Tájékoztató – A bemutatott képeken a jelenlegi és az előző évi modell vegyesen szerepel.

Háromnegyedes felvétel egy piros CB125F bal oldaláról, közúton, városi környezetben

Honda CB125F

VÁGJON BELE VALAMI IGAZÁN KÜLÖNLEGESBE!

Görgetés

A MÁGIKUS SZABADSÁG ELSŐ PILLANATA

Csak adjon gázt, és tapasztalja meg a tükörsima indulás élményét! A CB125F nyergében egy teljesen új világ nyílik meg Ön előtt. Ez a motorkerékpár egy új kaland kezdete lehet. A kerekektől kezdve a szuperhatékony eSP erőforráson át a finomam irányítható vázig teljesen újraterveztük, így sokkal könnyebb, gazdaságosabb, de továbbra is ugyanazt a kiváló városi teljesítményt nyújtja. Hova tart? Csak Önön múlik. Most már választhat.

Egy CB125F halad közúton

TELJES MÉRETŰ ÉLMÉNY

A CB125F a teljes méretű motorok érzését és élményét kínálja.

A motor tömegét 11 kg-mal csökkentettük, amelyet garantáltan meg fog érezni, amikor gázt ad, és beveszi a kanyart. A digitális műszerfal és a LED fényszóró is a felszereltség része. Ezenfelül az egyhengeres, léghűtéses, kétszelepes eSP (Enhanced Smart Power) PGM-FI üzemanyag-befecskendezéses motor is különösen strapabíró kialakítást kapott. A motor azonban nemcsak erős, de okos is. Az intelligens gyorsulás és az 1,54 l/km-es üzemanyag-fogyasztás kombinációjának köszönhetően tele tankkal akár 800 km is megtehető.

Van, aki azért ül motorra, mert szeretne gyorsan beérni a munkahelyére, mások számára a motorozás szenvedély, menekülés a mindennapokból. Nem számít, hogy melyik kategóriába tartozik: új motorunkkal a kulcs minden egyes elfordításával egy különleges élmény veszi kezdetét.

Stúdiófelvétel egy piros Honda CB125F motorkerékpárról, fókuszban a kipufogócső
Stúdiófelvétel egy piros Honda CB125F motorkerékpárról, fókuszban az eleje
Piros Honda CB125F egy éjszakai városi környezetben
Stúdiófelvétel egy piros Honda CB125F motorkerékpárról, fókuszban a motor

A NAGYMOTOROKNÁL MEGSZOKOTT STÍLUS ÉS KEZELHETŐSÉG

A CB125F széles üzemanyagtartályával és ezüst oldalsó burkolataival le sem tagadhatná, hogy a CB család tagja.

A motort azonban egyedi jegyekkel is felruháztuk. A jellegzetes, szögletes fejidom és a plexi véd a szél ellen, a fényes grafikus díszítőelemek pedig különösen szembetűnőek a fekete motoron és kipufogón. A pirosra festett hátsó lengéscsillapító némi sportos hangulatot kölcsönöz a motornak.

Egy piros Honda CB125F elölről, háromnegyedes nézetben, egy motoros a leállított motorkerékpáron, városi környezetben
Stúdiófelvétel egy piros Honda CB125F motorkerékpárról, fókuszban az LCD-kijelző

A prémium LED fényszórónak köszönhetően mindig pontosan látni fogja, hogy hová tart. Az utasok saját kapaszkodót kaptak, a hajtólánc ápolásának megkönnyítése érdekében pedig egy középső kitámasztót is elhelyeztünk a motoron.