Honda – Super Cub C125 – Mozgásba hozzuk a világot

MOZGÁSBA HOZZUK A VILÁGOT

SUPER CUB C125

Görgetés

KÖNNYEN KEZELHETŐ. EGYSZERŰ. STÍLUSOS.

A Super Cub vonzereje soha nem ment ki a divatból.

A Super Cub több mint 60 éve világszerte millióknak kínál egyszerű és strapabíró közlekedési lehetőséget. Soha nem követte a divatot, de az évtizedek során mindig magasra tette a lécet a használhatóság, a gazdaságosság és az elképesztő tartósság terén. Csak úgy árad belőle a retro stílus – ez a robogó az utolsó csavarig autentikus, mégis minden részletében modern, és ugyanolyan praktikus, mint valaha. Most vadonatúj, léghűtéses motorblokkal kapható, amely nagyobb teljesítményt és üzemanyag-takarékosságot kínál, és felfüggesztését is korszerűsítettük a kényelmesebb utazás érdekében.

ÉLETRE SZÓLÓ TÁRS

A Super Cub C125 robogót a motorosok igényeinek megfelelően alakítottuk ki – ahogy vásárlóink már megszokhatták.

Az egyenes üléspozíciónak köszönhetően a vezető minden irányba kiváló láthatóságot élvez, az ülés a kényelem érdekében nagy sűrűségű uretánhabból készült, a kormányrúd pedig gumírozott. Az új léghűtéses, üzemanyag-befecskendezéses motorblokk gondoskodik az extra teljesítményről és az optimális teljesítményleadásról. Emellett jóval üzemanyag-takarékosabb. Ugyanúgy, ahogy a legelső modellnél, az automata centrifugális tengelykapcsoló ma is megkönnyíti a négyfokozatú váltást – Önnek elég gázt adnia, és már roboghat is. Az acélcső váz, a teleszkópvillák, a dupla hátsó lengéscsillapítók (most nagyobb teljesítményű rugókkal), az öntött alumíniumból készült, 17 colos kerekek, valamint a tömlő nélküli gumiabroncsok garantálják a megbízható kezelhetőséget. A teljesen LED világítás és a Smart Key intelligens kulcs a prémium érzet záloga, a rugalmasság érdekében pedig a Super Cub C125-re gyárilag felszereltünk egy utasülést.

Honda – Super Cub C125 – Kitűnő láthatóság
Honda – Super Cub C125 – Megbízható kezelés
Honda – Super Cub C125 – Életre szóló társ
Honda – Super Cub C125 – A motorosok igényeihez igazítva

IDŐGÉP

Egy mérnök nagy álma.

Honda Szóicsiró az álma megvalósításáért dolgozott: szerette volna, hogy minden ember átélhesse a mobilitás örömét. Alkotása, a Super Cub kiállta az idők próbáját, hiszen az elmúlt 60 évben több mint 100 millió darabot gyártottunk belőle. Zseniálisan praktikus kialakításának köszönhető, hogy a modell Európa minden szegletében megtalálható: a Super Cub C125 e forradalmi gépezet modern evolúcióját képviseli.

Honda – Super Cub C125 – Időgép