2023-as MODELLEK

A Honda 2023-as motorkerékpár-kínálata

Nem számít, hogy melyik motortípus a kedvence, mindenképpen izgalmas újdonságok várnak Önre. Kezdésként említsük meg az új XL750 Transalp modellt, ezt a minden szempontból legendás gépet, amellyel bármikor nekivághat a következő kalandjának. A 2023-as kínálatban a vadonatúj CB750 Hornet és a CL500 is helyet kapott, így az új és fiatal motorosok megismerkedhetnek a középkategóriás modellek következő generációjával. Nézze meg közelebbről új modelljeinket!

Bezárás

BEMUTATKOZIK A VADONATÚJ XL750 TRANSALP

Dinamikus felvétel egy közúton haladó Honda XL750 Transalp modellről

Hívnak a hegyek

A nagy teljesítményű, középkategóriás kéthengeres kalandmotorok új generációja, amelyet szétvet az erő, de az országúti túrák során is kényelmes két személynek, és a terepen is gond nélkül elboldogul.

AZ ÚJ CB750 HORNET

Honda CB750 Hornet az úton – dinamikus felvétel

Rázza fel a hétköznapokat!

A naked kéthengeres motorkerékpárok új generációja, kategóriaelső teljesítmény-tömeg aránnyal, könnyen kezelhető vázzal, kiváló minőségű Showa felfüggesztéssel és agresszív streetfighter stílussal. 

AZ ÚJ CL500

Honda CL500 háromnegyedes elölről készült felvétel, közúton

Önt tükrözi

Az új CL500 erős, A2-kategóriával is kompatibilis kéthengeres motorral rendelkezik, és a klasszikus utcai scrambler stílust követi. Ennek a motornak szerves része az ikonikus elődök hosszú sorából merített inspiráció. Itt az ideje, hogy bemutatkozzon a CL legújabb generációja, amelyet a mai utcai motorosoknak alkottunk.

A 2023-AS FORZA-CSALÁD

Honda Forza 125 terepen

Felejtse el a kompromisszumokat!

Sportos GT-robogó fejlett technológiákkal, praktikus részletekkel és kényelmes kialakítással – egyetlen, kifinomult csomagban, 2023-as kivitelben. A Forza 750-re emlékeztető új első idomzatával és LED fényszóróival a Forza 125 még tökéletesebb társ az utcai közlekedéshez. 

a forza 125 megismerése
Honda Forza 125 terepen

A haladás kulcsa

Tekintélyt parancsoló, kifinomult és izgalmas megjelenésű robogó: garantáltan mindenhol megfordulnak majd utána. Az újragondolt első idomzat, valamint a LED fényszórók és hátsó lámpa – amelyeket a Forza 750-es csúcsmodell nagymotoros megjelenése inspirált – elegáns kombinációja a funkcionalitást sem nélkülözi: menet közben elvezetik a légáramlást, csökkentve ezzel a vezetőt érő ellennyomást és fokozva a kényelmet. 

a forza 350 megismerése
Honda Forza 125 terepen

A túrarobogók királya

A városon belül és kívül, munkához és szórakozáshoz egyaránt. A Forza 750 a precíz, összeszedett formavilágot a GT modellek luxusszintű kényelmével és praktikumával ötvözi. 2023-ban pedig két új színváltozatban is kapható: Jeans Blue Metallic és Matt Iridium Grey.

a forza 750 megismerése

EM1 e:

Az EM1 e: az első Honda elektromos kétkerekű, amely Európába érkezik.

Az EM1 e: elsősorban a fiatalokat célozza meg, könnyen kezelhető és szórakoztató városi közlekedési eszközt kínálva. Az EM1 e: ideális rövid városi utakra, illetve munkába, iskolába járni, s mivel csendes és nem bocsát ki károsanyagot, tökéletesen illeszkedik a modern életstílushoz. A maximális kényelem érdekében az EM1 e: hajtásáról a Honda Mobile Power Pack e: cserélhető akkumulátora gondoskodik, mely a Honda saját fejlesztése, rendkívül tartós, valamint hosszú élettartamú, és könnyedén kivehető a motorból, tehát otthon is kényelmesen tölthető.

Az EM1 e: kompakt, síkpadlós kialakítású, letisztult formavilág jellemzi, amely egyedi és valami más - ahogy az elvárható az első elektromos kétkerekűtől, amely a Honda nevet viseli.

A CRF1100L AFRICA TWIN ÉS A
CRF1100L AFRICA TWIN ADVENTURE SPORT

Honda CRF1100 Africa Twin háromnegyedes jobb első stúdiófelvétel

Masszív konstrukció

Úgy építettük, hogy minden kalandra elkísérje Önt. Akár hosszú napokat tölt az úton, akár kihívásokkal teli terepen motorozik, a CRF1100L ereje bármilyen körülménnyel megbirkózik. Az izgalmas új grafikus elemekhez fekete díszítőelemek társulnak, jelezve, hogy ez a motor nyertes szériából származik: csak adjon gázt, és máris érezni fogja, hogy a modellt a Dakaron csiszoltuk tökéletesre.

az Africa Twin megismerése
Honda CRF1100 Africa Twin háromnegyedes jobb első stúdiófelvétel

Valódi kalandok

AZ Africa Twin Adventure Sports kifejezetten a kényelmet szem előtt tartva készült. Most nagyobb üzemanyagtartályt kapott a terepmotorozásra összpontosító testvérénél, így hosszabb utakra is nyugodtan elindulhat vele. 2023-ban két új színváltozatban kapható: Matt Iridium Grey Metallic és Pearl Glare White.

az Africa Twin Adventure Sports megismerése

2023-AS GOLD WING ÉS GOLD WING TOUR

Honda CB1000R Black Edition Matt Jeans Blue Metallic

2023 CB1000R Black Edition

Érje el a tökéletes visszafogottságot! A CB1000R Black Edition még tovább megy, és 2023-ban sötétebb kivitelben tér vissza az új Matt Jeans Blue Metallic színváltozatban.

A 2023-AS CMX500 ÉS CMX1100 REBEL

Honda NT1100 terepen

A TÚRAMOTOROZÁS ÚJ KORSZAKA - AZ NT1100

Az NT1100 modell mindent tud, ami csak egy motorkerékpártól elvárható. A városi közlekedés igényeinek megfelelően igazán agilis gép, amely könnyű, jól irányítható, és két személy számára is kényelmes. 2023-ban egy új színváltozat, a Gunmetal Black Metallic is kapható lesz.

A 2023-AS 750-ES MODELLEK

Honda NC750X háromnegyedes jobb első stúdiófelvétel

Egy motorkerékpár minden feladatra

Az NC750X a kiváló minőség, a hosszú távon is vonzó stílus és a nagyszerű biztonsági funkciók vonzó kombinációját kínálja. 2023-ban négy frissített színben érhető el: Matt Jeans Blue Metallic, Matt Ballistic Black Metallic, Pearl Deep Mud Grey és Candy Chromosphere Red.

az nc750x megismerése
Honda NC750X háromnegyedes jobb első stúdiófelvétel

Viszlát, aszfalt!

Ha megszállja a felfedezés láza, nyugodtan hajtson ki a következő lehajtónál: ez a forradalmi crossover robogó az aszfalton kívül is megállja a helyét. 2023-ban egy új, Shasta White Special Edition színváltozat, valamint további három alapszín is kapható lesz. 

az x-adv megismerése

A 2023-AS HONDA CBR650R ÉS CB650R

ÚJ ROBOGÓK ÉS 125 KÖBCENTIMÉTERES MOTOROK