Tájékoztató – A bemutatott képeken az aktuális és az előző évi modell vegyesen szerepel.

Honda X-ADV – Háromnegyedes felvétel elölről, motorossal, város és erdő között, szürke motor

NEM CSAK ASZFALTRA TERVEZVE

Az X-ADV az élen jár. Egy kalandmotor képességeit és teljesítményét egyesíti egy nagy kapacitású robogóéval a kényelmet, a komfortot és az ingázásra való alkalmasságát tekintve; ez egy kétkerekű SUV, amely dacol a hagyományokkal.

X-ADV – dinamikus felvétel közúton

Végtelen kaland bárhol, amerre jár

Egy prémium kategóriás városi felfedező, amely egy szempillantás alatt képes eljutni a házak közül a terepre (és vissza). Az X-ADV nyergében minden út egyedülálló élmény. Az acélcsöves gyémánt alakú váza, futómű-geometriája és hosszú rugóutas felfüggesztése könnyű és agilis irányítást tesz lehetővé. Az áttervezett ülés megkönnyíti a talaj elérését, és az új idomzat kiemeli azt a robusztus stílust, amely az X-ADV sajátja.

X-ADV – dinamikus felvétel közúton

Az Ön társa mindenben

Az elektronikus gázmarkolat (TBW) vezérlése és a négy alapértelmezett vezetési üzemmód a körülményeknek és a terepnek megfelelően optimalizálja a teljesítményt. Ezenkívül az X-ADV rugalmas – lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy teljesen testreszabja a motor teljesítményét és karakterét, valamint a duplakuplungos sebességváltó (DCT) szinkronizálását, a Honda Állítható Nyomatékszabályozót (HSTC) és az ABS szintjét. Minden alapértelmezett közúti vezetési módban az ABS a legmagasabb fokozatban működik; míg GRAVEL üzemmódban az ABS alacsony szinten avatkozik be, hogy lazább talajon is hatékony és kiegyensúlyozott legyen a fékezési teljesítmény. A hátsó irányjelzők automatikus vészvillogót (ESS) tartalmaznak, amely vészfékezés esetén az Ön mögött közlekedőket figyelmezteti a veszélyre.

X-ADV – dinamikus felvétel közúton

Bármilyen terepen

Az első villát hosszú rugóutas, 41 mm-es csúszószárátmérőjű, állítható rugó-előfeszítésű és húzócsillapítású, patronos USD teleszkópok alkotják. Kiváló lengéscsillapítást biztosítanak töredezett aszfalton és göröngyös ösvényeken, vagy bárhol. A könnyű, alumíniumból készült lengőkar egycsöves, osztott nyomású rugóstagot működtet, amely a rugó-előfeszítéshez állítható, így optimálisan fenntartható a kormányozhatóság. A 17 colos első és a 15 colos hátsó kerék ráfjait rozsdamentes küllők kötik össze a kerékaggyal és hozzájárul az X-ADV egyedülálló tereptulajdonságaihoz.

X-ADV – dinamikus felvétel közúton

Maradjon kapcsolatban!

A színes TFT-képernyő megkönnyíti a funkciók kezelését. Az Android™ és iOS™ rendszerű készülékeken elérhető Honda Roadsync rendszerrel számos okostelefonos funkcióhoz hozzáfér, például a kanyaronkénti navigációhoz, a hívásokhoz, az üzenetekhez és a zenéhez. Ne maradjon le semmiről, bármerre is vigye az útja. Gyorsan és egyszerűen kezelheti a vezetési üzemmódokat, valamint kedvére testreszabhatja a megjelenített információkat.

  • Matte Ballistic Black Metallic Standard
  • Iridium Grey Metallic Standard
  • Grand Prix Red Standard
  • Puco Blue Standard
*
A Honda X-ADV alkalmazás nézete.

Honda Motorcycles Experience

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját ízlése szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól a Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.