Close

CBR500R

DÖNTSE EL MA, HOGY MILYEN
MOTOROS SZERETNE LENNI HOLNAP!

 

Döntse el, hogy milyen motoros szeretne lenni. Agresszív stílusával és az alacsony fokozaton kifejtett erejével a CBR500R megszabadítja minden korláttól. Ráadásul A2 kategóriájú jogosítvánnyal is vezethető.

A SZABADSÁG HANGJA

Pörgesse fel a kéthengeres motort. Hallgassa a gép egyedi, fület gyönyörködtető, agresszív hangját. Vegyen egy mély levegőt. Öné a pálya (érdemes fejhallgatóval hallgatni).

A részletek fontosak

Vegye szemügyre közelebbről azokat az egyedi jellemzőket, amelyeknek köszönhetően a CBR500R legendás motorrá vált!

NYERS ÉS SPORTOS AGRESSZIÓ

CBR-vér fut a csöveiben.

A CBR500R az utolsó csavarig a CBR család tagja, és kínálatunk egyik legizgalmasabb darabja. Élesebb, agresszívebb vonalait egyedi aerodinamikus szárnyacskák egészítik ki, így nagy sebesség mellett is stabilan vezethető. A felső villahídra csatlakozó kormánycsutkákkal és az inverz LCD-kijelzővel Ön a nyeregben ülve a sportmotoroknál megszokott kilátásban gyönyörködhet. Az üzemanyagtartály innovatív kialakításával megszabadultunk a felesleges tehertől, ugyanakkor a hatótávolság terén sem kötöttünk kompromisszumot.

LÉPJEN FELJEBB

Kéthengeres erőmű.

A CBR500R kéthengeres motorja rugalmas és élvezetes teljesítményt biztosít. Nem kell választania az álló helyzetből való szélsebes gyorsulás és a hat fokozaton magas fordulatszámmal végigváltó izgalmas futam között: a CBR500R mindkettőt megadja. Erről szól a szabadság.

A nagyobb CBR testvéréhez hasonlóan a nyomatékhatárolós tengelykapcsoló megkönnyíti a felfele váltást, és megelőzi a hátsó kerék blokkolását a forszírozott visszaváltáskor. A 3000 és 7000 f./perc közötti közepes fordulatszám-tartománynak köszönhetően minden kanyar feledhetetlen élménnyé válik, és hihetetlenül dinamikusabb vezetési élményben lesz része.

Háromnegyedes, hátulról készült felvétel egy versenypályán guruló CBR500R jobb oldaláról
Közelkép a CBR500R kipufogócsövéről és hátsó kerekéről
Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy guruló CBR500R jobb oldaláról pilótával hegyi úton
A CBR500R jobb oldalról, a motorra fókuszálva

TELJESEN FELSZERELT

Útra készen.

A CBR500R inverz LCD-kijelzőjén a váltófokozat és a felfelé váltás jelzője is helyet kapott. A kormánycsutkák alulról csatlakoznak a felső villahídhoz, így az egymást követő éles kanyarokat is könnyedén beveheti, és semmi sem zökkentheti ki a fókuszzónából. A 41 mm-es teleszkópvillák rugóinak előterhelése állítható, akárcsak a hátsó Pro-Link rugóstagé. A prémium élményt teljes LED-világítás egészíti ki, ideértve az irányjelző lámpákat is. Vigyázz… kész… rajt!

Közelkép a CBR500R pilótaüléséről

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól pedig a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között. 

Letöltés iOS-re

Letöltés Androidra

Honda Motorcycles Europe alkalmazás