CB500 Hornet

Eljött a rajzás ideje.

CB500 Hornet – oldalról fényképezve, a motorossal együtt


Készen áll a zsongásra? Akkor Önnek az új CB500 Hornet modellre van szüksége. Az agresszív, utcai harcos stílusát a nagy Hornet DNS-e járja át. A reszponzív, A2-barát kéthengeres motorblokkal és agilis, kiváló minőségű vázzal felépített motorkerékpár arra született, hogy végigsöpörjön a városon és a kanyargós mellékutakon. A járművön prémium kategóriájú technika – így színes, 5 colos TFT-kijelző és a kijelzőn részletes útvonalat megjelenítő Honda RoadSync app – és a hátsó kerék tapadását szabályozó HSTC gondoskodik a szórakozásról, az internetkapcsolatról és a biztonságról. Eljött a rajzás ideje!

Lecsupaszítottuk

Maximális teljesítmény (47hp)

35 kW

Maximális nyomaték

43 Nm

Ülésmagasság

785 mm

Üzemanyag-fogyasztás

3,5 l/100 km

Műszaki adatok megtekintése
A CB500 Hornet jobb oldaláról készült statikus kép


A CB500 Hornet modell háromnegyedes elölnézetben, egy városi úton haladva

Délcegen a nyeregben

Legyen Ön a városi forgalom ura! A természetesen egyenes üléspozícióban Ön mindenre ráláthat. A könnyű, 5 küllős kerekek, a sportos alumínium lengőkar és a lábtartók csökkentik a jármű súlyát, így szupergyors és egyszerű az irányítása. A 296 mm-es dupla féktárcsák és a radiálisan rögzített, kétdugattyús Nissin féknyergek erős, progresszív fékezést biztosítanak. A hozzáadott 41 mm-es szeparált funkciójú Showa teleszkópok (SFF-BP) USD-villáinak köszönhetően keményen be tudja venni a kanyarokat, hiszen minden visszajelzést magkap a tapadásról. És aztán még több.

A CB500 Hornet modell első burkolata és fényszórója

Élvezze, hogy feltűnő

A bevágott, alacsony ülésmagasság miatt a motorkerékpárból egy utcai harcos lehengerlő magabiztossága árad: vérbeli veretős gépnek készült. A széles kormányrúd kellő lendületet és irányítást ad ahhoz, hogy a kerékpár átcsusszanjon a szűk réseken, villámgyorsan bevegye a kanyarokat, és kellő látóteret biztosítson ahhoz, hogy Ön tökéletesen tudatában legyen annak, ami a környezetében zajlik. A láthatóság másképp is megtérül: az új, áthatóan éles fényű fényszórónak köszönhetően a többi közeledő is látja, amikor jön, a tökéletesen biztonságos éjszakai kanyarvétel érdekében pedig széles eloszlású fénysugár tessékeli arrébb a sötétséget.

Honda CB500 Hornet modell – Honda Roadsync csatlakoztatási lehetőség

Teremtsen kapcsolatot a külvilággal

Ez a motorkerékpár odafigyel Önre. A vadonatúj, színes, 5 colos TFT-kijelző háttérvilágítású kapcsolókkal, természetes kézpozícióban működtethető, és bármilyen fényviszonyok között kiválóan leolvasható. Az egyszerű használat jegyében készült, a kijelző pedig erős napfényben is minimálisra csökkenti a tükröződést. A Honda RoadSync appon keresztül pedig szinte bármilyen készüléket lehet hozzá csatlakoztatni. Android és iOS rendszerű okostelefonokkal egyaránt működik, kanyaról kanyarra történő navigálást biztosít, valamint lehetővé teszi, hogy motorozás közben Ön hívásokat indítson és fogadjon, valamint zenét hallgasson.

Tolja fel a hangerőt

Élvonalbeli színvilág. Nézzen körül alaposan, és válassza ki azt, amelyiket a sajátjának érzi!

  • Matt Gunpowder Black Metallic Standard
  • Pearl Himalayas White Standard
  • Grand Prix Red Standard
*

Honda Motorcycles alkalmazás

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját képére formálhatja saját Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. A Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így Ön szabadon válogathat az érdekes videók között.

Letöltés iOS-re Letöltés Androidra