ÚJ 2024-ES HONDA MOTORKERÉKPÁROK

VADONATÚJ CBR600RR

CBR600RR – dinamikus, háromnegyedes felvétel elölnézetből, versenypályán

Ébressze fel a versenyszellemet!

A versenypályán született. Az úton kel életre. Az új CBR600RR egy borotvaéles, HRC által kifejlesztett szupersport erőgép, amelyben lenyűgöző négyhengeres motor dolgozik, és agilis, kiválóan kormányozható vázát klasszikus, ülés alá helyezett kipufogó egészíti ki – nem talál ehhez foghatót.

ÚJ CBR1000RR-R FIREBLADE

CB1000RR-R Fireblade – elölről készült felvétel motorossal, versenypályán

Versenyzésre született

Az új CBR1000RR-R Fireblade. Továbbfejlesztettük a légbeömlőt és a hengerfejet, így még nagyobb nyomatékra képes a középső tartományban, és az áttételeket is módosítottuk, hogy még gyorsabban tudjon kijönni a kanyarokból. A csúcsteljesítmény azonban megmaradt, az elektronikus gázmarkolat pedig még reszponzívabbá vált, így minden fordulatszámon tökéletes pontossággal szabályozhatja a gázadást. Ehhez járul a minden ponton csökkentett súly és az átdolgozott légterelőszárnyak – egyértelmű, hogy ez a motor mindenféle átalakítás nélkül is készen áll a versenyzésre. De ha csak az utakat szeretné felfedezni vele, abban is tökéletes társ.

Honda e-Clutch

Bemutatkozik a Honda e-Clutch

Még több élvezetre vágyik? Próbálja ki a Honda e-Clutch rendszerét! Ez a vadonatúj technológia a Honda egyedi újdonsága, amellyel Önnek sem elindulásnál, sem megállásnál, sem fokozatváltásnál nem kell használnia a tengelykapcsoló kart. A profikat meghazudtoló, azonnali és egyszerű irányítást ad a kezébe, így még élvezetesebben szlalomozhat a kanyarokban, és stresszmentesen közlekedhet a városban. De ne aggódjon: ha bármikor szeretné kézzel működtetni a kuplungot, természetesen megteheti. Öné a választás.

A Honda e-Clutch rendszere az új CB650R és CBR650R modellekben debütál rendelhető extraként.

CB1000 HORNET

A CB1000 Hornet kiemelkedő teljesítménye, kiváló felszereltsége, kompakt méretei és üdítő új stílusa vonzza a figyelmet. Japánban tervezett megjelenését két szóval lehetne jellemezni: AGRESSZÍV és LETISZTULT. Az első, amit észreveszünk, a szuperkompakt, kettős LED fényszóró átható pillantása. Ezt követi a Hornet széles, egyedi üzemanyagtartálya előre hajtott szárnyakkal, amely hátul elkeskenyedik – ezt tükrözi a minimalista ülés, amely tovább erősíti a Hornet hagyományos, darázsderekú dizájnját. Az új, feketére festett váz is a megjelenés fontos eleme, akárcsak a térhálós, hátsó acél segédváz.

Honda CB500 Hornet – elölről készült, háromnegyedes felvétel

CB500 Hornet – legyen részese a zsongásnak!

Készen áll a zsongásra? Akkor Önnek az új CB500 Hornet modellre van szüksége. Az agresszív, utcai harcos stílusát a nagy Hornet DNS-e járja át. A reszponzív, A2-barát kéthengeres motorblokkal és agilis, kiváló minőségű vázzal épített motorkerékpár arra született, hogy végigsöpörjön a városon és a kanyargós mellékutakon. A járművön prémium kategóriájú technika – így színes, 5 colos TFT-kijelző és a kijelzőn részletes útvonalat megjelenítő Honda RoadSync app – és a hátsó kerék tapadását szabályozó HSTC gondoskodik a szórakozásról, az internetkapcsolatról és a biztonságról. Eljött a rajzás ideje!

2024-ES AFRICA TWIN MODELLEK

Africa Twin terepen, motorossal homokdűnék között

Masszív konstrukció

Az Africa Twin nemrég esett át egy ráncfelvarráson. Továbbra is az a lenyűgözően gyors Adventure motor, ami mindig is volt – teljesítménye a végletekig fokozható –, de a meghajtása most extra alacsonyan leadott nyomaték mellett történik. Új, állítható szélvédője jóval kényelmesebbé teszi a közúton töltött időt. Tömlő nélküli gumiabroncsait könnyű javítani. Az Africa Twin ES opcionális elektronikus Showa-EERA™ felfüggesztése pedig vadonatúj kalandtúrázási távlatokat nyit meg.

