Honda X-ADV – Háromnegyedes felvétel elölről, motorossal, város és erdő között, szürke motor
Honda X-ADV – Háromnegyedes felvétel elölről, motorossal, város és erdő között, szürke motor

X-ADV

NEM CSAK ASZFALTRA TERVEZVE

VÉGTELEN KALAND BÁRHOL, AMERRE JÁR

Az X-ADV megtette az első lépést. Valódi mérföldkő. Övé a vezető szerep. Egy kalandmotor képességeit és teljesítményét egyesíti egy nagy kapacitású robogóéval a kényelmet, a komfortot és az ingázásra való alkalmasságát tekintve; ez egy kétkerekű SUV, amely dacol a hagyományokkal. Ez egy prémium városi felfedező, amely a képes a város sűrűjéből indulva egy szempillantás alatt alkalmazkodni off-road terephez, erdei ösvényekhez, az X-ADV minden egyes úton egyedi élményt nyújt. Minden egyes részét még hatékonyabbá tettük.

EGY KÜLÖNLEGES AJÁNLAT

Nézzen szét alaposan, és válassza ki a kedvenc színét!
Húzza el a forgatáshoz Húzza el a forgatáshoz
Nagyítás Nagyítás
Rotate Rotate
Kétujjas nagyítás Kétujjas nagyítás
Válasszon színt
  Görgetés

  FEJLESZTÉSEK ÚJ TÁVLATOK MEGHÓDÍTÁSÁRA

  Az X-ADV mostantól még sokoldalúbb, és mindenre készen áll, amit Ön elérni szeretne.

  A váz könnyebb, az áttervezett ülés megkönnyíti a talaj elérését, és az új idomzat kiemeli azt a robusztus stílust, amely az X-ADV sajátja. Még több tárolóhelyet és USB-C típusú töltőt rejt. Az ikerfényszórókat rendkívül jól látható DRL technológia jellemzi, míg a teljes színskálás TFT-kijelző intuitív vezérlést biztosít. A Honda okostelefonos hangvezérléssel telefonja sokféle funkciójához kapcsolódhat: navigációhoz, hívásokhoz, üzenetekhez és zenéhez (csak Android™ készülékek esetén). Ne maradjon le semmiről, bármerre is vigye az útja.

  Honda X-ADV – Háromnegyedes felvétel jobb elölről, motorossal, az utcán
  Honda X-ADV – Háromnegyedes felvétel jobb elölről, motorossal, erdei úton

  A fordulatszámmérő környékén izgalmas újdonság, hogy megemeltük a fordulatszám felső határát, és felturbóztuk a 745 köbcentiméteres kéthengeres motorblokk teljesítményét. Az elektronikus gázmarkolat (TBW) vezérlése és a négy alapértelmezett vezetési üzemmód a körülményeknek és a terepnek megfelelően optimalizálja a teljesítményt. Ezenkívül az X-ADV rugalmas – lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy teljesen testreszabja a motor teljesítményét és karakterét, valamint a duplakuplungos sebességváltó (DCT) szinkronizálását, a Honda Állítható Nyomatékszabályozót (HSTC) és az ABS szintjét.

  VISZLÁT ASZFALT, HELLO OFF-ROAD!

  A sima aszfalttól a hepehupás városi utcákon keresztül az off-road ösvényekig. Az X-ADV mindenre képes.

  Honda X-ADV, szürke motor erdei úton
  Honda X-ADV, szürke motor utcai környezetben

  ERŐMŰ

  Élvezetes teljesítmény és inspiráló kezelhetőség. Bármerre is jár.

  A kéthengeres motorblokk kompakt, ütős erőmű. Ön tudja, milyen kalandokat tervez X-ADV-je számára, ezért mi elvettünk belőle 2 kg súlyt és nagyobb - 43,1 kW (69 Nm nyomatékkal) - csúcsteljesítménnyel ruháztuk fel a módosított befecskendezés, vezérlés és kipufogó révén. Az elektronikus gázmarkolat vezérlésével a négy alapértelmezett üzemmód lefedi a vezetési körülmények nagy részét, és együtt kezeli a motorteljesítményt és a motorféket, valamint az ABS-t és a duplakuplungos sebességváltót. A 3 szinten állítható Honda Állítható Nyomatékszabályozó precízebb vezérlést kapott alkalmazkodva az Ön ízléséhez. Minden vezetési módot könnyen kiválaszthat a TFT-kijelzőn és bal oldali markolat kapcsolóival, és a USER lehetőséggel teljes mértékben testreszabhatja az X-ADV teljesítményét.

  Az acélcsőből készült gyémánt alakú váz vadonatúj. Erősebb, és a megbízható, fürge kezelhetőséghez szükséges méretekkel, kormányzási geometriával és hosszú rugóutas felfüggesztéssel rendelkezik, bizalmat kelt minden körülmények között, bármerre járjon.  Dupla, radiálisan rögzített négydugattyús féknyergei keményen harapják a tárcsákat. A különböző vezetési módokban az ABS beavatkozási szintje az országúti viszonyokhoz van beállítva, míg GRAVEL módban a beavatkozási szint alacsonyabb annak érdekében, hogy lazább talajon is hatékony és kiegyensúlyozott legyen a fékezési teljesítmény.

  Honda X-ADV, háromnegyedes felvétel jobb elölről, motorossal, leparkolva, szürke motor
  Honda X-ADV, háromnegyedes felvétel jobb elölről, a motoros egy szürke motoron áll, erdei út
  Honda X-ADV, háromnegyedes felvétel jobb elölről, parkolóban állva, naplementében
  Honda X-ADV, jobb oldal, motorossal, szürke motor, erdei út
  A Honda X-ADV alkalmazás nézete.

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól a Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.