CB650R

Minimalista tökély

Honda CB650R – egy hídon halad át


Ez a vegytiszta négyhengeres varázslat otthona. A lecsupaszított CB650R hihetetlenül élvezetes teljesítményt kínál, akár a városban csavarog, akár a kanyargós ösvényeket rója: erős gyorsulás, könnyed agilitás és az új, CB1000R által ihletett Neo Sports Café stílus jellemzi. Ehhez prémium technológiai megoldások társulnak, emellett ez az első motor, amelyben a Honda hihetetlen új e-kuplungos rendszere működik – a kevesebb néha valóban több.

Bezárás

Stílusos dizájn

Neo Sports Café Az új iskola és az old school stílus találkozása: lecsupaszított retro megjelenés gépies minimalizmussal.

Sportos ívek A motort trapézformák határozzák meg, a kompakt ülésburkolatot pedig agresszívan magasra helyeztük.

Vadonatúj, szögletes LED fényszóró A CB1000R ismertetőjegye az alumíniumkeret és a jellegzetes LED világítás.

 

Honda CB650R – állókép a helyszínen, modellel
Honda CB650R – állókép hátulról, a helyszínen
Honda CB650R – közúton éjszaka az új fényszóróval


Honda CB650R – közúton éjszaka az új fényszóróval

Kiváló teljesítmény

Minden a jobb kezében van. A DOHC soros négy hengeres motor 70 kW (94 LE) csúcsteljesítményre és 63 Nm nyomatékra képes – egészen a szabadon kipörgethető 12 000 fordulat/perces piros vonalig. Ha A2-es jogosítványa van, 35 kW-os átalakítás is elérhető (amelyet a Honda márkakereskedői végeznek el), majd ha megszerezte az A kategóriás engedélyt, visszatérhet a teljes teljesítményre. Az erő kontroll nélkül mit sem ér: a kuplungasszisztens és a csúszókuplung megakadályozza a hátsó kerék blokkolását a kemény fékezéseknél és visszaváltáskor. A vészmegállás-jelző (ESS) pedig hirtelen megállás esetén aktiválja a hátsó vészvillogókat, így garantáltan észre fogják venni az utakon.

Honda TFT-kapcsoló a markolaton

A kapcsolat

Ez a motorkerékpár odafigyel Önre. A vadonatúj, színes, 5 colos TFT-kijelző háttérvilágított kormánykapcsolókkal, természetes kézpozícióban működtethető, és bármilyen fényviszonyok között jól leolvasható. Az egyszerű használat jegyében készült, a kijelző pedig erős napfényben is minimálisra csökkenti a tükröződést. A Honda RoadSync appon keresztül pedig szinte bármilyen készüléket lehet hozzá csatlakoztatni. Android és iOS rendszerű okostelefonokkal egyaránt működik, kanyarról kanyarra történő navigációt biztosít, valamint lehetővé teszi, hogy motorozás közben Ön hívásokat indítson és fogadjon, illetve zenét hallgasson.

Honda CB650R – e-tengelykapcsoló

E-tengelykapcsoló – a motorozás következő szintje

Az e-tengelykapcsoló a Honda egyedülálló megoldása, amely a szórakoztató motorozás jegyében készült, és az Ön kezébe adja a választás lehetőségét. Használhatja hagyományos módon a tengelykapcsolót. Vagy az e-tengelykapcsolóra bízhatja a munka nehezét, így nem kell a tengelykapcsoló karral foglalkoznia. Ennyire egyszerű! Elegendő a váltót működtetnie az elinduláshoz, a fel- és lefelé váltáshoz és a megálláshoz. A többiről az E-tengelykapcsoló gondoskodik – így Ön olyan simán közlekedhet, mint egy profi sportmotoros. Ez a megoldás az Ön kezébe adja az irányítást, akár kanyarokat vesz be, akár forgalmas városi utcákon kell átvágnia.  Szeretné használni a tengelykapcsolót? Mi sem egyszerűbb. Ezt is bármikor megteheti.

Tudjon meg még többet!
Honda CB650R – tengerparti úton távolodik

Vegytiszta négyhengeres teljesítmény

Hallgassa meg, ahogyan a motor életre kel!

Hangszóró

Lecsupaszított színek a lecsupaszított stílushoz

Nézzen körül alaposan, és válassza ki azt, amelyiket a sajátjának érzi!

  • Matte Gunpowder Black Metallic Standard
  • Pearl Smoky Grey Standard
  • Matte Laurel Green Metallic Standard
  • Candy Chromosphere Red Standard
*

Honda Motorcycles alkalmazás

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját ízlése szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. A Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így Ön szabadon válogathat az érdekes videók között.

Letöltés iOS-re Letöltés Androidra