Honda PCX125 – A város legjobb látképe
Honda PCX125 – A város legjobb látképe

PCX125

A VÁROS LEGJOBB LÁTKÉPE

Görgetés

VONZÓ MOZGÁS

Szétszedtük, majd újra összeraktuk PCX125 robogót – az eredmény pedig minden ízében tökéletesebb a korábbinál. Az új, okosan megálmodott vonalvezetés futurisztikus hatást kelt, több mindennek marad hely az ülés alatt, az USB Type-C aljzat és a SMART kulcs pedig gondoskodik a praktikus használatról. A vadonatúj, folyadékhűtésű négyszelepes motor nagyobb teljesítményt nyújt, dinamikusabb gyorsulást és nagyobb csúcssebességet tesz lehetővé, és bámulatosan takarékosan bánik az üzemanyaggal. A Honda Állítható Nyomatékszabályozó rendszerének (HSTC) köszönhetően száraz és nedves körülmények között is biztosított a hátsó kerék tapadása. Az új váz, a szélesebb abroncsméretek, a hosszabb rugóutak és az ABS-fékrendszer garantálja a magabiztos és kényelmes közlekedést.

Honda PCX being ridden on street

SZABADSÁG A FLASZTEREN

Elfoglalt és gyorsan oda kell érnie valahova? Az új PCX125 mindig készen áll.

Először is ismerkedjünk meg a PCX125 megalkotása mögött meghúzódó szellemiséggel, és vizsgáljuk meg, mi tette az elmúlt bő egy évtizedben Európa egyik legnépszerűbb robogójává. Az „X” szintű személyes kényelemről (PCX) a beülős üléspozíció, a zárt, állvédős sisaknak helyet biztosító ülés alatti tárolórekesz, valamint a kiemelkedő összeszerelési minőség gondoskodik. Nem kell drága taxira és zsúfolt tömegközlekedési eszközökre várnia – elég megnyomnia a gombot, és már indulhat is. A karcsú, fordulékony és kompakt PCX125 robogó zokszó nélkül verekszi át magát a zsúfolt városi utcákon, ugyanakkor kellőképpen szép és elegáns, hogy bárhol megjelenhessen vele... a megbeszélt időpontban.

Honda PCX125 – Intelligens kulcsrendszer
Honda PCX125 – hátulnézet, utcán, szürke motor
Honda PCX125 – háromnegyedes felvétel jobb elölről, leparkolva, szürke motor
Honda PCX125 – háromnegyedes felvétel jobb hátulról, leparkolva, szürke motor

AZ IDŐ ÖNNEK DOLGOZIK

Legkelendőbb 125 köbcentis robogónk még mindig tud újat mutatni.

A PCX125 segítségével egy szempillantás alatt bárhol ott teremhet a városban, ráadásul közben lélegzetelállító látványt nyújthat. Szemet gyönyörködtető kivitelezése talán még sosem vonzotta magára ennyire a járókelők tekintetét, a látványos idomzat azonban olyan részleteket rejt, amelyek jelentősen megkönnyítik az utas életét. A gyújtást a SMART kulcs vezérli – csak tegye a kulcsot a zsebébe és hódítsa meg az utakat. Emellett a SMART kulcs kezeli az - opcionális - intelligens hátsó dobozt is, amely nyitott állapotban van, ha épp használja a PCX125 robogót, és automatikusan bezáródik, ha arrébb sétál a járműtől.

Honda PCX125 – háromnegyedes, jobb elölről készült felvétel, leparkolva, a motoros egy szürke motor mellett áll