Tájékoztató – A bemutatott képeken a jelenlegi és az előző évi modell vegyesen szerepel.

CRF110F

Életre szóló utazás

CRF110F


A CRF110F minden ízében a nagymotoros érzésről és a féktelen szórakozásról szól. A 8-11 éves korosztálynak készülő gép strapabíró vázzal, önindítóval, illetve megbízható, négyütemű motorral készül. Fontos állomás a sportosabb 125–150 köbcentiméteres krosszmotorok és endurók felé.


CRF110F

Terepi megjelenés

Erre a motorkerékpárra bárki büszke lehet. A CRF110F dinamikus megjelenésű, tartós idomszettje modern megjelenést kölcsönöz a motornak, amely a nagyszerű CRF450R-re hasonlít. A 25YM alkalmából a CRF110F feltűnő új CRF-családi festést és merész új grafikát visel a Honda terepversenyzői származását ünnepelve. A láncburkolat kifejezetten vonzó benyomást kelt, míg a párnázott kormányrúd fokozza a biztonságot.

CRF110F

A kőnél is keményebb

A motorosok manapság keményen bánnak gépeikkel, ezért van szükség olyan motorkerékpárra, ami bírja a strapát. A megbízható 109 köbcentis motorblokkal és a masszív vázzal felszerelt CRF110F kiváló teljesítményt nyújt. A hibátlan működés érdekében olyan funkciókkal is felszereltük, mint a karbantartásmentes kapacitív kisüléses gyújtásrendszer (CDI) és az automatikus vezérműlánc-feszítő. A nagyszerűség záloga a Honda legendás mérnöki munkája és minősége.