Close

CRF1100L AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

KIKAPCSOLÓDÁS FELSŐFOKON.

 
Honda Africa Twin Adventure Sports, háromnegyedes, bal oldalról készült felvétel, a motoros egy sivatagi tájon halad keresztül
Honda Africa Twin Adventure Sports, háromnegyedes, bal oldalról készült felvétel, a motoros egy sivatagi tájon halad keresztül

TÖKÉLETES NAP EGY KIS MOTOROZÁSHOZ!

Látja a horizontot a kék égbolt alatt? Hát persze! De Ön ennél távolabbra tekint. Azon tűnődik, hogy mi vár Önre a horizont mögött. Ismerjük az érzést. Az Africa Twin Adventure Sports pontosan ezért készült – a fejlett technológiai megoldásoknak és a prémium funkcióknak köszönhetően készen áll arra, hogy bejárja a világot.

LELKESÍTŐ KÉTHENGERES ZENE

Csodálja az elsuhanó tájat, és élvezze a túramotorozáshoz legjobban illő dalt – a kéthengeres motor hangját felidéző dallamot (érdemes fejhallgatóval hallgatni).

Görgetés

A RÉSZLETEK FONTOSAK

Vegye közelebbről szemügyre azokat az egyedi tulajdonságokat, amelyek különlegessé teszik az Africa Twin Adventure Sportsot.

AZ ADVENTURE MESSZIRE VISZI

Ha hosszú napokat tölt a nyeregben, az apró dolgok is sokat számíthatnak.

Az Africa Twin Adventure Sports átalakításakor a kényelemre összpontosítottunk, mivel a nagy üzemanyagtartály hosszú utazást tesz lehetővé. A megnövelt fejidom jobban véd a menetszéllel szemben, míg az állítható magasságú plexi csökkenti a sisak rázkódását. A biztonság növelése érdekében pedig az új kettős LED-fényszórók mostantól nappali menetfény funkcióra is képesek, így világosban is kiváló láthatóságot nyújtanak. A LED-fényszórók egyben kanyarfényszórók is, amelyek a sebességtől és a dőlésszögtől függően automatikusan bevilágítják a kanyar holtterét. A fűtött markolatok felmelegítik a kezét, míg a sebességtartó automatika nagy távolságok esetén is kényelmessé teszi az utazást. A motor ezenkívül ACC-töltőaljzattal is fel van szerelve. A tömlő nélküli gumiabroncsok pedig megkönnyítik az útmenti javítást.

Honda Africa Twin Adventure Sports, háromnegyedes, elölről készült felvétel, a motoros sivatagi terepen halad keresztül

MEGPAKOLVA IS KÉSZEN ÁLL A HOSSZÚ ÚTRA

Eljött a felfedezés ideje? Bárhová is viszi az út, jobb útitársat keresve sem talál.

Az Africa Twin Adventure Sports motorkerékpárt praktikus megoldásokkal készítettük fel az útra, hogy Ön minél messzebbre juthasson. A lehető legmesszebbre. Emellett fejlett technológiái segítik Önt az utazás során. Az Africa Twinhez hasonlóan az alapfelszereltség része a négy, előre beállított vezetési üzemmód, a kettő személyre szabható felhasználói mód, az inerciális mérőegység (IMU), a Honda állítható nyomatékszabályozó (HSTC), a kanyar ABS, valamint az egykerekezés-gátló. Mindezek a funkciók a TFT érintőképernyőn keresztül kezelhetők, emellett az Apple CarPlay® és a Bluetooth-funkció is csupán egyetlen gombnyomással aktiválható.

Opcionális SHOWA EERAlengéscsillapító

Az új Africa Twin Adventure Sports motorkerékpár vásárlása során extraként megrendelheti a SHOWA ELEKTRONIKUS LENGÉSCSILLAPÍTÓ (SHOWA EERA) rendszert, amely segítséget nyújt az optimális felfüggesztés beállításában – hiszen soha nem tudhatja, hogy merre viszi majd az út. A három előre beállított üzemmód a túrázás, valamint a városi és a terepmotorozás összes lehetséges esetét lefedi. Álló helyzetben, terhelés alatt, valamint egyedüli motorozás vagy utassal és csomagokkal történő utazás során a hátsó rugó-előfeszítés elektronikusan állítható.

Honda Africa Twin Adventure Sports, közelkép az első felfüggesztéséről

Opcionális SHOWA EERA™ lengéscsillapító

Honda Africa Twin Adventure Sports háromnegyedes, felülről készült felvétel a motoros bal oldaláról, amint egy sivatagi tájon halad keresztül

Opcionális dupla kuplungos automata váltó

Opcionális dupla kuplungos automata váltó

A motorkerékpár vásárlása során extraként megrendelheti az egyedülálló dupla kuplungos automata váltót (DCT) is, amely az automatikus és kézi sebességváltás mellett a TFT érintőképernyőn keresztül kiválasztható G-- üzemmódkapcsolót is kínál, amely csökkenti a kuplungcsúszás idejét a váltások során, és így lehetővé teszi a hátsó kerék csúszását.

Honda Africa Twin Adventure Sports, jobb oldalról készült felvétel, a motoros sivatagi terepen halad keresztül

Két különböző Africa Twin modell

Mindkettő készen áll a kalandra. Válassza ki az Ön modelljét itt.

Honda Afrika Twin jobb oldalról, stúdióban
Honda Africa Twin Adventure Sports jobb oldalról, stúdióban

Africa Twin Adventure Sports

Africa Twin

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Experience alkalmazás segítségével személyre szabhatja motorkerékpárját. Válassza ki a színt és a kiegészítőket, és a kiterjesztett valóség (AR) funkciónak köszönhetően akár azt is megnézheti, hogy nézne ki a motor a garázsában.
Letöltés iOS készülékre
Letöltés Android készülékre
HONDA Afrika Twin Adventure Sports alkalmazás 3D egyéni beállítások