Tájékoztató – A bemutatott képeken az aktuális és az előző évi modell vegyesen szerepel.

Az NC750X szemből, háromnegyedes, dinamikus nézetben

Egy minden feladathoz tökéletes motorkerékpár.

A tulajdonosok imádják az NC750X-et! Szeretik megbízhatóságát és biztonsági funkcióit. Kiváló minőség, időtálló stílus, mindenre kiterjedő kényelem és sokoldalúság: ettől válik ez a motor tökéletessé a hétköznapokban, valamint a hétvégi pihenés során is.

Az NC750X szemből, háromnegyedes, dinamikus nézetben

Az Ön társa mindenben

Az NC750X valóban mindent tud. Legyen szó forgalmas nagyvárosi utcákról, autópályáról vagy kanyargó vidéki utakról, minden utazásához kényelmes. Az acélcsőből készült, gyémánt alakú váz pehelykönnyű. A motorblokk kialakításának is köszönhetően az NC750X tömegközéppontja alacsonyan van, így könnyedén kezelhető a motorkerékpár. A szélvédő hatékonyabban véd az időjárás viszontagságaitól a hosszabb utazások során.

Az NC750X szemből, háromnegyedes, dinamikus nézetben

Vezessen okosan, bármerre is indul

A teljes körű irányítás érdekében a Honda állítható nyomatékszabályozó (HSTC) szintjei kifinomult kipörgésgátló funkcióval bővültek. Továbbra is választani lehet a kézi, hatfokozatú (nyomatékhatárolós) sebességváltó vagy az egyedülálló, hatfokozatú, dupla kuplungos automata váltó közül – így tehát sosem szakad meg a motorkerékpárral fennálló, vibrálóan izgalmas kapcsolat. A biztonság növelése érdekében vészfékezéskor a vészmegállás-jelző (ESS) rendszer működteti a hátsó irányjelzőket, így figyelmeztetve a többi közlekedőt.

Az NC750X szemből, háromnegyedes, dinamikus nézetben

Tökéletesen passzol az Ön életstílusához

Vezessen okosan, bármerre is indul: az NC750X azért készült, hogy Ön a nyergében ülve élvezze a napi ingázást. Az üzemanyagtartály helyén extra tárolóhely kapott helyet; ez azon jellemzők egyike, amelyek valóban megkülönböztetik az NC750X-et a többi motorkerékpártól. Belső kialakításának köszönhetően a tárolóhely 23 literes, amelyben egy zárt, állvédős sisak is elfér.

Az NC750X szemből, háromnegyedes, dinamikus nézetben

SOHC-vezérlésű, soros, nyolcszelepes, kéthengeres motor

A kéthengeres motor jelentős nyomatékot biztosít, illetve lenyűgöző üzemanyag-hatékonysággal párosul. A megfelelően kiegyensúlyozott, kéthengeres motor akár 43,1 kW teljesítmény leadására képes, a Honda állítható nyomatékszabályozó (HSTC) pedig kifinomult, háromszintű irányítást biztosít a hátsó gumiabroncsok tapadásához

  • Matt Ballistic Black Metallic Standard
  • Pearl Mud Gray Standard
  • Mat Jeans Blue Metallic Standard
  • Candy Chromosphere Red Standard
*
Honda Motorcycles Experience alkalmazás az NC750X modellel

Honda Motorcycles Experience

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját ízlése szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Az appba a Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült, így Ön szabadon nézelődhet az érdekes videók között.