CBR650R

FEDEZZEN FEL EGY HATÁROK NÉLKÜLI VILÁGOT:
AZ ÖN SZENVEDÉLYÉT.

 
Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy versenypályán száguldó CBR650R jobb oldaláról
Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy versenypályán száguldó CBR650R jobb oldaláról

Ez a motorkerékpár a versenyzők számára készült. A CBR650R aerodinamikáját a nagy sebességű motorozásnak megfelelően alkották meg. A felfüggesztés, a felszereltség és a választható stíluselemek egy kiemelkedően izgalmas motorban állnak össze, amelyet kiváló, sportos fókusz, lenyűgöző teljesítmény és kiemelkedő nyomaték tesz még különlegesebbé. Fedezzen fel egy határok nélküli világot: Az Ön szenvedélyét.

A VERSENYPÁLYÁK INSPIRÁLTÁK

Nézzen szét alaposan, és válassza ki a kedvenc színét!
Forgatás Forgatás
Nagyítás Nagyítás
Rotate Rotate
Nagyítás Nagyítás
Válasszon színt

  AZ ERŐ HANGJA

  Az út végtelen. Indítsa el a motort. A finoman hangolt négyhengeres erőmű szimfóniája azonnal egy másik világba röpíti. A kipufogódob szögét úgy terveztük meg, hogy közvetlenül a fülébe juttassa a CBR650R visszhangzó hörgését, így olyan magával ragadó hanghatást nyújt, amelyre csak egy soros négyhengeres motor képes. Készen áll az útra. Az utazás hangjai (tegye fel a fejhallgatót).

  CBR650R on the track
  CBR650R on the track

  AZ R JELENTÉSE A CBR-BEN

  A versenypályán született, és az utcán mágnesként vonzza a tekinteteket.

  A CBR650R a versenymotorok örökségének köszönhetően a közúton is könyörtelen teljesítményre képes. A lábtartók és a kormány optimális üléspozíciót biztosítanak, ami megkönnyíti a motoros mozgását a motorkerékpáron, így a legizgalmasabb utakon is stabilan veheti a kanyarokat. Az első abroncsot hajszálpontosan kiegyensúlyoztuk, így még jobb kanyarstabilitást nyújt, a 180-as hátsó gumi pedig nagyszerűen tapad az úthoz. Az éles fényű, első dupla LED-fényszóró teljesen kitölti az idomzaton vágott helyét, ez kiválóan illik a minimalista ülésegységhez, valamint az átalakított, keskenyebb oldalelemekhez. Még a rendszámot tartó hátsó konzol is elegáns új megjelenést kapott. Amikor a fordulatszámmérő mutatója a piros tartomány felé közelít, a kipufogó hangjától libabőrős lesz.

  IZGALMAS ROHAM A PIROS TARTOMÁNY FELÉ

  Ez az, amiben hiszünk. A négyhengeres motorból kihoztuk a legjobbat.

  A soros, négyhengeres, DOHC-vezérlésű, 16 szelepes motor nem ijed meg a használattól. A vérpezsdítő gyorsulásról az egymáshoz közeli, röviden áttételezett fokozatok és a sima nyomaték gondoskodik – magasabb fordulatszámon pedig felhangzik a motor magával ragadó üvöltése. Függőséget okoz. A nyomatékhatárolós tengelykapcsoló megkönnyíti a felfele és lefele való váltást, míg a Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) mindig megőrzi a hátsó kerék tapadását. A motortervezés mesterműve, és kedvére élvezheti.

  CBR650R, stúdiófelvétel, közelkép a motorról
  CBR650R, stúdiófelvétel, közelkép a hátsó kerékről
  Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy versenypályán száguldó CBR650R jobb oldaláról
  CBR650R, stúdiófelvétel, fókuszban a kipufogócső

  PRÉMIUM FELSZERELTSÉG

  A nagy teljesítményhez prémium alkatrészek szükségesek.

  A CBR650R-nek nincs párja a piacon. Egy vérbeli, sportos középsúlyú motor, amelynek határozott megjelenéséhez meggyőző műszaki jellemzők társulnak. A kecses, agilis formát a sportos dupla LED-fényszórók határozzák meg, amelyekben új fényvisszaverőket helyeztünk el, amelyek nem csupán áthatóbb tekintetet kölcsönöznek a motornak, de a gép agresszív vonalait is kiemelik. A tökéletes irányíthatóság érdekében a kormánycsutkák alulról csatlakoznak a felső villahídhoz, az LCD-műszeregység pedig még könnyebben leolvasható. És mivel sajnos motorozás közben néha a külvilágra is gondolni kell, az ülés alatt elhelyeztünk egy USB-s töltőaljzatot.

  Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy CBR650R jobb oldaláról versenypályán
  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. A Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így Ön szabadon válogathat az érdekes videók között.