Honda PCX125 városi tájkép előtt

A VÁROS LEGJOBB LÁTKÉPE

A PCX125 modellben egy folyadékhűtésű négyszelepes motorblokk dolgozik, amely a sima gyorsulás mellett rendkívül üzemanyag-takarékos. Az új, okosan megálmodott vonalvezetés futurisztikus hatást kelt, míg a szélesebb abroncsméretek, a hosszabb hátsó felfüggesztés és a Honda állítható nyomatékszabályozó garantálja a magabiztos és kényelmes közlekedést. A PCX125 praktikus is, hiszen az ülés alatti tárolóhelyen egy teljes bukósisak is elfér.

Honda PCX125 – Hátsó háromnegyedes dinamikus felvétel motorossal

Több idő Önnek

A PCX125-tel nem kell drága taxira és zsúfolt tömegközlekedési eszközökre várnia – elég megnyomnia a gombot, és már indulhat is. A karcsú, fordulékony és kompakt váz robogó zokszó nélkül verekszi át magát a zsúfolt városi utcákon, ugyanakkor kellőképpen szép és elegáns, hogy bárhol megjelenhessen vele... a megbeszélt időpontban. 

Honda PCX125 – Hátsó háromnegyedes dinamikus felvétel motorossal

Praktikus használat a városban

A gyújtást a SMART kulcs vezérli – csak tegye a kulcsot a zsebébe és hódítsa meg az utakat. Emellett a SMART kulcs kezeli az - opcionális - intelligens hátsó dobozt is, amely nyitott állapotban van, ha épp használja a PCX125 robogót, és automatikusan bezáródik, ha arrébb sétál a járműtől.

Honda PCX125 – Hátsó háromnegyedes dinamikus felvétel motorossal

Jobb hatékonyság és teljesítmény

Az új eSP+ négyszelepes, vízhűtéses SOHC motornak köszönhetően a PCX hatékonyabban működik, mint valaha. Emellett az alapjárati leállítás, az AGC generátor és más technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a PCX az EURO5 szabványnak is megfelel.

Honda PCX125 – Hátsó háromnegyedes dinamikus felvétel motorossal

Figyelje meg a részleteket

A PCX125 segítségével egy szempillantás alatt bárhol ott teremhet a városban, ráadásul közben lélegzetelállító látványt nyújthat. Szemet gyönyörködtető kivitelezése talán még sosem vonzotta magára ennyire a járókelők tekintetét, a látványos idomzat azonban olyan részleteket rejt, amelyek jelentősen megkönnyítik az utas életét.

Honda PCX125 háromnegyedes elölről készült felvétel, közúton

Ismerje meg a PCX125-öt!

Tekintse meg közelebbről a részletmegoldásokat, amelyek naggyá teszik a PCX125 robogót!

Honda PCX125 – 35 LITERES SMART TOP BOX

35 literes Smart Top Box

A Smart Top Box hátsó doboz a karosszériával azonos színű is lehet. Ugyanaz az intelligens kulcs nyitja és zárja, amely a gyújtást működteti, rugalmas tárolókapacitást biztosítva a hétköznapi ingázáshoz vagy hétvégi utakhoz. Elfér benne egy zárt, állvédős sisak vagy két nyitott sisak. Kapható hozzá belső táska is.

Honda PCX125 kültéri takaró

Kültéri takaró

Ez a kültéri takaróponyva megóvja a fényezést az UV-sugaraktól. Vízálló, légáteresztő anyagának köszönhetően a motorkerékpár letakart állapotban is tud száradni. A kötélnek köszönhetően rögzíthető, így nem kap bele a szél, az elején található két lyuknak köszönhetően pedig az U-zár is egyszerűen felhelyezhető.

Honda PCX125 szélvédő

Szélvédő

A szélvédő megóvja Önt az időjárástól, így még kényelmesebben utazhat a motorral. Emellett még vonzóbbá teszi a kerékpár megjelenését.

Honda PCX125 – markolatfűtés

Markolatfűtés

A rendkívül vékony fűtött markolatok azokra a részekre fókuszálnak, ahol a kéz általában a leginkább fázik, az ötfokozatú integrált vezérlő pedig gondoskodik a maximális kényelemről. A markolatfűtés a kormánykapcsolóval működtethető, így Ön bárhol beállíthatja a hőmérsékleti szintet. Egy integrált áramkör védi az akkumulátort a lemerüléstől. Csak a markolatfűtés-beszerelő szettel együtt használható.