Honda Adventure Roads

Dél-Afrika, 2019

Honda CRF1000L Africa Twin az út szélén állva, kilátással a Karoo-sivatagra.

2019-ben hegyi hágókon haladtunk át, keresztülmotoroztunk a Karoo-sivatag lenyűgöző tájain, a Swartberg-hágón, míg végül eljutottunk a Jóreménység fokára. 3736 kilométert tettünk meg 12 szakaszban, és lélegzetelállító tájakat csodálhattunk meg – Dél-Afrika olyan arcát mutatta meg nekünk, amelyet csak kevesen ismernek.

A Honda Adventure Roads következő fejezetét Marokkó 2024 néven jelentették be. Fedezze fel ezt az új és izgalmas fejezetet, amely idén kerül megrendezésre az alábbi gomb segítségével.

Marokkó 2024 Kövessen minket

Motoros halad át Dél-Afrika embert próbáló terepén.

Sokszor a világ legrosszabb útjai a legélvezetesebbek

Dél-Afrika volt a végső próbatétel motorosaink számára: a kezükbe adtunk egy részletes útmutatással telepakolt elektromos útikönyvet, és csak annyi volt a dolguk, hogy kövessék az utasításokat, és ne térjenek le az útról. Napról napra újabb és újabb kihívásokkal kellett megküzdeniük a Jóreménység fokához vezető hosszú úton.

Motoros halad át Dél-Afrika embert próbáló terepén.

Társaság

A többi Africa Twin-rajongó társaságában számos közös élmény és új barátság született az úton. A motorosok új fogásokat mutattak egymásnak, és megtanulták, hogy nem mindig a cél a fontos, sokszor maga az út a lényeg.

Motoros halad át Dél-Afrika embert próbáló terepén.

Emlékezetes pillanatok

Az idegen tájak bejárása, az eltérő kultúrák megismerése jót tesz a léleknek, és segít megérteni, hogy mások hogyan élnek ebben a sokszor oly kiismerhetetlennek tűnő világban. A pihenők során érdekes beszélgetéseknek lehettünk fültanúi, amelyek nem feltétlenül korlátozódtak a motorokra.