Honda Adventure Roads

Nordkapp - 2017

A Honda Africa Twin motorosai Norvégia lélegzetelállító fjordjai és hófödte hegycsúcsai között motoroznak.

2017 márciusában elindultunk az első Honda Adventure Roads túrán - 40 motoros 8 nap alatt 3750 km-t tett meg Nordkappig - Norvégia lélegzetelállító fjordjain és hófödte hegyein keresztül. Azok, akik ott voltak, soha nem fogják elfelejteni.

A Honda Adventure Roads következő fejezetére 2024-ben, Marokkóban kerül sor. Fedezze fel ezt az új és izgalmas fejezetet, amely idén kerül megrendezésre az alábbi gomb segítségével.

Marokkó 2024 Kövessen minket

Honda Africa Twin, amint keresztülrobog Nordkappon.

Északi élvezetek

A közepes nehézségű és nehéz, aszfaltos és terepszakaszokból álló túra minden motoros tudását próbára tette – ám a végén mindnyájan hasznos tapasztalatokkal gazdagodtak. Az út során rendezvényszervezőink és a Honda nagykövetei segítették és vezették a csoportot.

Honda Africa Twin, amint keresztülrobog Nordkappon.

Jó társaság

A közös motorozás élménye bajtársias kapcsolatokat alakít ki a résztvevők között, ami a kaland után is megmarad. A Nordkappba tartó út során mindenki új motorozási képességeket tanulhatott a HRC oktatóitól és a többiektől.

Honda Africa Twin, amint keresztülrobog Nordkappon.

Felejthetetlen pillanatok

Könnyen előfordulhat, hogy az egyik pillanatban még az út menti tájat nézi, majd a következő kanyarban a lélegzete is eláll az elé táruló látványtól, amely hosszú ideig megmarad az emlékezetében. Megáll, nagyokat lélegez, készít pár fotót, majd indul tovább. Az ilyen pillanat ritka, de amikor eljön, pontosan tudni fogja, hogy miről beszélünk.