Bezárás

A FORMATERV TÖRTÉNETE

A motorkerékpár több, mint közlekedési eszköz. Ez a jármű az emberi kapcsolatokról, az élményekről és a kalandokról szól. Minden új motorkerékpár születésénél számos nagyszerű ember bábáskodik. Ez az ő világuk, és ezek az ő szavaik.

A Honda Hornet koncepciója kivetítve

Dizájnkoncepció

Luca Caruso, Planning Department Manager

„Közeli kapcsolatban vagyunk az ügyfeleinkkel, és mindig arra ösztönöznek minket, hogy tiszta, érzelmeken alapuló élményt alkossunk. A Hornet koncepciója a dinamikus megjelenésben visszatükröződő agilitásra összpontosít.”

A Honda Hornet koncepcióját ábrázoló vázlatok.

Dizájnfilozófia

Paolo Cuccagna, Design Director

„Ne rémülj meg a kihívásoktól, légy bátor! Ez ösztönöz minket arra, hogy elérjük vásárlóink szívét, a tiszta öröm és az egyszerűség áll tervezéseink középpontjában"."

A Honda Hornet koncepcióját ábrázoló vázlatok.

Tervezési folyamat

Valerio Aiello, Styling Section Manager

„Tisztelettel tekintettünk a Hornet-modellek múltjára, és a technikai szépség új, kortárs kifejezését találtuk meg a vonalak, a formák és a felületek kompakt, elegáns arányaival."

A Honda Hornet koncepcióját ábrázoló vázlatok.

A stíluselemek megvalósítása

Giovanni Dovis, Designer

„A Hornet koncepciójának legfontosabb eleme az üzemanyagtartály, amelyet egy darázs szárnya inspirált. A modell minden részén megtalálhatók a feszültség és az agresszió jegyei, amelyek mutatják, hogy ez a modell a teljesítményre termett.”

A Honda Hornet koncepcióját ábrázoló vázlatok.

Fejlesztési folyamat

Masatoshi Sato, Large Project Leader (LPL)

„A vágyaink adják az ihletet. A szenvedély, hogy feszegessük, mi az, ami lehetséges, mi az, ami megtehető. Egy ilyen motornál természetesen fontos a teljesítmény, de ugyanilyen lényeges a megjelenés is. És az érzés, amelyet a motorosból kiváltunk vele.”

Motorkerékpár ikon

AGILITÁS

Dinamika ikon

DINAMIZMUS

Toll ikon

KÖNNYŰ SÚLY