Tájékoztató – A bemutatott képeken a jelenlegi és az előző évi modell vegyesen szerepel.

Honda GL1800 Gold Wing, A motorozás vegytiszta, tökéletes élménye

A MOTOROZÁS VEGYTISZTA, TÖKÉLETES ÉLMÉNYE

Bárhová is vezet az útja, a GL1800 Gold Wing az ideális motorkerékpár, hogy eljusson oda: gyönyörű kidolgozása mellett úgy alkottuk meg, hogy a lehető legélvezhetőbbé tegye a túramotorozást. A lenyűgöző, 1833 köbcentis, hathengeres motorhoz hétsebességes dupla kuplungos automata váltó (DCT) társul, és mindez egy kifinomult, könnyen kezelhető vázban kapott helyet. A Gold Winget a motorozás élvezete érdekében hoztuk létre. 

A Honda GL1800 Gold Wing elölről, dinamikus háromnegyedes nézetben

A tökéletes motorozási élményt keresi? Akkor jó helyen jár.

A Gold Wing a motorozás élményét állítja a középpontba. Motorja egy hathengeres mechanikai mestermű, amely azonnal reagál minden parancsra. Az elektronikus gázmarkolat (TBW) motorkezelési funkció négy vezetési módot kínál (TOUR, SPORT, ECON és RAIN), a gázreakciót és a teljesítményleadást pedig az alacsony sebesség melletti irányítás megkönnyítésére optimalizáltuk. A teljes fordulatszám-tartományban lenyűgöző és élvezetes motorerőt kínál, így bármilyen motoros kalandra indul, garantáltan nagyszerű élményben lesz része. 

A Honda GL1800 Gold Wing elölről, dinamikus háromnegyedes nézetben

Az agilis kezelhetőségnek köszönhetően mindent kézben tarthat.

A motor kialakításának köszönhetően gond nélkül bevesz minden kanyart. Alumíniumból készült ikerváza kettős lengőkaros elülső felfüggesztést kapott, így az út egyenetlenségei és a kormányzás kisebb súrlódást okoz. A kormánymozdulatok szintén elkülönülnek a felfüggesztés működésétől, így a motor könnyű érzetet és jobb manőverezhetőséget kínál, még gurulási sebességen is.

A Honda GL1800 Gold Wing elölről, dinamikus háromnegyedes nézetben

Öné a választás.

A Gold Wing alapfelszereltségként tartalmazza a hétsebességes dupla kuplungos automata váltót (DCT), így nagyobb távolságokat is luxusszínvonalú kényelemben tehet meg. Ha pedig szeretné kihasználni a motor teljes potenciálját és teljesítményét, válassza a manuális vezetési üzemmódot. A hosszabb utazások során azonban az automata üzemmódok, köztük a Drive és a Sport képesek előre látni az Ön műveleteit, és a megfelelő sebességbe kapcsolnak. 

A Honda GL1800 Gold Wing elölről, dinamikus háromnegyedes nézetben

Az utazást támogató technológiák.

A nagy méretű, 7 colos, színes TFT-kijelzőn az infotainment információk mellett kezelheti a vezetési módokat, beállíthatja a felfüggesztést, és a navigáció is elérhető. Az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ révén akár a telefonja funkcióit is megjelenítheti a TFT-kijelzőn, így mindig kapcsolatban maradhat a világgal. 

GL1800 Gold Wing álló helyzetben, motorossal és utassal


Ismerje meg részletesebben is a műszaki adatokat és az árakat!

MŰSZAKI ADATOK ÉS ÁR
  • Matte Armoured Green Metallic Standard
*
Honda GL1800 Gold-Wing, Full Option csomag

FULL OPTION CSOMAG

Ez a minden opciót tartalmazó csomag a következő szintre emeli a Gold Wing élményét. De ezeket az eredeti tartozékokat külön-külön is megvásárolhatja. 

Ez a csomag a következőket tartalmazza: magas szélvédő, első ködfényszórók, 12 V-os csatlakozó, utasháttámla, hátsó csomagtartó, 2 belső táska, doboz szőnyegek és középállvány.

ÖNÉ A VÁLASZTÁS

Hátsó doboz és oldaldobozok, vagy csak oldaldobozok? Ön dönt. Csúsztassa el.

Honda GL1800 Gold Wing Tour
Honda GL1800 Gold Wing

Gold Wing

Gold Wing Tour

HONDA GL800 gold wing alkalmazásnézet

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. A Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így Ön szabadon válogathat az érdekes videók között.