Forza 350, ez a Forza
Forza 350, ez a Forza

FORZA 350

EZ A FORZA

Görgetés

A HALADÁS

Egyre jobb.

Az új Forza 350 robogó nagyobb teljesítményt és forgatónyomatékot biztosít a dinamikusabb gyorsításhoz és magasabb csúcssebességhez, így többet hozhat ki belőle. A folyadékhűtésű motor Honda Állítható Nyomatékszabályozóval (HSTC) szerelt a hátsó kerék egyenletes tapadásának biztosítására. A letisztult karosszéria kifinomult stílusa – és az aerodinamikai fejlesztés – extra kényelmet biztosít nagy sebességű haladáskor, az elektromosan állítható szélvédő pedig további 40 mm-es mozgással bővült. Az újratervezett digitális/analóg műszerfal mostantól a Honda okostelefon hangvezérlési rendszerének lehetőségét is tartalmazza, amellyel Bluetooth-kapcsolaton keresztül készülékének számos funkciójához csatlakozhat. A teljes körű LED-világítás ismertetőjelként prémium minőségű fényt sugároz.

EGY ROBOGÓ, AMELY LENYŰGÖZ

Új, kifinomult megjelenés párosul precíz teljesítménnyel.

A Forza 350 magasra teszi a lécet – az aerodinamikai hatékonyság és a stílus gyorsan mozgó szobra. A sima, modern vonalvezetés a sportos érzés valódi értelmét teremti meg, és friss, kifinomult formában gördül. A frissített első idomzat és a légbeömlő pontosan illeszkedik, úgy irányítva a légáramlást, hogy magasabb sebesség mellett is csökkentse a motorosra ható ellennyomást, és az elektromosan állítható szélvédő gombnyomásra nyújt védelmet.

Forza 350, Az aerodinamikus hatékonyság suhanó szobra
Forza 350, Az aerodinamikus hatékonyság suhanó szobra
Forza 350, sportos érzés
Forza 350, kecses és modern

OLYAN ERŐ, AMELLYEL SZÁMOLNI KELL

Első számú robogócsaládunk.

A legfrissebb robogócsaládunk; fűszerezve fejlett technológiával és friss sportos teljesítménnyel, figyelmet megragadó stílussal. A Forza 125 mozgékonyságot biztosít városon belül és kívül, míg a Forza 350 képességei a nagyobb hatótávolságot jelentik a sorozatban. A vadonatúj Forza 750 pedig a családfő, bámulatos megjelenéssel, valódi GT-luxus kényelemmel és gyakorlatiassággal, és lenyűgöző teljesítményt nyújtva a 745 köbcentiméteres kéthengeres motor, motorkerékpáros fékrendszer és a kiváló minőségű felfüggesztés révén.

Forza 350, egyszerűen a legjobb

VÁLASSZA KI AZ ÖNHÖZ ILLŐ FORZÁT

A sokoldalú, mindenes Forza 350-et, vagy a kínálat csúcsát jelentő, high-tech Forza 750-et, a legújabb GT robogónkat. Öné a választás.

Forza 750, stúdiófelvétel
Forza 350, stúdiófelvétel

Forza 350

Forza 750

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól pedig a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.

Letöltés iOS-re

Letöltés Androidra

Forza 350, Honda Motorcycles Experience

MÉG TÖBB ROBOGÓ