Forza 750, KORÁN KELŐK – FORZA-MOTOROSOK
Forza 750, KORÁN KELŐK – FORZA-MOTOROSOK

FORZA 750

KORÁN KELŐK – FORZA-MOTOROSOK

Görgetés

MERÉSZ LÉPÉS

A Forza, amilyennek ismeri. A legfrissebb robogócsaládunk; fűszerezve fejlett technológiával és friss sportos teljesítménnyel, figyelmet megragadó stílussal. A sorozat megkoronázására megépítettük az új Forza 750-et. Bármerre vigye is az útja, városon belülre vagy azon kívülre, akár üzleti ügyben, pihenésképpen vagy szórakozásból kel útra, ez a motor egyesíti a precíz, összeszedett formavilágot a GT-luxus kényelemmel, és a 745 köbcentiméteres, kéthengeres motor lélegzetelállító reagálásával, motorkerékpárhoz illő fékjével és kiváló minőségű felfüggesztésével.

TÁGÍTSA KI KOMFORTZÓNÁJÁT!

Ez a megarobogó valami egészen különleges. Nézzen szét alaposan, és válassza ki a kedvenc színét!
Húzza el a forgatáshoz! Húzza el a forgatáshoz!
Nagyítás Nagyítás
Rotate Rotate
Kétujjas nagyítás Kétujjas nagyítás
Válasszon színt!

  MINDIG TOVÁBB

  Ahogyan Ön, a Forza 750 sem áll le soha.

  Ebbe a robogóba olyan prémium jellemzőket csomagoltunk, amely lehetővé teszi Önnek, hogy a saját útját járja. A folyamatosan élő kapcsolat naprakészen tartja okostelefonján, és az élénk, minden elemében színes TFT műszerfalon egyaránt. Három alapértelmezett vezetési mód közül választhat, valamint élhet a testreszabás lehetőségével is és a gördülékeny, hatsebességes, dupla kuplungos sebességváltóval (DCT). A Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) a motorozás minden egyes pillanatában felügyeli a hátsó kerék tapadását.

  Forza 750, mindig tovább

  A TÚRAROBOGÓK KIRÁLYA

  Egy kérdéssel kezdtük. Mit kell tennünk azért, hogy megépítsük a legjobb GT robogót? Ezért tehát megvizsgáltuk a teljesítmény minden szempontját. Meg is kaptuk a választ. Először is legyen elég kompakt ahhoz, hogy átvágjon a forgalmon és könnyedén parkolhasson, mégis kényelmes legyen két személy számára, bőséges lábtérrel a vezetőnek. Adjunk hozzá olyan stílust, hogy mentében és álltában is vonzza a tekintetet. Az élvezetes, erős motor kiadós teljesítménnyel éppúgy kötelező, akárcsak az olyan váz, amely új szintre emeli a kezelhetőséget a kitűnő, nagy sebességre tervezett aerodinamika mellett. Közlekedési eszközként kell működnie a vezetője számára, hasznos hellyel az ülés alatt, valamint helyet kell adnia számos kényelmes részletnek, amelyek megkönnyítik életét

  Forza 750, motoros az úton
  Forza 750, a túrarobogók királya

  Az eredmény a Forza 750 lett. Ez lett a GT robogóink koronája.

  NYARGALJON SZABADON

  A motorozás természetesen egyedülálló élmény.

  Ha menet közben oda kell figyelnie valamire, az új Honda okostelefonos hangvezérlő rendszer (amely Android™ és iOS™ rendszeren egyaránt elérhető) az ötcolos TFT műszerfal és a bal markolat váltókapcsolója útján összeköti Önt mobileszközével – könnyedén kezelheti a navigációt, a hívásait, az üzeneteit és a zenét.

  Az idő kincs – az intelligens kulcs pedig egyszerűsíti a működést. Elég a zsebében tartania: ez nem csupán gyújtáskulcs, de a kormányzárat, az üzemanyagtöltő-sapkát és az ülést is nyitja. Ezenkívül nyitja és zárja az opcióként választható intelligens hátsó dobozt.

  Mivel pedig a láthatóság kifizetődik, adtunk még hozzá egy vészmegállás-jelzőt (ESS); ha erősen fékez, a hátsó irányjelzői villognak, hogy figyelmeztesse az Ön mögött haladókat. Van még valami, amivel nem kell foglalkoznia: az irányjelzők kikapcsolása automatikus. A világítás minden elemében rendkívül hatékony LED-lámpa, különleges közúti megjelenést biztosít kiváló láthatósággal.

  Forza 750, motorozás
  Forza 750, motoros és az óceán
  Forza 750, az idő kincs
  Forza 750, intelligens kulcs

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. A Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.

  Letöltés iOS-re

  Letöltés Androidra

  Forza 750, A HONDA MOTORKERÉKPÁROK ÉLMÉNYE

  MÉG TÖBB ROBOGÓ