Ismerje meg az Africa Twin modellt!
Africa Twin terepen, motorossal homokdűnék között

Az igazi kaland soha nem ér véget

 Az új Africa Twin Adventure Sports ES egy egészen különleges modell. A közepes fordulatszám-tartományban nagyobb nyomatékkal rendelkezik, erőteljes gyorsulást biztosítva az előzéshez. A 110/80–as gumiabroncsot viselő 19"-os első kerék, az alacsonyabb ülésmagasság és a Showa-EERA™ elektronikus felfüggesztés együttesen kifogástalan közúti kezelhetőséget biztosít. A 24,8 literes üzemanyagtartály teljes kihasználása érdekében pedig új idomzat és szélvédő biztosítja a szélvédelmet a nyeregben töltött hosszú, élvezetes napokon. Pontosan erre épült ez a motorkerékpár.

Ismerje meg az Africa Twin Adventure Sport modellt!
Honda CB500 Hornet – elölről készült, háromnegyedes felvétel

NX500 – új élmény.

A kompakt, sokoldalú új NX500 agilisan kezeli a városi utcákat, de a terepen is kiválóan megállja a helyét. A kényelem és a ralis stílusú idomzat határozott fellépést sugároz, amelyet egy nagy méretű szélvédő egészít ki. Az 5"-os TFT-képernyővel és a Honda RoadSync okostelefon csatlakoztathatósággal műszaki téren is magas színvonalat képvisel. A2-kompatibilis kéthengeres motorja pedig sokoldalú – és rendkívül élvezetes – teljesítményt nyújt a HSTC nyomatékszabályozóval.

Honda CB650R – elölről készült, háromnegyedes felvétel motorossal

CB650R – minimalista tökély.

Ez a vegytiszta négyhengeres varázslat otthona. A lecsupaszított CB650R az élvezetek kifogyhatatlan tárháza: akár a városban csavarog, akár a kanyargós ösvényeket rója: erős gyorsulás, könnyed agilitás és új, Neo Sports Café stílus jellemzi. A gondosan megtervezett ívek újfajta kifinomultságot sugároznak, amelyhez minimalista, felfelé ívelő farrész és vadonatúj, szögletes LED fényszóró párosul. Ehhez prémium technológiák társulnak, amilyen például az átalakított TFT-képernyő és az okostelefon csatlakoztatásának lehetősége – a kevesebb néha valóban több!

A 2024-AS FORZA-CSALÁD

Honda Forza 125 terepen

Felejtse el a kompromisszumokat!

Sportos GT-robogó fejlett technológiákkal, praktikus részletekkel és kényelmes kialakítással – egyetlen, kifinomult csomagban. 2024-be a Forza 125 a következő színekben kapható: Pearl Sienna Red, Matte Cynos Grey, Pearl Falcon Grey, Matte Pearl Pacific Blue és Matte Cynos Grey Metallic (SE).

Ismerje meg a Forza 125 modellt!
Honda Forza 125 terepen

A haladás kulcsa

Tekintélyt parancsoló, kifinomult és izgalmas megjelenésű robogó: garantáltan mindenhol megfordulnak majd utána. A Forza 750-es csúcsmodell nagymotoros megjelenése inspirálta – eleganciája azonban a funkcionalitást sem nélkülözi: csökkentve a vezetőt érő ellennyomást és fokozva a kényelmet irányítja a légáramlást. 2024-ben a Forza 350 két új színben is elérhető: Matte Pearl Pacific Blue, Matte Pearl Cool White és Pearl Nighstar Black.

ismerje meg a Forza 125 modellt!
Honda Forza 125 terepen

A túrarobogók királya

A városon belül és kívül, munkához és szórakozáshoz egyaránt. A Forza 750 a precíz, összeszedett formavilágot a GT modellek luxusszintű kényelmével és praktikumával ötvözi. 2024-ben a Forza 750 a következő színekben kapható: Matte Ballistic Black Metallic, Candy Chromosphere Red, Matte Jeans Blue Metallic és Iridium Grey Metallic.

Ismerje meg a Forza 750 modellt!

2024-AS GOLD WING ÉS GOLD WING TOUR

Honda NT1100 terepen

NT1100 – A TÚRÁZÁS ÚJ KORSZAKA

Az NT1100 modell mindent tud, ami csak egy motorkerékpártól elvárható. A városi közlekedés igényeinek megfelelően igazán agilis gép, amely könnyű, jól irányítható, és két személy számára is kényelmes. 2024-ben két új színváltozat is elérhető: Matte Jeans Blue Metallic és Candy Chromosphere Red.

A 2024-ES CMX500 ÉS CMX1100 REBEL.

2024 x-adv – stúdiófelvétel

2024 X-ADV

Ha megszállja a felfedezés láza, nyugodtan hajtson ki a következő lehajtónál: ez a forradalmi crossover robogó az aszfalton kívül is megállja a helyét. 2024-ben négy színben kapható: Matte Ballistic Black Metallic, Iridium Grey Metallic, Grand Prix Red és Puco Blue.

Ismerje meg az X-ADV modellt!

ÚJ ROBOGÓK ÉS 125 KÖBCENTIMÉTERES MOTOROK