Honda-garancia Önnek

Az Ön új Honda motorkerékpárjához és robogójához is hároméves, kilométer-korlátozás nélküli jótállást biztosítunk a gyártási és anyaghibából eredő meghibásodásokra.

A motor műszerfala, kormánya és az út, a motoros válla fölött áttekintve.

Védve van

A garanciális feltételeket és kikötéseket megtalálja a szerviz- és jótállásifüzetben, amelyet újonnan vásárolt motorkerékpárja mellé adunk.

A VFR1200 modellekre hároméves garanciát adunk a forgalomba helyezés vagy a vásárlás napjától, amelyhez ugyanilyen időtartamú Honda Assistance szolgáltatás is társul.

Az XR modellcsaládra és CRF-F terepmotorokra három hónap jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva.

Motorozás Európában

Ha Európában utazik, azt javasoljuk, tartsa magánál szerviz- és jótállásifüzetét, illetve egy listát a Honda márkakereskedőkről.

Minden közúton használható robogónkra és motorkerékpárunkra európai garanciát biztosítunk.

 

Eredeti Honda Kiegészítők garancia

Eredeti kiegészítőink a precíz gyári előírásoknak köszönhetően kiválóan működnek és tökéletesen illeszkednek motorjához.

Azon Eredeti Honda Kiegészítőkre, amelyeket az első forgalomba helyezéskor, az átadás előtti ellenőrzés alkalmával szerelnek fel Honda márkaszervizben, hároméves jótállást biztosítunk. Az első forgalomba helyezés vagy az átadás előtti ellenőrzés után vásárolt kiegészítőkre 12 hónapos vagy a jármű garanciaidejéig (ha van) tartó garanciát vállalunk, amelyik tovább tart. Amennyiben ezen időszak alatt bármilyen Eredeti Honda Kiegészítő meghibásodna, hivatalos Honda márkakereskedése térítésmentesen kijavítja vagy kicseréli azt, feltéve, hogy a garanciára vonatkozó előírásokat betartották.

 

Eredeti Honda alkatrészek

Hondáját alkatrészek sokasága alkotja, amelyek tökéletes egésszé állnak össze. Ha karbantartásához eredeti Honda alkatrészeket használ, azzal biztosíthatja, hogy járműve sokáig megbízható és jól kezelhető maradjon, megtartsa kiváló útfekvését, és a legtökéletesebb védelmet nyújtsa Önnek.

Eredeti alkatrészeink minősége megegyezik a Honda járművek gyártásához használtakéval, így Ön nyugodt lehet kiváló ár-érték arányuk és megbízhatóságuk felől.

Az eredeti Honda alkatrészek a teljes hivatalos márkakereskedői hálózatban elérhetők. Ha bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba szerviz- szakembereinkkel a legközelebbi hivatalos márkakereskedésben.