CRF50F – Kezdődjenek a kalandok

CRF50F

A Honda legrégebben futó terepmotorja. A CRF50F kulcsos működtetésű gyújtáskapcsolója a végtelen kalandok és izgalmak világára nyit kaput.

A kalandok kezdete

Vannak, akik elég szerencsések ahhoz, hogy már fiatalon elkezdhessék felfedezni a motorozás világát.

Könnyű beindítani, és öröm használni. A CRF50F széles körben elismert minibike, nincs ennél jobb választás a kezdő motorosok számára. Fordított villája, 49 köbcentiméteres motorja, könnyen kezelhető váltója, automatikus kuplungja és alacsony ülése gyerekjátékká teszi a CRF50F használatát. Erősnek és masszívnak építettük, nagymotoros stílussal, illetve sportos dizájnnal, így a CRF pillanatok alatt elbűvöli a család legkisebb motorosait.

CRF50F – A kalandok kezdete

Irányítás a rajt pillanatától

A Honda CRF-F tartós szabadidős motorjaival magabiztosan fejlődhetnek az ifjú pilóták.

A fiatal motorosoknak már a legelső naptól önbizalomra van szüksége. Ezért a CRF50F-et olyan kezesnek építettük, amennyire csak lehet. Elindítani is egyszerű: csak fordítsa el a kulcsot, és nyomja meg a gombot! Megbízható és erős 420-as láncával könnyű a motorozás, hatásos első-hátsó dobfékjeivel pedig gyerekjáték megállni.

Csapatunk versenyszínei

A CRF50F olyan gép, amelynek kemény, motorsport ihlette grafikái a zseniális CRF-R családtól származnak. Megbízható, léghűtéses motorjának CDI-gyújtás adja a szikrát. Ennél nem is lehet jobb helyen kezdeni.

 

 

Terepmotoros DNS

Ez minden CRF-ről elmondható, bármilyen kicsike is.

CRF50F – A kezdő motorosok barátja
A CRF50F – a legjobb hely az induláshoz

Négyütemű motorjával a CRF50F a tökéletes első motor, s az önbizalom fejlesztését is segíti.