CBR500R

DÖNTSE EL MA, HOGY MILYEN
MOTOROS SZERETNE LENNI HOLNAP!

 
Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy CBR500R bal oldaláról pilótával versenypályán
Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy CBR500R bal oldaláról pilótával versenypályán

Döntse el, hogy milyen motoros szeretne lenni. Agresszív stílusával és az alacsony fokozaton kifejtett erejével a CBR500R megszabadítja minden korláttól. Ráadásul A2 kategóriájú jogosítvánnyal is vezethető.

A SZABADSÁG HANGJA

Pörgesse fel a kéthengeres motort. Hallgassa a gép egyedi, fület gyönyörködtető, agresszív hangját. Vegyen egy mély levegőt. Öné a pálya (érdemes fejhallgatóval hallgatni).

A részletek fontosak

Vegye szemügyre közelebbről azokat az egyedi jellemzőket, amelyeknek köszönhetően a CBR500R legendás motorrá vált!

NYERS ÉS SPORTOS AGRESSZIÓ

CBR-vér fut a csöveiben.

A CBR500R az utolsó csavarig a CBR család tagja, és kínálatunk egyik legizgalmasabb darabja. Élesebb, agresszívebb vonalait egyedi aerodinamikus szárnyacskák egészítik ki, így nagy sebesség mellett is stabilan vezethető. A felső villahídra csatlakozó kormánycsutkákkal és az inverz LCD-kijelzővel Ön a nyeregben ülve a sportmotoroknál megszokott kilátásban gyönyörködhet. Az üzemanyagtartály innovatív kialakításával megszabadultunk a felesleges tehertől, ugyanakkor a hatótávolság terén sem kötöttünk kompromisszumot.

LÉPJEN FELJEBB

Kéthengeres erőmű.

A CBR500R kéthengeres motorja rugalmas és élvezetes teljesítményt biztosít. Nem kell választania az álló helyzetből való szélsebes gyorsulás és a hat fokozaton magas fordulatszámmal végigváltó izgalmas futam között: a CBR500R mindkettőt megadja. Erről szól a szabadság.

A nagyobb CBR testvéréhez hasonlóan a nyomatékhatárolós tengelykapcsoló megkönnyíti a felfele váltást, és megelőzi a hátsó kerék blokkolását a forszírozott visszaváltáskor. A 3000 és 7000 f./perc közötti közepes fordulatszám-tartománynak köszönhetően minden kanyar feledhetetlen élménnyé válik, és hihetetlenül dinamikusabb vezetési élményben lesz része.

Háromnegyedes, hátulról készült felvétel egy versenypályán guruló CBR500R jobb oldaláról
Közelkép a CBR500R kipufogócsövéről és hátsó kerekéről
Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy guruló CBR500R jobb oldaláról pilótával hegyi úton
A CBR500R jobb oldalról, a motorra fókuszálva

TELJESEN FELSZERELT

Útra készen.

A CBR500R inverz LCD-kijelzőjén a váltófokozat és a felfelé váltás jelzője is helyet kapott. A kormánycsutkák alulról csatlakoznak a felső villahídhoz, így az egymást követő éles kanyarokat is könnyedén beveheti, és semmi sem zökkentheti ki a fókuszzónából. A 41 mm-es teleszkópvillák rugóinak előterhelése állítható, akárcsak a hátsó Pro-Link rugóstagé. A prémium élményt teljes LED-világítás egészíti ki, ideértve az irányjelző lámpákat is. Vigyázz… kész… rajt!

Közelkép a CBR500R pilótaüléséről

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól pedig a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között. 

Letöltés iOS-re

Letöltés Androidra

Honda Motorcycles Europe alkalmazás