Tájékoztató – A bemutatott képeken az aktuális és az előző évi modell vegyesen szerepel.

A Forza 750 szemből, háromnegyedes nézetből, nyergében a motorossal

A TÚRAROBOGÓK KIRÁLYA

A Forza 750 csupa-csupa fejlett technológia és kifinomult sportteljesítmény, amely modern, figyelemfelkeltő megjelenéssel párosul. Bármire is legyen szüksége a városban vagy azon kívül; mindegy, hogy üzleti céllal vagy a maga örömére indul útnak: ebben a precíz, lendületes vonalvezetésű motorban megtalálja – emellett pedig a GT sorozat luxusszínvonalú kényelmét és praktikumát is élvezheti.

A Forza 750 városi környezetben, a nyergében motorossal

Az Ön életviteléhez készült

A Forza 750 kellően kompakt ahhoz, hogy átvágjon a forgalmon, majd könnyedén leparkoljon, mégis kényelmes két főnek is, és bőséges lábteret biztosít a motorosnak. Ehhez társul a megjelenés, amely mindenhol magára vonzza a tekinteteket. Az élvezetes haladást biztosító, erőteljes, nagy teljesítményű motor éppúgy kötelező elem benne, mint a váz, amely a kitűnő, nagy sebességhez készült aerodinamika mellett új szintre emeli a kezelhetőséget. Az ülés alatt ráadásul praktikus, 22 literes tárolóhely bújik meg, amelyben elfér egy zárt, állvédős sisak, továbbá USB Type-C aljzatot és könnyen elférhető kesztyűtartót is kapott. A Forza 750 ideális motorkerékpár ingázóknak.

A Forza 750 városi környezetben, a nyergében motorossal

Önhöz hasonlóan a Forza 750 sem áll le soha

Ebbe a robogóba olyan prémium funkciókat pakoltunk, amelyek lehetővé teszik Önnek, hogy a saját útját járja. A folyamatosan élő okostelefonos kapcsolatnak és az élethű, teljes színskálájú, 5 colos TFT műszerfalnak köszönhetően Ön mindig képben lehet. A Honda RoadSync rendszer  (amely Android™ és iOS™ rendszeren egyaránt elérhető) a TFT műszerfal és a bal markolaton lévő kapcsoló segítségével összeköti Önt mobileszközével – így Ön egyszerűen kezelheti a kanyaronkénti navigációt, a hívásokat, az üzeneteket és a zenét, és folyamatosan online maradhat.

A Forza 750 városi környezetben, a nyergében motorossal

Mindenben az Ön társa

Ön három alapértelmezett vezetési mód közül választhat, valamint élhet a testreszabás lehetőségével is. A USER üzemmódban lehetősége van a Forza 750 motorjának, fokozatváltási stílusának és karakterének testreszabására. Az egyedülálló, hatfokozatú, dupla kuplungos automata váltóval (DCT) sosem szakad meg a motorkerékpár és a motoros közötti, vibrálóan izgalmas kapcsolat. A teljes körű irányítás érdekében a Honda állítható nyomatékszabályozó (HSTC) szintjei kifinomult kipörgésgátló funkcióval bővültek. A vészmegállás-jelző (ESS) funkció erős fékezés közben kapcsol be, hogy figyelmeztesse a jármű mögött haladó többi közlekedőt.

A Forza 750 városi környezetben, a nyergében motorossal

Mindene a teljesítmény

A Forza 750 azonnali gyorsulásra képes álló helyzetből minden fokozatban, illetve nyugodt haladásra országúti sebesség mellett. A Forza 750 modell 43,1 kW-os csúcsteljesítményre és 69 Nm-es nyomatékleadásra képes; teljesítménye kiváló üzemanyag-takarékossággal párosul. A 13,2 literes üzemanyagtartállyal potenciálisan 370 kilométer távolságot lehet megtenni. A2-es jogosítvány birtokában a modell 35 kW-os teljesítményűvé is átalakítható.

  • Matte Ballistic Black Standard
  • Candy Chromosphere Red Standard
  • Matte Jeans Blue Standard
  • Iridium Grey Metallic Standard
*
A Honda Motorcycles Experience alkalmazás a Forza 750 modellel

Honda Motorcycles Experience

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját ízlése szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. A Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így Ön szabadon válogathat az érdekes videók között.