Honda SH350i – Reflektorfényben
Honda SH350i – Reflektorfényben

SH350i

REFLEKTORFÉNYBEN

Görgetés

MEGBÍZHATÓ TELJESÍTMÉNY. IDŐTLEN STÍLUS.

SH robogóink a kétkerekű világ igazi ikonjai, amelyek évtizedek óta egyszerű és praktikus közlekedési módot kínálnak az európai robogósok generációinak. Kategóriaelső, prémium teljesítményük a megbízható, erős motoron alapul, a képet pedig a praktikus síkpadló és a nagy, 16 colos kerekek teszik teljessé. Mindezt most időtlen, kompakt és bárhol felismerhető SH-stílusba csomagoltuk.

EGY IKON FEJLŐDÉSE

Az új SH350i a termékcsalád vezető modellje, és az SH-eszmény tökéletes megtestesülése.

Megnövelt kapacitású, folyadékhűtésű négyszelepes motorjának köszönhetően nagyobb teljesítményre képes, így álló helyzetből és haladásból is bármikor képes kilőni, és állva hagyni a forgalmat, valamint az autópályán is nagyobb sebességgel közlekedhet vele. Az SH lényege mindig is a forma és a funkció lenyűgöző találkozása volt: az SH350i az elegancia, a prémium megjelenés és a technológiai fejlettség hármasával minden robogós álma. Az átalakított váz megkönnyíti az irányítást (ami szintén az SH-k sajátossága), az USB-s töltőaljzat és a SMART kulcs pedig csupán kettő a mindennapi életet megkönnyítő apróságok közül.

Honda SH350i, közelkép az SH emblémáról, piros motorkerékpár
Honda SH350i, egy férfi áll a robogó mellett, hátulnézet, piros motorkerékpár
Honda SH350i, háromnegyedes, jobb elölről készült felvétel, motorossal, közúton, piros motorkerékpár
Honda SH350i, háromnegyedes, hátulról készült felvétel, motorossal, piros motorkerékpár

LETISZTULT, ELEGÁNS ÉS KIFINOMULT

Ez a három szó tökéletesen leírja az SH350i-t.

A letisztult, karcsú, vadonatúj idomzat körülöleli az átdolgozott acélcső vázat, és tartja az egyszerűen használható, kényelmes síkpadlót, amely minden SH robogó sajátja. A kényelmes üléspozícióban egyenes háttal ülhet, bármilyen magas. Az SH350i új motorjának köszönhetően Ön is okosabban közlekedhet, így villámgyorsan végezhet a városi teendőivel, ha pedig messzebbre viszi az útja, az autópályán is sebesebben haladhat. A kifinomult dizájnelemek mindenütt jelen vannak, és megkönnyítik a nap zökkenőmentes elindítását. 

Honda SH350i, jobb oldal, leparkolt helyzetben, piros motorkerékpár
Honda SH350i, jobb oldal, leparkolt helyzetben, szürke motorkerékpár

A gyújtás, az ülés és az opcionális Smart Top Box hátsó doboz kezelésére szolgáló SMART kulcs bármilyen zsebben kényelmesen elfér. A kényelmes ülés alatt egy zárt bukósisak is elfér, és az USB Type-C töltőaljzat is itt kapott helyet. Az új változatban minden világítást, az irányjelzőket is hihetetlenül hatékony LED-ekkel oldottunk meg, a vonzó új LCD-kijelzőn pedig könnyen megtalálja a fontos információkat.

SPORTOS STÍLUS

A két új, vonzó fényezési opciónak köszönhetően az SH350i most még kívánatosabb.

Szeretné más ruhába öltöztetni az SH350i-t? Válasszon Matte Blacky Grey Metallic vagy Pearl Falcon Grey fényezést: ez a két kifinomult és modern téma megnyerő, piros színű SH-emblémát, piros kerékcsíkozást és fekete díszítőelemeket tartalmaz.

SH350i
HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól a Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.

FEDEZZE FEL A ROBOGÓT