CB125R

Lenge öltözékben


A CB125R nem csak feltűnő, de koncentrált teljesítménye biztosítja, hogy ugyanolyan jól menjen, mint ahogyan kinéz. Elegáns, lecsupaszított dizájnja emlékezetes marad, és mindenhol kitűnik a tömegből. Könnyen kezelhető és finomhangolt technológiával épített, precíz vezérlésre számíthat, amely tökéletes az új A1-es jogosítvánnyal rendelkezők számára.

Gondolkodjon nagyban: merész stílus és erő

A CB1000R kistestvére is a Neo Sports Café család tagja, így nem csoda, hogy mindenhol otthagyja a névjegyét. A frissített CB125R merész és modern stíluselemekkel büszkélkedhet: összetéveszthetetlen profilját az acél csőváz, a kör alakú fényszóró és egy különleges keret teszi teljessé. Ehhez társul a teljesen LED világítás és a színes, 5"-os TFT-képernyő, így a CB125R igen kifinomult benyomást kelt.

Ami azonban igazán felhívja magára a figyelmet, az a 125 köbcentiméteres DOHC 4V motor koncentrált teljesítménye. A Showa SFF-BP USD felfüggesztés precizitása zökkenőmentesebb és élvezetesebb vezetést jelent, még egyenetlen utakon is.

 

A Neo Sports Café lényege: Teremtsen kapcsolatot a motorjával!

A Neo Sports Café elegáns, letisztult vonalvezetésével és merész, őszinte szépségével kitűnik a tömegből. Mindegyik modellspecifikáció prémium színvonalat képvisel, amelyek a minőséget helyezik a középpontba. A kevesebb több, ha a frissített CB125R-ről van szó. 125 köbcentiméteres utcai motorkerékpár szemet gyönyörködtető vonalakkal, feltűnő LED világítással és jellegzetes ívekkel – retro-minimalizmus, amely kitűnik a tömegből.

Merész színek.

  • Mat Cynos Gray Metallic Standard
  • Reef Sea Blue Metallic Standard
  • Pearl Cool White Standard
  • Pearl Splendor Red Standard
*