Tájékoztató – A bemutatott képeken a jelenlegi és az előző évi modell vegyesen szerepel.

Honda GL1800 Gold Wing Tour, elölről készült háromnegyedes felvétel utassal

A LUXUSSZÍNVONALÚ TÚRAMOTOROZÁS MŰVÉSZETE

Nem véletlen, hogy a Gold Wing Tour a Honda zászlóshajója: ez a motor a teljesítmény és a luxusszínvonalú felszereltség terén egyaránt a legjobbat nyújtja, akár a városban, akár a végtelen országúton közlekedik vele. A hihetetlen Gold Wing modellt veszi alapul, de kibővíti a szállítókapacitását és még kényelmesebb, nyugodtabb utazást biztosít az utasnak. Mind az első, mind a hátsó ülés luxusminőségű anyagból készült – a kényelmes utazás garantált. A hangrendszer és a hangszórók tökéletes hangminőséget biztosítanak, míg a dupla LED ködlámpa a legnehezebb körülmények között is garantálja a láthatóságot. 

Gold Wing Tour, utas az utasülésen

A felfedezés öröme.

A Gold Wing Tour a motorosról és az utasról egyaránt gondoskodik. A dinamikus kezelhetőséggel és motor reakcióval minden motoros elégedett lesz, az utas pedig hátradőlhet tágas és hihetetlenül kényelmes ülésébe, és elmerülhet a motorozás élményében. Az utas emellett ülve is könnyedén kinyithatja az oldaldobozokat és hozzáfér a tartalmukhoz, a jobb oldaldobozon található kiegészítő audiokapcsolóval pedig a zenei aláfestést is megszabhatja. A bal oldaldoboznál egy USB-csatlakozót is elhelyeztünk az okostelefonok töltéséhez. A további kényelem érdekében - különösen ha utassal motorozunk - a Gold Wing két lassú gurulási módot kapott (előre és hátra), ami ideális a parkoláshoz.

Gold Wing Tour, utas az utasülésen

Tökélyre fejlesztett motorozás.

A Gold Winghez hasonlóan a Gold Wing Tour is a kanyarokra termett. Alumíniumból készült ikerváza kettős lengőkaros elülső felfüggesztést kapott, az elektronikus csillapításvezérlés pedig kiválóan reagáló felfüggesztést kínál. De ne feledkezzünk meg a motorról! Az 1833 köbcentis, hathengeres boxermotor valódi remekmű, amely mindössze 4500 ford/perc mellett képes 170 Nm nyomatékot leadni, így kevésbé fárad a motoros csuklója. Az erőteljes nyomaték és a Honda Állítható Nyomatékszabályozója gondoskodik róla, hogy a Gold Wing Tour a világ egyik leglenyűgözőbb és egyben legélvezetesebb erőforrásával működjön. A Gold Wing Tour teljesen új szintet képvisel a vezetési élmény terén.

Gold Wing Tour, utas az utasülésen

Öné a választás.

A Gold Wing Tour alapfelszereltségként tartalmazza a hétsebességes dupla kuplungos automata váltót (DCT), így nagyobb távolságokat is luxusszínvonalú kényelemben tehet meg. Ha pedig szeretné kihasználni a motor teljes potenciálját és teljesítményét, válassza a manuális vezetési üzemmódot. A hosszabb utazások során azonban az automata üzemmódok, köztük a Drive és a Sport képesek előre látni az Ön műveleteit, és a megfelelő sebességbe kapcsolnak.

Gold Wing Tour, utas az utasülésen

Folyamatos kapcsolattartás és fokozott biztonság a fejlett menettámogatási rendszereknek köszönhetően.

A nagy méretű, 7 colos, színes TFT-kijelzőn az infotainment információk mellett kezelheti a vezetési módokat, beállíthatja a felfüggesztést, és a navigáció is elérhető. Az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ révén akár a telefonja funkcióit is megjelenítheti a TFT-kijelzőn, így mindig kapcsolatban maradhat a világgal.

Gold Wing Tour dinamikus felvétel


  • Beta Silver Metallic Standard
  • Pearl Glare White Standard
  • Heavy Grey Metallic Standard
*
Honda GL1800 Gold Wing Tour, Full Option csomag

Full Option csomag

Ez a csomag még magasabb szintre emeli a Gold Wing Tour által kínált élményt, hiszen a következő kiegészítőket tartalmazza: magas szélvédő, 12 V-os csatlakozó, 3 belső táska, doboz szőnyegek, hátsó csomagtartó, hátsódoboz-világítás és hátsódobozfedél rendező. A motortakaró is a csomag részét képezi.

ÖNÉ A VÁLASZTÁS

Hátsó doboz és oldaldobozok, vagy csak oldaldobozok? Ön dönt. Csúsztassa el.

Honda GL1800 Gold Wing
Honda Gold Wing Tour

Gold Wing Tour

Gold Wing

HONDA GL800 gold wing tour alkalmazásnézete

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. A Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így Ön szabadon válogathat az érdekes videók között.