Honda Adventure Roads – Marokkó 2024.

Bezárás

A Honda Adventure Roads új fejezethez érkezett: az Africa Twin rajongói a következő három évben minden évben együtt motorozhatnak velünk. Egyelőre a következő Honda Adventure Roads Marokkóban lesz, ahol az Africa Twin visszatér a gyökereihez egy izgalmas 10 napos expedícióra, a korábbi Dakar-ralik nyomdokaiba lépve.

 

A Honda Adventure Roads Marokkó mind a 30 helye elkelt. Az alábbiakban továbbra is regisztrálhat, hogy értesüljön a legfrissebb hírekről és frissítésekről a közelgő marokkói utazásunkról. Ha feliratkozik az esemény frissítéseire, elsőként értesülhet a 2025-ös eseményről, és exkluzív lehetőséget kap, hogy időben regisztrálhasson.

 

ESEMÉNYEKKEL KAPCSOLATOS HÍREK KÉRÉSE

Marokkói táj a Honda Adventure Roads motorosaival.

A kihívás

A HAR2024 újdonsága, hogy a motorosok a Tripy II rendszer segítségével önállóan kalandozhatnak. A HAR csapata egyedi útitervet dolgozott ki Marokkóhoz, amelyben különböző terepek és magassági szintek várnak a motorosokra, akik így valóban mindent kihozhatnak magukból. Az utazás Agadirban veszi kezdetét, majd keletnek veszi az irányt M'hamid aranyló homokdűnéi felé, és Gara Medouar kerek dombját is érinti. A motorosok megszelídíthetik a Dades-szurdok meredek lejtőit, ahogy az omladozó hegyi hágókon és völgyeken át egyre mélyebb merészkednek az országba, a kulturális értékeiről nevezetes Fez városa felé. Ezután északnak tartanak, át a gazdag növényzetű Tazekka Nemzeti Parkon, míg végül el nem érik az út célját, Nadort.

Marokkói táj a Honda Adventure Roads motorosaival.

Tanuljon a legjobbaktól!

A legjobbak oldalán motorozhat: az úton Önökkel tartanak a HRC Rally motorosai, akiktől rengeteget tanulhat*. A profik tippekkel és ösztönzéssel támogatják az utazás résztvevőit, a legnehezebb terepen is együtt motoroznak velük, és az esti vacsorákon is részt vesznek.

*A 2024-es versenynaptáruktól függően.

Marokkói táj a Honda Adventure Roads motorosaival.

A kalandok ihlette szálláshelyek

A Honda mindenről gondoskodik, attól a pillanattól kezdve, hogy leszállnak az agadiri repülőtéren, egészen addig, amíg az út végén gépre nem szállnak Nadorban – Önnek csak a motoros felszerelését és kalandvágyát kell magával hoznia. A motorosok marokkói luxusszállodákban és hagyományos sátortáborokban szállnak majd meg, ahol rengeteg lehetőség nyílik majd, hogy a tiszta égbolt alatt gyönyörködjenek a csillagokban. A kalandot végigkísérik motoros idegenvezetőink és szerelőink, hogy segítséget és megnyugtató támogatást nyújtsanak. A szervezők gondoskodnak a gumiabroncsokról és a tankolásról, sőt a csomagjait is elszállítjuk Önnek a szállásra, hogy a kalandra koncentrálhasson. A résztvevők nehéz terepeken és gyönyörű tájakon motorozhatnak, de egyedi, személyre szabott élményeken keresztül a marokkói kultúrát és az ország lakóit is megismerhetik.

Marokkói táj a Honda Adventure Roads motorosaival.

Mindent kihozunk magunkból

Ismerje meg a legújabb Africa Twin-modellt, amelyet teljes felszereltséggel és minden szükséges tartozékkal bocsátunk résztevőink rendelkezésére! Az Africa Twin már számtalan Adventure Roads túrán bizonyította szívósságát: minden kalandmotoros ilyen megbízható útitársra vágyik. Kompakt erőgép, kéthengeres motorral és agresszív rallys dizájnnal, amelynek első változatait a HRC ihlette. 

A Honda Adventure Roads tervezett útvonala és térképe.

A Marokkó 2024 útvonala.

Nézze meg a 2024-es Honda Adventure Roads tervezett útvonalát Marokkóban! 


Motorosok csoportja Izlandon.

Filozófiánk

A Honda Adventure Roads nem csupán adrenalinnal teli motorozási élmény. Igazi kaland. Olyan utazás, ahol mindent bele kell adnia, fizikailag és mentálisan egyaránt. Eseményeinket úgy alakítjuk ki, hogy az ember és a gép képességeit egyaránt a tűréshatárig feszítsük, és olyan helyekre vigyük el őket, amelyekre korábban gondolni sem mertek. De még ez sem minden. Akár bálnákat kémlelnek Izlandon, akár a csillagok alatt, lavvu-sátrakban töltik az éjszakát Nordkappon – motorosaink új világokat, kultúrákat és embereket ismerhetnek meg. A Honda Adventure Roads lényege nem csak az, hogy célba érjünk: az addig megtett útról is szól, amely minden résztvevőben örök nyomot hagy. 

Motorosok az úton.

A kaland

Ön azért motorozik, mert rajong a felfedezésért és a kihívásokért. Azért, hogy megízlelhesse a szabadságot. Tartson velünk! Fedezze fel a Honda Adventure Roads közösséget, amely tökéletesen példázza a kalandvágy és a csapatmunka erejét. Hihetetlen eseményeket szervezünk – olyan országokban, mint Norvégia, Izland és Dél-Afrika –, amelyekre a motorosok azért jönnek el, hogy meghódítsák a legvadabb terepeket, a lélegzetelállító csúcsoktól a kíméletlenül gyönyörű sivatagokig, és közben tartós kötelékeket hozzanak létre, és élénk, összetartó közösséggé kovácsolódjanak. Ezek a közös élmények állnak közösségünk középpontjában. Talán Ön is inspirációt merít majd ebből, és megváltoztatja a világot és a Honda Adventure Roadst.

Szakértők magyaráznak a motorosok csapatának.

A szakértők

Ha velünk tart a Honda Adventure Roads kalandján, nem csupán életre szóló utazásban lesz része, de igazán különleges emberekkel is megismerkedhet. Korábbi eseményeinken velünk tartott a HRC Dakar versenyzőinek krémje, köztük Ricky Brabec, Adrien Van Beveren és Nacho Cornejo, valamint egy valódi MX-legenda, Dave Thorpe is ott volt, hogy átadja felbecsülhetetlen tudását a motorosainknak, és lelkesedésével inspirációt nyújtson nekik. A jövőben pedig Kirian Mirabet spanyol enduroversenyző kapja majd a főszerepet: elképesztő motoros tudása mindenkit lenyűgöz majd, és mindig a közelben lesz, hogy utat mutasson, és motorozással kapcsolatos tippekkel és trükkökkel segítsen, amelyekből a Honda Adventure Roads minden résztvevője rengeteg tanulhat.  

Motoros egy hátulról mutatott CRF1100 ATAS modellen, Touring kiegészítőkkel.

A Honda Adventure Roads során a motorosok a legendás Africa Twin nyergében kalandozhatnak. Minden terepen a határokat feszegeti. Fedezze fel a könnyű váz által biztosított éles, agilis kezelést és a hosszú rugóutas felfüggesztés által nyújtott finom lengéscsillapítást! 

Partnereink