Tájékoztató – A bemutatott képeken a jelenlegi és az előző évi modell vegyesen szerepel.

Honda SH125i, háromnegyedes jobb első nézet modellel

Könyörtelen elegancia

Görgetés
Honda-SH125i, háromnegyedes bal első nézet, motorossal, bal kanyart vesz be az úton

TARTSA A LÉPÉST ROHANÓ ÉLETÉVEL AZ ÚJ SH125i-VEL!

SIKERBŐL FARAGTÁK

Az osztály legjobbját nem nehéz észrevenni.

Tudjuk, hogy milyen magas fordulatszámon pörög a városi élet. Alighogy megérkezik valahová, már roboghat is tovább. Előzze meg teendőit, és szórakozzon kiválóan közben! Ebben segít a kifejezetten a városi léthez tervezett gyönyörű, vadonatúj SH125i. A letisztult, üde és sportosra tervezett külső egy még nagyobb teljesítményű és még üzemanyag-takarékosabb, HSTC funkcióval felszerelt, négyszelepes, négyütemű eSP+ motort rejt, amellyel Ön bármilyen helyzetben az élen maradhat.

Ultramodern mobilitás

A praktikus USB-portnak köszönhetően útközben is töltheti eszközeit. A hátsó felfüggesztés geometriáját alaposan átdolgoztuk, így a robogó vezetése igazi élmény, az utazás pedig Önnek és utasának is kifejezetten kényelmes legyen. A vadonatúj, átlátható LCD-kijelzőn minden fontos információt megtalál, míg a minden elemében LED világítás még jobb láthatóságot biztosít.

Honda-SH125i, háromnegyedes bal első nézet, motorossal, parkol
Honda-SH125i, elölnézet, közelkép az első fényszóróról

Könnyű irányíthatóság

Elég a Honda intelligens kulcsot a zsebében tartania: ez nem csupán egy gyújtáskulcs, de az ülést, az üzemanyagtöltő-sapkát és a kormányzárat is nyitja, ráadásul opcióként az intelligens hátsó dobozt is választhat, amely automatikusan záródik, és egyszerűen, a doboztartón található gombbal nyitható. Az időjárás viszontagságai ellen védelmet szolgáló extrákkal - a plexitől a kézvédőig - télen sem okoz gondot a motorozás.

Honda-SH125i, háromnegyedes bal oldali nézet

Átrajzolt, letisztult idomzatának és továbbfejlesztett vázának köszönhetően több mint 50%-kal nagyobb tárolókapacitással büszkélkedhet: bőven marad hely a zárt bukósisak mellett is.

A részletek fontosak

Ismerje meg közelebbről azokat az egyedi funkciókat, amelyeknek köszönhetően az SH125i vezeti kategóriáját.

  • Pearl Nightstar Black Standard
  • Pearl Falcon Grey Standard
  • Matte Pearl Cool White Standard
  • Matte Pearl Pacific Blue Standard
  • Matte Coal Black Metallic Standard
  • Vetro Standard
  • Matte Pearl Cool White (SE) Standard
*

TOVÁBBFEJLESZTETT AERODINAMIKAI KIALAKÍTÁS

Az SH125i új, folyadékhűtéses, négyszelepes eSP+ motorja gyorsabb, karcsúbb és tisztább, mint valaha.

Szerettük volna, ha az SH125i megőrzi vezető pozícióját, ezért egy átalakított, 124,8 köbcentis, folyadékhűtésű, négyszelepes, négyütemű eSP+ motorral szereltük fel, amely nagyobb teljesítményre (12,5 LE 8250 ford./percen) és nyomatékra (11,4 Nm 6500 ford./percen) képes. Így az új modell álló helyzetből és előzéskor is jobban gyorsul, mint az előző SH125i, és csúcssebessége is magasabb. Mindez rendkívül jól jön a forgalmas utakon.

Takarékos és tiszta

A WMTC szabvány szerint mért üzemanyag-fogyasztás 2,3 l/100 km volt, az új modellnél viszont már csak 2,2 l/100 km, s ezt az Alapjárat-leállító Rendszer (start&stop) aktiválása nélkül mérték a szakemberek. És ami a tulajdonosoknak és a főként lakott területen használt motorok használóinak rendkívül fontos, az SH125i eSP+ motorja megfelel az EURO5 előírásainak, amely jóval szigorúbb károsanyag-kibocsátási követelményeket tartalmaz, mint az EURO4.

ALAPJÁRAT-LEÁLLÍTÁSI TECHNOLÓGIA

CSENDESEN LEÁLLÍTJA, MAJD ELINDÍTJA A MOTORT A PIROS LÁMPÁNÁL

Honda-SH125i, közelkép a jobb oldali forgó fogantyúról
Honda-SH125i, háromnegyedes, elölről készült felvétel, motoros a városban

LEGYEN MÉG IZGALMASABB AZ ÉLET!

Most két új, pengeéles új fényezési opció is elérhető, amelyekkel sportos vonzerővel ruházhatja fel az SH125i-t.

Szeretné, hogy az SH125i kiemelkedjen a tömegből? Válasszon a lopakodásra termett Matte Rock Gray és a kifinomult Matte Pearl Cool White közül, és élvezze a sportos hangulatú, modern megjelenést, amelyhez az SH-emblémával ellátott látványos padlócsíkozás, piros SH és Honda emblémák, valamint sportos fényszórócsíkok tartoznak.

SH125i
Honda SH125i – alkalmazásnézet.

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. A Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így Ön szabadon válogathat az érdekes videók között.