Off-road

Kezdődjenek a kalandok!

Honda CRF450R és CRF450R 50th Anniversary
Honda CRF250R kavicsos pályán

Teljes elkötelezettség

Világszínvonalú terepmotorjainkba versenygyőztes innovációkat és élvonalbeli technológiát építettünk be – így Ön is a következő szintre léphet. A versenyeken szerzett tudás és a fejlesztés egyedülállóan értékessé teszi motorkerékpárjainkat. Ez az egyik legfontosabb versenyelőnyünk. A vérünkben van a versenyzés. Soha nem állunk le. A motokrossz világában villámgyorsan történnek az események. Hogy elsők lehessünk, tartanunk kell az iramot. A Honda 100 százalékon teljesít, a többi már csak Önön múlik.

Megújult formavilág, innovatív motorkonstrukció, hatékony tömeg-középpontosítás, masszív futómű és kiváló ergonómia teszi éllovassá modelljeinket. Az eredmény: tökéletesség, amire az elmúlt évtizedekben törekedtünk. A versenygépektől a gyerekmotorokig minden típus a legmagasabb minőségi színvonalon áll, és rendkívül strapabíró.

Honda CRF50F és CRF450F off-road pályán

Off Road Experience Days

A piac frissíti a tartalmat attól függően, hogy vannak-e elérhető off-road partnerek.

Szeretné fejleszteni terepezési tudását? Elismert Motocross és Enduro oktatóink világszínvonalú képzéseket biztosítanak. Akár most kezdett el terepmotorozni, akár tapasztalt motoros, aki szeretné tökéletesre csiszolni a technikáját, garantáltan emlékezetes napot fog velünk tölteni.

CRF250R

Bezárás

Honda CRF – off-road választék

Találja meg a tökéletes motorkerékpárt!

Csakúgy, mint Önnek, minden motorkerékpárnak saját személyisége van. Melyik illik Önhöz?