CL500 Candy Caribbean Blue Sea és Matt Laurel Green Metallic színben

Önt tükrözi

1962-ben debütált a legelső utcai scramblerünk, a CL72. Úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy egy új, a mai utcákra készült modell is napvilágot lásson. Az új CL500-ból csak úgy sugárzik a színtiszta stílus és mindazok a jellegzetes részletek, amelyek csak egy nagymúltú modellnek adódhatnak meg. A masszív, kompakt váz egy erős, A2-kompatibilis kéthengeres motorblokkot rejt. A CL500 az önfeledt vezetési élmény és a páratlan testreszabhatóság jegyében készült. Pontosan úgy, mint az eredeti.

Honda CL500 elölről, álló helyzetben, háromnegyedes képen, a helyszínen.

Adjon a megjelenésre

Az ikonikus stílus első eleme a 12 literes üzemanyagtartály; sima, lekerekített és tökéletesen formázott, a kényelem érdekében pedig autentikus, gumiból készült térdpárnákkal is elláttuk. Amit csak lehet – a motorblokkot, a vázat és a felfüggesztés – feketére festettünk a letisztult, minimalista megjelenés érdekében. Akárcsak a múltban, most is gumibetétek védik a villa lábait. A magas, széles kormány gondoskodik a kiváló irányíthatóságról, és – a CL-hagyományoknak megfelelően – tükrözi a jellegzetes, magasan elhelyezett, fúrt, rozsdamentes hővédő pajzzsal és kétcsöves kimenettel ellátott kipufogódobot, amely a jobb oldalon helyezkedik el.

Honda CL500 elölről, álló helyzetben, háromnegyedes képen, a helyszínen.

Páratlan egyéniség, ahogyan Ön szeretné

Mi legyártottuk a CL500-at, Ön pedig tegye a sajátjává! Ez pedig a színekkel kezdődik; válasszon az élénk Candy Orange vagy Blue Metallic, az ultramodern Matt Gunpowder vagy a robusztus, földet idéző Matt Green között. Mi a következő lépés? Csak Önön múlik. Talán kezdje a motorozás egyszerű örömeivel, a barátokkal együtt szervezett programokkal, a közös kikapcsolódással és a motorok kibeszélésével. Mindent megtalál a CL500-hoz, amit csak el tud képzelni. A motorkerékpár az Ön ízlésének és igényeinek megfelelően fejlődve válik majd igazi álommotorrá. Ez több mint életstílus – ez maga az élet.

Honda CL500 elölről, álló helyzetben, háromnegyedes képen, a helyszínen.

Az útra teremtve.

A motorkerékpár mindennel megbirkózik: legyen szó akár földutakról, macskaköves városi utcákról vagy hétvégi kirándulásokról, a CL500 számára nincs akadály! A hosszabb rugóút elnyeli a bukkanókkal járó rezgéseket, a mélyen barázdált gumiabroncsok pedig már egészen az indulástól magabiztosan tapadnak. Az ülésmagasság 790 mm, a középső rész pedig karcsú, ami megkönnyíti a talaj elérését és az alacsony sebesség melletti manőverezhetőséget. Bőséges lábteret biztosít (opcionális tartozékként akár magasabb ülés is rendelhető), míg az utasülés alacsonyan helyezkedik el, így könnyen elérhető. 

Honda CL500 elölről, álló helyzetben, háromnegyedes képen, a helyszínen.

Erős nyomaték, azonnali reakció

Akár most kóstol először bele a kétkerekűek világába, akár már tapasztalt motorosnak számít, a CL500 motorblokkját imádni fogja. Párhuzamos kéthengeres kialakítás, 8 szelepes, DOHC és 180°-os főtengely-elékeléssel – alacsony fordulatszámon is könnyen kezelhető, sima gázreakcióval, könnyed teljesítményleadással és karakteres hanggal. Az utcai scrambler-specifikus szívócsőnek, kipufogónak és áttételezésnek köszönhetően pedig a teljes fordulatszám-tartományban erős nyomatékot biztosít – a csúcsérték 43,4 Nm 6250-es fordulatszám mellett –, ami szükség esetén olyan gyorsulást jelent, amelyet még a legtapasztaltabbak is élvezni fognak.

Bezárás


  • Candy Caribbean Blue Sea Standard
  • Matte Laurel Green Metallic Standard
  • Matte Gunpowder Black Metallic Standard
  • Candy Energy Orange Standard
*

Motorozzon a saját elképzelései szerint

Mi az a motorkerékpár? Maga a különbség. Az Ön motorkerékpárja Önt tükrözi. Persze, közlekedési eszköz – de egyszerűbb, szórakoztatóbb és élvezetesebb. Ugyanakkor ennél sokkal több is. Meghatározza az életstílusát és egyfajta szabadságot biztosít – a szabadságot, amit csak akkor élvezhet, ha megszabadul mások elvárásaitól. Meghatározhatatlan és korlátlan – motorozzon a saját elképzelései szerint.

Honda Motorcycles Experience alkalmazás a CL500 modellel.

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. A Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.