CRF250R sorozat

Tegyen meg mindent a győzelemért!

Honda CRF250R


Az MX2 verseny tempója rendkívül intenzív. A küzdelem középpontjában pedig az új CRF250R áll. 2025-ben az MXGP-bajnokság győztesének örökségével és pontosan ugyanazokkal a vázfejlesztésekkel kerül forgalomba, mint a CFR450R, így nagy sebességen is stabilan és határozottan veszi a kanyarokat. A motor még több középső tartománybeli teljesítményt nyújt, és mostantól a Honda Selectable Torque Control (HSTC) előnyeit is élvezheti a maximális hátsó kerék tapadás érdekében. Az új takaróidomok a vegytiszta agressziót testesítik meg. Ha készen áll arra, hogy feljebb lépjen, a CRF250R-rel kezdheti a győztes lépést.

Bezárás


  • CRF250R Standard
*
Honda CRF250R dinamikus kép versenypályán MX-versenyzővel

Versenyzésre kész

A CRF250R új vázat és futóműfejlesztést kapott. Mi pedig továbbfejlesztettük a műanyag alkatrészeket, hogy Ön még könnyebben eljuthasson oda és akkor, ahová és amikor csak szeretne. A 6,3 literes titán üzemanyagtartályt borító hűtőkeretek mellett előre- és hátrafelé is kényelmesebben mozog a térd, és mindenütt jól kivehető a versenymotorokra jellemző letisztultság. Az átalakított modell a CRF-gépcsalád friss grafikáit viseli, és most először a Honda szárnyas emblémája díszíti elöl a sárvédőjét.

Honda CRF250R dinamikus kép elölről versenypályán MX-versenyzővel

A verseny soha nem áll meg

Egy átlagos évben, amikor a CRF450R vezet, a CRF250R követi. De az MX2-es verseny nem vár senkire, és ez nem egy átlagos év, így 2025-re a CRF250R pontosan ugyanazt az új vázat kapta, mint az MXGP-gépnek. De ez senkit ne tévesszen meg. Ez egy teljes gyári specifikációjú fejlesztés, amelynek során azt a motort akartuk megalkotni, amelyet a HRC versenyzői győzelemre vezethetnek – legyen az 250-es vagy 450-es. Bármelyik szinten nehéz. De mi ezt szeretjük. Több mint 50 éve jelen vagyunk a motocrossversenyeken, megtapasztaltuk a legmagasabb csúcsokat, de hullámvölgyekkel is találkoztunk. Amit mi tudunk, az az, amit itt látsz. A 2025-ös CRF250R.