Tájékoztató – A bemutatott képeken a jelenlegi és az előző évi modell vegyesen szerepel.

Honda Forza 350 a középső állványon modellel

A haladás kulcsa

A Forza 350 egy valóban sportos GT robogó, amelynek letisztult megjelenése kiváló motorteljesítményt, HSTC által támogatott magabiztos vezetési élményt és páratlan üzemanyag-hatékonyságot rejt – minderre pedig a jelentős méretű ülés alatti tároló teszi fel a koronát. A Honda Smartphone Voice Control (HSVC) rendszerrel pedig még a legsűrűbb napokon is kapcsolatban maradhat a külvilággal.

Honda Forza 350 lépcsők előtt, modellel

Az új idomzat és fényszórók mutatják az utat

A Forza 350 magasra teszi a lécet a megjelenés terén – a robogó az aerodinamikai hatékonyság és a stílus tökéletes egyensúlyát kínálja. Az újragondolt első idomzat, a LED fényszórók és a hátsó lámpa – amelyeket a Forza 750-es csúcsmodell nagymotoros megjelenése inspirált – elegáns kombinációja kiválóan működik: menet közben úgy irányítja a légáramlást, hogy magasabb sebesség mellett is csökkentse a motorosra ható ellennyomást, és fokozza a kényelmet. Az elektromosan állítható szélvédőnek köszönhetően egyetlen gombnyomással választhat a páratlan szélvédelem és a hűsítő szellő között.

Honda Forza 350 lépcsők előtt, modellel

Az új távlatok csak Önre várnak

A nagyobb teljesítménynek köszönhetően több mindenre jut majd ideje, és messzebbre juthat, mint valaha. A folyadékhűtésű SOHC-motorblokk 21,5 kW-os teljesítményével nem csak az autópályán száguldhat, a 31,5 Nm nyomatékot kihasználva a városban is könnyedén gyorsíthat. A motor ráadásul környezetbarát, hiszen megfelel az EURO5 szabványnak, a V-Matic sebességváltó pedig gyors és dinamikus fokozatváltást tesz lehetővé. A tankolással is kevesebbet kell bajlódnia, hiszen a Forza 350 akár 344 km-t is képes megtenni egy tankkal.

Honda Forza 350 lépcsők előtt, modellel

Az Ön életmódjához tervezve

Könnyű, kiválóan irányítható robogó, amely a városban és azon kívüli egyaránt megállja a helyét. Az új LED fényszórókkal a többi közlekedő számára is mindig jól látható marad. Az ülés alatt elegendő hely van két zárt, állvédős bukósisaknak, az idomzatba épített kesztyűtartóban pedig praktikus USB Type-C-aljzatot is talál, amellyel töltheti készülékeit. Ha több tárhelyre van szüksége, az opcionális 45 literes Smart Top Boxot is választhatja, amely a Smart kulcs segítségével nyitható-csukható. 

Honda Forza 350 lépcsők előtt, modellel

Öné a gyorsítósáv

A lélegzetelállító új műszerfalon a Honda RoadSync is helyet kapott, amellyel eszközéhez csatlakozva telefonálhat, üzeneteket küldhet, zenét hallgathat és navigálhat. A Smart kulcs neve elárulja, hogy milyen okos megoldás – csak tegye zsebre, és már indulhat is. A Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) folyamatosan figyeli a hátsó kerekek tapadását, és ennek megfelelően szabályozza a motor nyomatékát. Így tulajdonképpen bármilyen körülmények között plusz biztonsági hálót kap a kanyarok bevételéhez.

Bezárás

  • Matte Cynos Grey Metallic Standard
  • Matte Pearl Cool White Standard
  • Pearl Falcon Grey Standard
  • Matte Pearl Pacific Blue Standard
  • Pearl Nightstar Black Standard
*

Olyan erő, amellyel számolni kell

Első számú robogócsaládunk.

A Forza 125-öt 2015-ben mutattuk be. Ez a robogó kifejezetten az igényes európai fogyasztóknak készült, akik a maximumot várják el a motorjuktól. A kompakt méreteknek, a GT-komfortnak, a rengeteg tárolóhelynek, a sportos irányításnak és az erős motornak köszönhetően azóta is a kategória vezetője. A csúcsmodell Forza 750-re emlékeztető burkolattal és fényszórókkal készült új modell, a megújult Forza 350 mellett ez a robogó is a Forza-család oszlopos tagja.

A Honda Forza családhoz tartozó motorok

Melyik Forza illik Önhöz a legjobban?

A sokoldalú Forza 350 vagy a csúcsmodell Forza 750 – Önnek melyik a legmegfelelőbb?

Honda Forza 750 oldalról a stúdióban
Honda Forza 350 oldalról a stúdióban

Forza 350

Forza 750

Honda Motorcycles Experience alkalmazás a Forza 350 modellel

Honda Motorcycles Experience

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. A Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.