Honda Africa Twin Adventure Sports
Honda Africa Twin Adventure Sports

AZ IGAZI KALAND SOHA NEM ÉR VÉGET

Kezdjük az Africa Twin csodálatos képességeivel. Fogjunk egy nagy hatótávolságot lehetővé tevő üzemanyagtartályt és az ezzel járó kényelmet, a Showa EERA™ felfüggesztés és a hatsebességes DCT váltó opcionális lehetőségét, plusz az új, továbbfejlesztett, rövidebb plexit és az eredeti Africa Twin által inspirált élénk Cracked Terrain színeket, és megkapjuk az Africa Twin Adventure Sports motorkerékpárt. A tökéletes motorkerékpár hosszú utakra.

Honda Africa Twin Adventure Sports
Honda Africa Twin Adventure Sports

JÁRJA BE MOTORRAL AZ EGÉSZ VILÁGOT

Az utazás egy megindító dolog. Megváltoztatja Önt. Új helyek. Emberek. Élmények. Életre szóló emlékek. Minden út várakozással kezdődik és a nosztalgia érzésével ér véget, és utána késztetést érzünk arra, hogy újrakezdjük az egészet. Nagy hatótávolsága és sokoldalúsága révén az Africa Twin Adventure Sports új távlatokat nyit a motorozásban. És olyan élményeket kínál, mint semmi más.

Honda Africa Twin Adventure Sports

Készen áll a hosszú útra?

Merre tovább? Csak Önön múlik. A 24,8 liternyi üzemanyaggal akár 500 km is megtehető. Ami remekül jön, ha nem tudja, milyen messze van a következő benzinkút. Az öt irányban állítható szélvédő rövidebb, jobb kilátást biztosít előre, de a megfelelő dőlésszögnek köszönhetően - a fejidommal együtt -ugyanolyan magas szintű védelmet biztosít. És mert sohasem lehet tudni, hogy milyen lesz az időjárás holnap – vagy akár a következő kanyar után – fűtött markolat gondoskodik a hideg elleni védelemről.

Honda Africa Twin Adventure Sports

Azonnali reakció és DCT (opcionális)

Egy hosszú túra során, csomagokkal megrakodva, és azonnali teljesítményre lehet szüksége egy előzésnél. Nincs habozás. A kéthengeres motor nagy teljesítményt, precíz fojtószelepet és olyan fejlett technológiát kínál, mint például a HSTC-t és az Egykerekezés-gátló. Egyszerűen választhat a négy alapértelmezett motorozási üzemmód közül, vagy akár személyre is szabhatja a motorblokkot – úgy, ahogyan azt Ön szereti. Extraként egy hatfokozatú DCT váltó is elérhető, amely kényelmes automata vagy gyors kézi váltást is lehetővé tesz.

Honda Africa Twin Adventure Sports

Alapfelszereltségként SHOWA vagy SHOWA EERA™

Az utaktól távol, terepen, utassal és csomagokkal teljesen megrakodva motorozva is kétféle felfüggesztés-konfiguráció közül választhat: a kiváló minőségű, állítható 45 mm-es Showa fordított első villák és hátsó lengéscsillapító és a Showa elektronikus felfüggesztéssel (Showa EERA) kiegészített változat közül, amely minden körülmények között optimális lengéscsillapítást biztosít. A SOFT, a MID és a HARD beállítások a túrázástól kezdve egészen a sportmotorozásig minden helyzetet lefednek, ezenkívül pedig ott van még az OFF-ROAD beállítás is. A USER opció lehetővé teszi az egyéni beállítást, és a hátsó rugó előfeszítése is beállítható elektronikusan.

Honda Africa Twin Adventure Sports

Biztonságosan mutatja az utat

Az egész napos motorozás esetén is igaz, hogy fontos látni és látszani. A stílusos dupla LED-fényszóró remekül néz ki, és nappali menetfény (DRL) funkcióval is rendelkezik, amely automatikusan igazodik a környezeti fény intenzitásához. A LED erős, jól látható fényét könnyen észreveszi a többi közlekedő és fokozza az Ön biztonságát. A kiegészítő kanyarfényszórók a sebesség és a dőlésszög alapján automatikusan bevilágítják a kanyar holtterét. 50 km/h-s sebesség felett és vészfékezés esetén pedig működésbe lép az automatikus vészvillogó (ESS) funkció, figyelmeztetve az Ön mögött haladókat a megváltozott körülményekre.

AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

Nézze meg az új Cracked Terrain grafikákat, és válasszon ki egy színt.
Húzza el a forgatáshoz Húzza el a forgatáshoz
Nagyítás Nagyítás
Rotate Rotate
Kétujjas nagyítás Kétujjas nagyítás
Válasszon színt

  IZGALMAS KIPUFOGÓHANG EGY KÉTHENGERES MOTORTÓL

  Az erős kéthengeres motorblokk a piros tartományban járva a legjobb háttérzene (a legjobb élményért használjon fejhallgatót).

  Honda Africa Twin Adventure Sports
  Honda Africa Twin Adventure Sports
  Görgetés

  Két különböző Africa Twin modell

  Válassza ki legújabb kalandját itt.

  Honda Africa Twin, felvétel
  Honda Africa Twin Adventure Sports, felvétel

  CRF1100L AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

  CRF1100L AFRICA TWIN