Honda GL1800 Gold Wing, A motorozás vegytiszta, tökéletes élménye
Honda GL1800 Gold Wing, A motorozás vegytiszta, tökéletes élménye

GL1800 Gold Wing

A MOTOROZÁS VEGYTISZTA, TÖKÉLETES ÉLMÉNYE

Görgetés

A SZABADSÁG ÉLMÉNYE

Hová szeretne a legjobban eljutni?

A GL1800 Gold Wing megvásárlásával gyönyörű, prémium minőségű jegyet válthat álmai úti céljába – ezt a motort azért alkottuk meg, hogy rövid távú túrázás minden korábbinál élvezetesebb legyen. A lenyűgöző, 1833 köbcentis, hathengeres motor hétsebességes dupla kuplungos automata váltóval (DCT) érkezik, amely egy kifinomult, könnyen kezelhető vázban kapott helyet. A képet a kettős lengőkaros első felfüggesztés, a Pro-Arm hátsó felfüggesztés és az elektronikus csillapítás teszi teljessé. A továbbfejlesztett audiorendszer és hangszórók minden utazáshoz tökéletes zenei aláfestést garantálnak. Hiszen erről szól a Gold Wing: a motorozás vegytiszta, tökéletes élményéről.

Honda GL1800 Gold Wing, A szabadság élménye

HÍV A VÉGTELEN ÚT

Nézze meg alaposan hathengeres mesterművünket: ez a Gold Wing.
Húzza el a forgatáshoz Húzza el a forgatáshoz
Nagyítás Nagyítás
Rotate Rotate
Kétujjas nagyítás Kétujjas nagyítás
Színek

  HAMISÍTATLAN ÉLMÉNY

  A tökéletes motorozási élményt keresi? Akkor jó helyen jár.

  A Gold Wing a motorozás hamisítatlan élvezetét nyújtja. Természetesen a bőséges tárolókapacitás is fontos, de ez a motor utazásra termett. Motorja egy hathengeres mechanikai mestermű, amely azonnal reagál minden parancsra. Agilis kezelésének köszönhetően tökéletesen beveszi a kanyarokat. De mégis, a Gold Wingről beszélünk! Ön ennél többet vár. És meg is kapja. A tágas, 7 colos, teljesen színes TFT-kijelzőn megtalálja az információs és szórakoztató rendszer adatait, kezelheti a vezetési módokat, beállíthatja a felfüggesztéseket és a navigációt. És ha szeretne kapcsolatban maradni az elsuhanó világgal,az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ támogatásának köszönhetően Bluetooth®-on keresztül Apple™ vagy Android™ rendszerű okostelefonjának számos funkciójához is hozzáfér.

  Honda GL1800 Gold Wing, Többet ad, mint várná!
  Honda GL1800 Gold Wing, Maradjon kapcsolatban!
  Honda GL1800 Gold Wing, Tökéletesen tiszta élmény
  Honda GL1800 Gold Wing, Motorozásra termett

  ÖNÉ A VÁLASZTÁS

  Hátsó doboz és oldaldobozok, vagy csak oldaldobozok? Ön dönt. Csúsztassa el.

  Honda GL1800 Gold Wing Tour
  Honda GL1800 Gold Wing

  Gold Wing

  Gold Wing Tour

  TELJESÍTMÉNY AZ ÖN KEZÉBEN

  Igen, a Gold Wing tökéletes társ az autópályán. De a kanyarokban kel igazán életre.

  A motor kialakításának köszönhetően gond nélkül bevesz minden kanyart. Alumíniumöntvényből készült ikerváza kettős lengőkaros elülső felfüggesztést kapott, így az út egyenetlenségei és a kormányzás kisebb súrlódást okoz. A kormányzási bemenetet ráadásul különválasztottuk a felfüggesztés működésétől, így a motor könnyű érzetet és jobb manőverezhetőséget kínál, még gurulási sebességen is. A tökéletes irányíthatóság érdekében a rendszer a kiválasztott vezetési módnak megfelelően elektronikusan beállítja a csillapítóerőt, és a rugó-előfeszítés is elektronikusan állítható. Ez az intuitív rendszer a 4 vezetési módtól külön működik, és a terheléstől függően 4 beállítás választható, a puhától a keményig. Ez a váz minden elemében arra termett, hogy Ön irányítása alá hajthassa a páratlan erőmű kinetikus energiáját. A motor csak arra vár, hogy lenyűgözze Önt a teljesítményével.

  Honda GL1800 Gold Wing, Teljesítmény az Ön kezében
  HONDA GL800 gold wing alkalmazásnézet

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. Mostantól a Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.