennél még tovább megy. Néhány megmunkált alumíniumfelületen kívül minden látható eleme fekete: a fényszóró pereme, a szélvédő, a SFF-BP első villájának csúszószárai, a hűtőkeretek és az eloxált légszűrőház-borítások, valamint a 4-2-1-es kipufogórendszer. A CB1000R Black Edition esetében kétféle szín választható az üzemanyagtartály és az utasülés burkolatához: Graphite Black vagy Mat Jeans Blue Metallic. Mindehhez egy 3 fokozatú, állítható gyorsváltó jár a pontos és azonnali sebességváltás érdekében.

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással bármelyik Honda motort tetszés szerint alakíthatja. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. A Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így Ön szabadon válogathat az érdekes videók között.

Letöltés iOS-re

Letöltés Androidra

CB1000R, A Honda motorkerékpárok élménye

Street és túra