Honda GL1800 Gold Wing Tour háromnegyedes bal első nézet, motorossal és utassal, egy vidéki után, Gunmetal Black Metallic színben
Honda GL1800 Gold Wing Tour háromnegyedes bal első nézet, motorossal és utassal, egy vidéki után, Gunmetal Black Metallic színben

MEGÉRKEZETT A DUPLA KUPLUNGOS AUTOMATA VÁLTÓ

Görgetés

TAPASZTALJA MEG A JÖVŐT!

Ki mondta, hogy a sebességváltók terén nem lehet mindkét technológia előnyeit élvezni? A DCT váltórendszer a manuális váltók vezetési élményét az automaták kényelmével ötvözi. Így bárhová indul, mindig a lehető legteljesebb lesz a motorozás. Sima, kényelmes és üzemanyag-takarékos utazásra vágyik? Kapcsolja be a DCT automata üzemmódját, bízza a váltóra a munka nehezét, és élvezze a hatékonyságot. Ha pedig Ön szeretné működtetni a DCT-t, válassza a manuális üzemmódot, amelyben a rendszer hagyományos sebességváltóként működik: Ön dönti el, hogy hol, mikor és milyen tartományban vált fel és le.

Honda X-ADV háromnegyedes jobb első nézet, motorossal egy vidéki úton, szürke színben

Honda X-ADV, jobb oldal, motorossal egy homokúton, szürke motor

KIVÁLÓ TECHNOLÓGIA

A motor belsejében elrejtett dupla kuplungos automata váltó (DCT) egy hihetetlenül intelligens rendszer, amelyben két hidraulikus vezérlésű tengelykapcsoló gondoskodik arról, hogy a következő fokozat mindig készen álljon, akár felfelé, akár lefelé szeretne váltani. Így a manuális váltók előnyei, a közvetlen irányítás élménye és a hatékonyság mellett az automatáknál megszokott, sima és élvezetes utazást is élvezheti. És ahogy minden igazán nagyszerű technológiát, a DCT-t is egyszerű használni: csak bízza rá magát és az elvégzi a feladatot. Ha pedig Ön szeretne irányítani, a kormány bal oldalán található váltókapcsolókkal azonnal alacsonyabb vagy magasabb fokozatba kapcsolhat, ahogy a hagyományos manuális váltóknál. Így a lehető legteljesebben megélheti a motor teljesítményét. Használata könnyen tanulható, és automatikusan jelzi, mikor kell lefelé váltania.

Honda X-ADV, jobb oldal, motorossal egy homokúton, szürke motor

SZABADSÁG

Motorozzon zavaró tényezők nélkül! DCT-vel felszerelt modelljeinken nem kell a kuplunggal, illetve a váltóval bajlódnia, és mindig vajpuhák lesznek a kapcsolások. Ez számos helyzetben jelenthet nagy könnyebbséget, beleértve a reggeli rohanást és a hétvégi gurulásokat is. Egyszerűen csak indítsa el a motort és húzza a gázt! A többiről mi gondoskodunk...

Honda X-ADV, jobb oldal, motorossal egy homokúton, szürke motor

ÉLMÉNY

A DCT váltó olyan sportos élményt nyújt, ami minden képzeletet felülmúl. A végtelen országutak és a tempós országúti szakaszok nem jelenthetnek akadályt. Elég rácsavarnia a gázt, és bárhol, bármikor lehengerlő gyorsulásban lehet része. Kalandra fel, éljen meg minden egyes pillanathoz, amely az úton éri!

Honda X-ADV, jobb oldal, motorossal egy homokúton, szürke motor

VEZÉRLÉS

A környezetnek és saját motorozási stílusának megfelelően bármikor válthat az automatikus és a manuális üzemmód között. A rendszer szinte észrevétlenül vált a fokozatok között, így Ön a motorozás élményére koncentrálhat, akár kezdő, akár már tapasztalt motoros.

A DCT MŰKÖDÉSE

Ha DCT-vel felszerelt modellt választ, az Ön véleménye is megváltozik majd a motorozással kapcsolatban. Több lehetősége lesz a tájban gyönyörködni és zavartalanul élvezni a menetszél cirógatását.

Könnyebben kommunikálhat utasával és a többi közlekedővel

Ráadásul magabiztosan és biztonságosan utazhat bármikor, bárhová, és élvezheti a DCT által nyújtott könnyű kezelhetőséget és kényelmet.

Honda GL1800 Gold Wing elölről, motorossal és utassal, egy vidéki úton, Pearl Deep Mud Gray színben
Honda X-ADV háromnegyedes felvétel jobb elölről, leparkolva, szürke motor
Honda Rebel CMX1100 elölről, motorossal egy városi utcán, fekete motor
Honda GL1800 közelkép a motorról