Honda NC750X, háromnegyedes felvétel jobb elölről, a motorossal, az utcán, minden évszakban
Honda NC750X, háromnegyedes felvétel jobb elölről, a motorossal, az utcán, minden évszakban

NC750X

MINDEN NAP MÓKANAP

EGY MOTORKERÉKPÁR. MINDENRE

A tulajdonosok imádják az NC750X-et! Szeretik a megbízhatóságát és a biztonsági jellemzőit. A kiváló minőség, az időtálló stílus, a mindenre kiterjedő kényelem és sokoldalúság teszi ezt a motort tökéletessé hétköznapi használatra, valamint a hétvégi szórakozáshoz. Innovatív tulajdonságai megnyerőek – mint például a belső tárolókapacitás –, csakúgy, mint a karakteres kéthengeres motorblokk, amely meggyőző üzemanyag-takarékosság mellett nyomatékos jellemmel rendelkezik. Nagy kedvenc a Honda dupla kuplungos sebességváltója, amely választást enged az automatikus vagy manuális váltási módok között. Valóban sok oka van annak, hogy szeretjük a NC750X-et. Most pedig még jobbá tettük.

NC750X

A NC750X valódi mindentudó. Nézzen szét alaposan, és válassza ki a kedvenc színét!
Húzza el a forgatáshoz Húzza el a forgatáshoz
Nagyítás Nagyítás
Rotate Rotate
A nagyításhoz csippentse össze az ujjait A nagyításhoz csippentse össze az ujjait
Válasszon színt!

  OKOS EGYÉNISÉG

  Vezessen okosan, bármerre indul.

  A feltűnő, kompakt idomzat kiemeli az új NC750X egyediségét. Még kényelmesebb a kisebb ülésmagasságnak és az áttervezett szélvédőnek köszönhetően. Az üzemanyagtartály helyén extra tárolóhely van – ez egyike azoknak a jellemzőknek, amelyek valóban megkülönböztetik az NC750X-et a többi motorkerékpártól. A motorblokk nagyobb teljesítménye – és a 6 kg-os súlycsökkentés – tempósabb gyorsítást eredményez, míg a négy vezetési mód lehetővé teszi, hogy a körülményekhez szabja az általános teljesítményt.

  Honda NC750X, közelkép a Honda logóról, stúdiófelvétel, piros motor
  Honda NC750X, stúdiófelvétel, piros és fekete motor, felvétel fentről

  A teljes körű irányítás érdekében a Honda Állítható Nyomatékszabályozójának (HSTC) szintjét megnöveltük, ezenkívül még mindig választhat a manuális, hatsebességes váltó (most már nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval) vagy az egyedülálló, hatsebességes dupla kuplungos sebességváltó között. A biztonság növelésére a vészmegállás-jelző (ESS) rendszer működteti vészfékezéskor a hátsó irányjelzőket.

  Görgetés

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól pedig a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.

  Letöltés iOS-re

  Letöltés Androidra

  NC750X, A HONDA MOTORKERÉKPÁROK ÉLMÉNYE