Honda RoadSync

A funkciók hangutasítással vagy a kormány bal oldalán elhelyezett, négyirányú kapcsolóval érhetőek el. Az okostelefonja a zsebében, biztonságban maradhat, Ön mégis kapcsolatban maradhat a világgal, ráadásul semmi sem zavarja a motorozás élvezetében.

Honda, Smartphone Voice Control rendszer kijelző

A HONDA ROADSYNC HASZNÁLATA

A Honda RoadSync hihetetlenül egyszerűen használható. Amikor felül Honda motorjára vagy robogójára, Google- vagy Apple-fiókja segítségével csatlakoztassa Android 8.0 vagy iOS 14 (vagy újabb) rendszerű okostelefonját a korábban telepített Honda RoadSync alkalmazáshoz. Az alkalmazás a sisakba szerelt, hangutasításos funkcióval ellátott Bluetooth®-os headsethez is kapcsolódik.

GYORS ÉS EGYSZERŰ BEÁLLÍTÁS

1.  Töltse le a Honda RoadSync alkalmazást a Google Play Áruházból (Android) vagy az App Store-ból (iOS), és adja meg a kért engedélyeket.

2. Párosítsa a készülékét a Hondával, kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

3. A párosítást és az engedélyezést követően válasszon egy Google-fiókot (Android) vagy Apple-fiókot (iOS).

Ennyire egyszerű! Kialakította a kapcsolatot, most már használhatja a funkciókat, amelyek mindössze néhány érintéssel kezelhetők. Minden a Bluetooth® révén működik, így nincs szükség kábelekre.

Van még kérdése?

Olvassa el a gyakori kérdéseket!

Gyors és egyszerű beállítás
iOS HSVCs Mock-up

Az iOS korlátozásai

A hívási funkciókat csak támogatott fejhallgatókkal lehet működtetni: ide tartozik a hívások indítása, fogadása és elutasítása (a kormányrúdon található kapcsolókkal ez a művelet nem használható). Az üzenetfunkciók korlátozottak. Az Apple Music az egyetlen támogatott zenei alkalmazás. Külső navigációs alkalmazások nem támogatottak.

Bluetooth®-funkciók

Az elérhető Bluetooth®-funkciók köre a Bluetooth-eszközök szoftveres és hardveres verziójától, az egyéni beállításoktól, a telefonkönyv méretétől, a névjegyek tárolásának módjától, valamint a rendelkezésre álló memóriától függ. Emellett az okostelefon szoftverfrissítései is befolyásolhatják a Bluetooth-funkciókat és a teljesítményt. A Honda nem tudja garantálni, hogy a Bluetooth-eszköz és a motorkerékpár kompatibilis lesz egymással, és egyes piacokon nem minden funkció élvez teljes körű támogatást. A Honda fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa az eszközök listáját.