CBR600RR

Ébressze fel a versenyszellemet!

CBR600RR versenypályán naplementekor.


A versenypályán született. Az úton kel életre. Az új CBR600RR egy pengeéles, a HRC közreműködésével kifejlesztett szupersport motor, amely lenyűgöző négyhengeres motorral és agilis, gyorsan kormányozható vázzal hódít. Az elektronikai és aerodinamikai kialakítás egyenesen a MotoGP-szintű RC213V-S modellből érkezett. Készen áll a következő szintre? Akkor jó helyen jár.


Bezárás

CBR600RR – állókép garázsban.

Versenyre termett teljesítmény

A 89 kW-os (119 LE-s) teljesítményű motor csúcsteljesítményen hamisítatlan, 14 250-es fordulatszámú adrenalinfröccsöt ad le, és perzselő végsebességet képes elérni. Ehhez társul az erős, 63 Nm-es nyomaték, ami változatos áttételi arányt biztosít a kanyarokból való kigyorsításhoz. A gondosan kialakított szívócsatornákat 44 mm-es pillangószelepházak táplálják, amelyek magas fordulatszámon is gondoskodnak a gázáramlásról, és a hengerfejet, a szelep fogaskerekeit és vezérlését, valamint a kipufogót is egymáshoz optimalizáltuk. A gondtalan közúti közlekedés érdekében a motor megfelel az EURO5 és az OBD2-2 szabványoknak.

CBR600RR – állókép garázsban.

MotoGP-specifikációk

Gyorsnak néz ki. Mert az is. A CBR600RR megjelenésénél a CBR1000RR-R Fireblade szolgált alapul, de ami még fontosabb, a levegőt hasító sebesség eléréséhez is ezt a modellt használtuk kiindulópontként. A Fireblade pedig az RC213V-S alapjaira épül, így az új modell is agresszív, letisztult elülső megjelenést kapott, ami csökkenti a légellenállást, a burkolaton elhelyezett szárnyak pedig egyenletes leszorítóerőt generálnak, amikor behajt a kanyarokba, vagy éppen gyorsít. A közúton és a pályán egyaránt előnyben lesz. Ez a motor a versenyzői pedigrével bír.

CBR600RR – állókép garázsban.

Villámgyors, agilis váz

Bármiről is álmodozott, a CBR600RR képes rá. Ezt már az első pár kanyarban érezni fogja. A menetkész tömeg mindössze 193 kg. Az alumíniumból készült dupla főtartós vázon az optimális tömegközpontosítás érdekében alacsonyan helyeztük el az üzemanyagtartályt, a motor pedig közel van a gép súlypontjához, amely így azonnal reagál a kormányzásra. A teljesen állítható felfüggesztés – 41 mm-es Showa nagydugattyús fordított villák és Pro-Link hátsó lengéscsillapító – és az alumínium lengőkar együtt gondoskodnak a leheletfinom visszajelzésről és a tapadásérzetről. A négydugattyús, radiálisan rögzített első féknyergek hatalmas fékerőt biztosítanak.

CBR600RR – állókép garázsban.

Modern vezetési technológia

A hatékony kanyarodás lényege a sebesség növelése. A CBR600RR elektronikája pontosan ebben segít Önnek. A MotoGP-specifikációjú elektronikus gázmarkolat – és a 6 tengelyes IMU – révén a motoros 5 teljesítményfokozat és 3 motorfékezési szint közül választhat. A 9 fokozatú Honda állítható nyomatékszabályozó (HSTC) természetes visszajelzést ad, és szabályozza a hátsó kerék vonóerejét. A kanyar-ABS, a csúszókuplung és a Honda elektronikus kormánycsillapító (HESD) révén nagy sebességen is magabiztosan veheti a kanyarokat.

Vegytiszta szupersportos DNS

Soros négyhengeres motor

600 cc

Maximális teljesítmény

89 kW

Maximális nyomaték

63 Nm

Menetkész tömeg

193 kg

CBR600RR – pályán, motoros a kanyarban.

A leggyorsabb motorkerékpárunk – minden a részletekben rejlik

CBR Tricolour fényezés A versenyek világából származó nyertes koncepció: vörös a szenvedély, kék a technikai tudás jegyében, és fehér a motorsport rajongóinak.

A legjobbak jóváhagyásával A CBR1000RR-R modellhez hasonlóan a CBR600RR is a HRC mérnökeinek a kezei közül került ki. A motor büszkén viseli a jóváhagyásukat.

A Honda szárnya Ahogyan a nagyszerű RC213V-S esetében, a Honda csúcskategóriáját jelző szárnyas emblémája csak a prémium motorkerékpárjainkon található meg.

CBR600RR – elölről készült, háromnegyedes állókép a boxgarázsban.
CBR600RR – közelkép a HRC emblémáról.
CBR600RR – közelkép a Honda embléma egy részéről
CBR600RR – oldalról készült, dinamikus felvétel versenypályán

Pörgesse ki a motort

Fedezze fel a vörös zónát! Érezze és hallja az erőt! Újra és újra. Ez a szupersport világa.

Hangszóró
  • Matte Ballistic Black Metallic Standard
  • Grand Prix Red Standard
*

Honda Motorcycles alkalmazás

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját ízlése szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. A Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így Ön szabadon válogathat az érdekes videók között.

Letöltés iOS-re Letöltés Androidra