CBR650R

FEDEZZEN FEL EGY HATÁROK NÉLKÜLI VILÁGOT:
AZ ÖN SZENVEDÉLYÉT.

 
Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy versenypályán száguldó CBR650R jobb oldaláról
Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy versenypályán száguldó CBR650R jobb oldaláról

Ez a motorkerékpár a versenyzők számára készült. A CBR650R aerodinamikáját a nagy sebességű motorozásnak megfelelően alkották meg. A felfüggesztés, a felszereltség és a választható stíluselemek egy kiemelkedően izgalmas motorban állnak össze, amelyet kiváló, sportos fókusz, lenyűgöző teljesítmény és kiemelkedő nyomaték tesz még különlegesebbé. Fedezzen fel egy határok nélküli világot: Az Ön szenvedélyét.

AZ ERŐ HANGJA

Az út végtelen. Indítsa el a motort. A finoman hangolt négyhengeres erőmű szimfóniája azonnal egy másik világba röpíti. A kipufogódob szögét úgy terveztük meg, hogy közvetlenül a fülébe juttassa a CBR650R visszhangzó hörgését, így olyan magával ragadó hanghatást nyújt, amelyre csak egy soros négyhengeres motor képes. Készen áll az útra. Az utazás hangjai (tegye fel a fejhallgatót).

A RÉSZLETEK FONTOSAK

Nézze meg közelebbről, hogy milyen egyedi jellemzőknek köszönheti a CBR650R lenyűgöző teljesítményét.

AZ R JELENTÉSE A CBR-BEN

A versenypályán született, és az utcán mágnesként vonzza a tekinteteket.

A CBR650R a versenymotorok örökségének köszönhetően a közúton is könyörtelen teljesítményre képes. A lábtartók és a kormány optimális üléspozíciót biztosítanak, ami megkönnyíti a motoros mozgását a motorkerékpáron, így a legizgalmasabb utakon is stabilan veheti a kanyarokat. Az első abroncsot hajszálpontosan kiegyensúlyoztuk, így még jobb kanyarstabilitást nyújt, a 180-as hátsó gumi pedig nagyszerűen tapad az úthoz. Az éles fényű, első dupla LED-fényszóró teljesen kitölti az idomzaton vágott helyét, ez kiválóan illik a minimalista ülésegységhez, valamint az átalakított, keskenyebb oldalelemekhez. Még a rendszámot tartó hátsó konzol is elegáns új megjelenést kapott. Amikor a fordulatszámmérő mutatója a piros tartomány felé közelít, a kipufogó hangjától libabőrős lesz.

IZGALMAS ROHAM A PIROS TARTOMÁNY FELÉ

Ez az, amiben hiszünk. A négyhengeres motorból kihoztuk a legjobbat.

Lássuk a tényeket! A CBR650R soros, négyhengeres, DOHC-vezérlésű, 16 szelepes motorjának piros tartománya csak 12 000 f./percnél kezdődik, a 70 kW-os teljesítmény és a 64 Nm-es nyomaték pedig komoly teret ad a szórakozásnak, a motor ráadásul kategóriája legjobb teljesítmény-tömeg arányával büszkélkedhet. Ha pedig csak most vág bele a motorozásba, a Honda márkakereskedőinél elérhető egy egyszerű átalakítás, amellyel a motor A2-es jogosítvánnyal is vezethető. A nyomatékhatárolós tengelykapcsoló megkönnyíti a felfele és lefele való váltást, míg a Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) mindig megőrzi a hátsó kerék tapadását, így nyugodtan megkeresheti a tökéletes ívet a kanyarokban. A csövek összefutásánál és a kipufogódobban végzett átalakításoknak köszönhetően pedig a motor teljesítményvesztés nélkül megfelel az EURO5 szabvány előírásainak.

CBR650R, stúdiófelvétel, közelkép a motorról
CBR650R, stúdiófelvétel, közelkép a hátsó kerékről
Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy versenypályán száguldó CBR650R jobb oldaláról
CBR650R, stúdiófelvétel, fókuszban a kipufogócső

PRÉMIUM FELSZERELTSÉG

A nagy teljesítményhez prémium alkatrészek szükségesek.

A CBR650R-nek nincs párja a piacon. Egy vérbeli, sportos középsúlyú motor, amelynek határozott megjelenéséhez meggyőző műszaki jellemzők társulnak. A kecses, agilis formát a sportos dupla LED-fényszórók határozzák meg, amelyekben új fényvisszaverőket helyeztünk el, amelyek nem csupán áthatóbb tekintetet kölcsönöznek a motornak, de a gép agresszív vonalait is kiemelik. A tökéletes irányíthatóság érdekében a kormánycsutkák alulról csatlakoznak a felső villahídhoz, az LCD-műszeregység pedig még könnyebben leolvasható. És mivel sajnos motorozás közben néha a külvilágra is gondolni kell, az ülés alatt elhelyeztünk egy USB-s töltőaljzatot.

Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy CBR650R jobb oldaláról versenypályán

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt felszerelhet a modellre. Mostantól pedig a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.

Letöltés iOS-re

Letöltés Androidra

Honda Motorcycles Europe alkalmazás