Honda NT1100 – könnyű kezelhetőség és hosszú rugóutas felfüggesztés.
Honda NT1100 – könnyű kezelhetőség és hosszú rugóutas felfüggesztés.

ELÉRKEZETT A TÚRAMOTOROK ÚJ KORSZAKA

Készen áll az utazásra? Az új NT1100 modellben mindent megtalál, amit egy motorkerékpártól elvár. A városi közlekedés igényeinek megfelelően igazán agilis gép, amely könnyű, jól irányítható és hosszú rugóutas felfüggesztést kapott. Emellett fantasztikus túramotor is, erőteljes kéthengeres motorral, magas felszereltségi szinttel és két személy számára is kényelmes GT kialakítással. Ha figyelembe vesszük, hogy mindehhez prémium vezetési technológiák járulnak – opcióként elérhető a hatsebességes, dupla kuplungos automata váltó – már csak egy kérdés marad: hová, milyen messzire szeretne eljutni?

Honda NT1100 terepen.
Honda NT1100 terepen.

ÉLVEZZE AZ ÚJ IRÁNYT!

Ez az a pillanat, amire várt. Vége a hétnek. Eljött a felfedezés, a hétvégi kalandok ideje. Az NT1100 készen áll, két személyre csomagolva. Hova tart? Az elképzelés megvan, az útvonal egy részét már meg is tervezte a telefonján. De szándékosan teret hagyott a meglepetéseknek is. Mit keres? Valami igazán különlegeset. Az érzést, amelyet csak a motorozás adhat meg. Az utakon vár Önre.

Honda NT1100 kiemelt szélvédelemmel és kompakt méretekkel.

Ingázás, sport, túra vagy mindhárom? Ön dönt.

Az NT1100 legjobb jellemzője a sokoldalúság. A modern aerodinamika, a nagy méretű, 5 irányban állítható szélvédő és a felső/alsó légterelők kiválóan védenek a szél ellen. Kompakt méretének köszönhetően ideális a városi motorozáshoz. A 820 mm-es magasságú ülés két személy számára is kényelmes, és rugalmas pozíciót kínál, amelyben Ön dönti el, hogy teljes testtel beleveti magát a vezetésbe vagy inkább relaxál. Mindehhez természetesen magas felszereltségi szint társul. Az oldaldobozok mellett az NT1100 modellt 20 literes üzemanyagtartállyal van felszerelve – így 400 km-es hatótávolság érhető el (WMTC módban) – emellett fűtött markolatokat, sebességtartó automatikát, USB-/ACC-aljzatokat és hátsó konzolt is kapott. A középállvány megkönnyíti a hátsó kerekek karbantartását.

Honda NT1100 kiemelt szélvédelemmel és kompakt méretekkel.

Gyorsulásra hangolva az opcionális duplakuplungos automata váltóval

Az izmos, kéthengeres motor alacsony fordulatszámon is erőteljes teljesítményt nyújt és 104 Nm-es csúcsnyomatékra képes, ami tökéletes a könnyed előzéshez. Simán gyorsul a piros tartományig, és mély, lüktető, karakteres hangot hallat. A három alapértelmezett vezetési mód (URBAN, RAIN és TOUR) a legtöbb körülményt lefedi, emellett két USER opciót is kínálunk, amelyekkel teljesen testreszabható a motorteljesítmény, emellett háromszintes HSTC és Egykerekezés-gátló is elérhető. A motor hatfokozatú DCT-vel is kérhető, de ha Ön szeretne irányítani, a kormány bal oldalán elhelyezett kapcsolókkal villámgyorsan fel- és leválthat. Ha pedig sportosabb teljesítményre vágyik, válassza a hatékony, sima váltást kínáló háromszintes S üzemmódot.

Honda NT1100 kiemelt szélvédelemmel és kompakt méretekkel.

Gyors kormányzás, magabiztos irányítás

Ez a motorkerékpár minden körülmények között könnyedén és pontosan kezelhető. Az acélváz merevségét az erő, a vezetési élmény és a stabilitás érdekében optimalizáltuk, a nagyszerű felfüggesztési reakcióról és a pontos kanyarodásról a 43 mm-es, gáztöltésű Showa USD villák és a Pro-Link himbarendszerű hátsó alumínium lengővilla gondoskodik. A hátsó rugó-előfeszítő hidraulikusan állítható a szállított tehernek megfelelően. A 120/180-as első és hátsó gumiabroncsok maximális tapadást és stabilitást kínálnak, a sima, progresszív ABS-vezérlésű fékerőre pedig mindig számíthat.

Honda NT1100 kiemelt szélvédelemmel és kompakt méretekkel.

Folyamatos, mindenre kiterjedő kapcsolat a külvilággal

A magas fényerejű, egyszerűen leolvasható 6,5 hüvelykes TFT-érintőképernyőn megjelenített információk mennyisége három szinten állítható (minimumtól maximumig). Az Apple CarPlay® és az Android Auto® funkciónak, valamint a Bluetooth® kapcsolatnak köszönhetően a kijelzőn és a sisakban elhelyezett headseten is hozzáfér okostelefonja funkcióihoz, például a navigációhoz és a hívásokhoz. A nappali menetfény automatikusan alkalmazkodik a környezeti fény erejéhez, hogy felhívja a többi úthasználó figyelmét az Ön jelenlétére. 50 km/h felett fékezés esetén az automatikusan bekapcsoló vészvillogó (ESS) jelzi az Ön mögött haladóknak, ha hirtelen meg kell állnia. Az irányjelzők is automatikusan kikapcsolnak.

SPORTOS KÉPESSÉGEK EGY TÚRAMOTORBAN

Nézzen szét alaposan, és válassza ki a kedvenc színét!
Húzza el a forgatáshoz Húzza el a forgatáshoz
Nagyítás Nagyítás
Rotate Rotate
Kétujjas nagyítás Kétujjas nagyítás
Válasszon színt

  MÉLYEN PULZÁLÓ KÉTHENGERES KIPUFOGÓHANG

  Ez a motor gyorsan és zökkenőmentesen reagál az Ön parancsaira. Csavarja el a gázmarkolatot, és élvezze az élményt (tegye fel a fejhallgatót).

  Honda NT1100 on location.
  Honda NT1100 on location.
  Görgetés

  Válassza ki a stílusát!

  A Honda NT1100 motor oldalról.
  A Honda NT1100 motor oldalról.

  Mindennapos ingázás

  Hétvégi túrázás

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól a Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.