Honda CB125R, háromnegyedes jobb első nézet, stúdiófelvétel, fekete motor

CB125R

LENGE ÖLTÖZÉKBEN

GONDOLKOZZON NAGYBAN!

A CB125R nagy teljesítményt sűrít egy formás kis motorba, izgalmas élményt nyújtva ezzel a kezdő motorosok számára. A lenyűgöző CB1000R kistestvére – és így a Neo Sports Café család tagja – merész stílusú, acél csővázával azonnal kitűnik a tömegből. A modern LCD-műszerfal és a teljes LED-világítás prémium funkciók, ám ami igazán felkelti az emberek figyelmét, az az új, 125 cm3-es DOHC motor extra teljesítménye és a Showa SFF-BP USD villák felfüggesztésének precízsége.

Görgetés

A NAGYMOTOROK NYÚJTOTTA ÉLMÉNY

Egy apró motor, amit hatalmas élmény vezetni.

Minél többet megy a minimalizmust előtérbe helyező CB125R motorral, annál nagyobb lesz az önbizalma. Míg kompakt mérete megkönnyíti a kezelhetőséget, a nagy motorokra jellemző funkciói biztosítják, hogy tökéletes kiindulópont legyen a valódi motorozás világába. A vadonatúj DOHC-vezérlésű, négyszelepes, egyhengeres motor 1,2 kW-tal nagyobb teljesítményt és 1,6 Nm-rel nagyobb nyomatékot biztosít, amit egy gördülékeny, hatsebességes váltón keresztül ad le. De nemcsak a motor frissült: a 41 mm-es Showa SFF-BP USD első villák – melyek minősége megegyezik a nagymotorok műszaki színvonalával – tűpontos irányítást és kormányzást biztosítanak. Ezt egészítik ki a teljes méretű gumiabroncsok és a radiálisan rögzített első féknyereg, valamint az inerciamérő egységgel (IMU) ellátott ABS-vezérlés. Ha szeretne szintet lépni, ez a motor tökéletes választás.

Honda CB125R, jobb oldal, közelkép az első kerékről és a fékekről, stúdiófelvétel, kék motor
Honda CB125R, jobb oldal, közelkép az üzemanyag-tartályról és a kormányrúdról, stúdiófelvétel, kék motor
Honda CB125R, háromnegyedes jobb első nézet, közelkép a lámpákról, stúdiófelvétel, fekete motor
Honda CB125R, közelkép a motorról, stúdiófelvétel

VALÓDI MOTOROZÁS

Mi az a Neo Sports Café? Tökéletes kapcsolat a motorral.

A motorozás élménye. A család minden tagja – az egyhengeres CB125R és CB300R, valamint a négyhengeres CB650R és CB1000R – izgalmas motorozási élményt nyújt, motortól és felépítéstől függetlenül. De ez még nem minden. Mindegyik motor közel prémium szintű specifikációkkal rendelkezik, középpontba helyezve a minőséget. És még ott van a stílus. A Neo Sports Café elegáns, letisztult vonalvezetésével és merész, őszinte szépségével kitűnik a tömegből. Egy ilyen motor mindenkit büszkeséggel tölt el.

Honda CB125R, jobb oldal, stúdiófelvétel, fekete motor