Tájékoztató – A bemutatott képeken a jelenlegi és az előző évi modell vegyesen szerepel.

Honda NT1100 – könnyű kezelhetőség és hosszú rugóutas felfüggesztés.

ELÉRKEZETT A TÚRAMOTOROK ÚJ KORSZAKA

Az NT1100 modell mindent tud, ami csak egy motorkerékpártól elvárható. A városi közlekedés igényeinek megfelelően igazán agilis gép, amely könnyű, jól irányítható, és hosszú rugóutas felfüggesztést kapott. Emellett fantasztikus túramotor is, két személy számára is kényelmes GT kialakítással. Mindehhez ráadásul az opcionális, hatfokozatú, dupla kuplungos automata váltó és Android Auto® vagy Apple Carplay® is elérhető, így Önnek már csak azt kell eldöntenie, hogy hol és milyen távol legyen az úti cél.

Honda NT1100 kiemelt szélvédelemmel és kompakt méretekkel.

Ingázás, sport, túra vagy mindhárom? Ön dönt.

A sokoldalú NT1100 modellen modern aerodinamika, nagy méretű, 5 irányban állítható szélvédő és felső/alsó légterelők védenek kiválóan a széltől. A 820 mm-es ülésmagasság két személy számára is kényelmes és rugalmasan váltható üléspozíciót biztosít. Az NT1100 400 km-es hatótávolságra képes (WMTC szabvány szerint), 20 literes üzemanyagtartállyal, oldaldobozokkal, fűtött markolattal, telefonos kapcsolattal, sebességtartó automatikával, hátsó csomagtartó konzollal, valamint a hátsó kerék karbantartását megkönnyítő középállvánnyal rendelkezik. A három alapértelmezett vezetési mód (URBAN, RAIN és TOUR) a legtöbb vezetési körülményt lefedi, a modell pedig emellett két USER opcióval is rendelkezik, amelyekkel teljes mértékben testre szabható a motorteljesítmény.

Honda NT1100 kiemelt szélvédelemmel és kompakt méretekkel.

Gyorsulásra hangolva az opcionális duplakuplungos automata váltóval

Az izmos, kéthengeres motor alacsony fordulatszámon is erőteljes teljesítményt nyújt, és 104 Nm-es csúcsnyomatékra képes, ami tökéletes a könnyed előzéshez. Az erőforrás 270 fokban elékelt főtengelye jellegzetes kipufogóhangot és jobb nyomatékot eredményez. A motor hatfokozatú DCT-vel is kérhető: ha Ön szeretne irányítani, a kapcsolókkal villámgyorsan tud váltani, ha pedig sportosabb teljesítményre vágyik, a sima váltást lehetővé tévő, 3 fokozatú S üzemmódot is választhatja.

Honda NT1100 kiemelt szélvédelemmel és kompakt méretekkel.

Gyors kormányzás, magabiztos irányítás

Ez a motorkerékpár minden vezetési stílus esetén könnyedén és pontosan kezelhető. Az acélváz merevségét az erő, a vezetési élmény és a stabilitás érdekében optimalizáltuk, a nagyszerű felfüggesztési reakcióról és a pontos kanyarodásról a 43 mm-es, Showa SFF-BP első villák és a Pro-Link himbarendszerű hátsó alumínium lengővilla gondoskodik. A hátsó rugó-előfeszítő hidraulikusan, a szállított tehernek megfelelően állítható.

Honda NT1100 kiemelt szélvédelemmel és kompakt méretekkel.

Folyamatos kapcsolattartás és fokozott biztonság a fejlett menettámogatási rendszereknek köszönhetően

A magas fényerejű, egyszerűen leolvasható 6,5 hüvelykes TFT-érintőképernyőn megjelenített információk mennyisége három szinten állítható. Az Apple CarPlay® és az Android Auto® funkciónak, valamint a Bluetooth®-kapcsolatnak köszönhetően Ön használni tudja okostelefonja funkcióit, például a navigációt és a hívásokat. A vezetést segítő rendszerek közé tartozik a Honda állítható nyomatékszabályozó (HSTC), amely nagyobb magabiztosságot nyújt nedves útburkolaton is, valamint az automatikusan bekapcsoló vészvillogó (ESS), amely figyelmezteti a vészfékezésre a motor mögött haladókat.

  • Matte Iridium Grey Metallic Standard
  • Matte Jeans Blue Metallic Standard
  • Candy Chromosphere Red Standard
*
Honda NT1100 on location.

MÉLYEN PULZÁLÓ KÉTHENGERES KIPUFOGÓHANG

Ez a motor gyorsan és zökkenőmentesen reagál az Ön parancsaira. Csavarja el a gázmarkolatot, és élvezze az élményt (tegye fel a fejhallgatót).

Válassza ki a stílusát!

A Honda NT1100 motor oldalnézetből.
A Honda NT1100 motor oldalnézetből.

Mindennapos ingázás

Hétvégi túrázás

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. A Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így Ön szabadon válogathat az érdekes videók között.