Honda – Monkey – A szabadság élménye

A SZABADSÁG ÉLMÉNYE

Élje át a motorozás örömteli élményét. Ezt tudja a Monkey!

Görgetés

ÉRKEZZEN IDŐBEN

A városban. Mindenhová időben odaérhet. Az út minden pillanatát élvezni fogja.

Az új, csillogó kék fényezésű Monkey már első pillantásra mosolyt csal az ember arcára. Üljön fel a Monkey nyergébe: az új motorblokknak köszönhetően már az első alkalommal garantáltan fülig ér majd a szája. A Monkey kis méretének köszönhetően akár egy lakókocsi hátuljára szerelve is szállítható, a városi forgalomban pedig a legszűkebb réseken is átfér vele az autók között. Ám a Monkey igazi előnye a zabolátlan élvezet, amit a motorosnak kínál. És ez benne a szép.

KIS MOTOR, NAGY SZÍVVEL

Tapasztalja meg a motorozás teljesen új élményét.

A Monkey teljesen egyedi élményt kínál. Saját stílusa van. Semmihez nem fogható karakterrel rendelkezik. A krómozott, magasan ívelt kormányrúd, a mogyoró alakú üzemanyagtartállyal azonos színűre festett váz, lengőkar és lengéscsillapítók, valamint a magasra szerelt sárvédők egyaránt magukra vonzzák a tekintetet, akárcsak a masszív, ballonos abroncsok. A burkolat alatt azonban egy vadonatúj, üzemanyag-takarékos, léghűtéses 125 köbcentiméteres motorblokk és egy 5 sebességes sebességváltó rejlik, amely a masszív alvázhoz van csavarozva. A képet egy IMU-vezérlésű ABS-fékrendszer teszi teljessé. Kicsi és könnyű, csupán 107 kg, kényelmes ülése mindössze 775 mm-re van a talajtól. Kis gépezet annál nagyobb szívvel, amely szórakoztató motorozási élményt kínál. Ez a Monkey.

Honda – Monkey – Semmihez sem fogható karakter
Honda – Monkey – Kicsi és könnyű
Honda – Monkey – Kis motor, nagy szívvel
Honda – Monkey – A motorozás teljesen új élménye
Honda Monkey üléssel

Egy ikon újragondolva

Az eredeti Monkey a hatvanas évek ikonikus modellje volt. Két keréken nem volt nála menőbb – és ez mit sem változott azóta. A 2023-as modell az eredeti előtt tiszteleg az új üléssel és a kéttónusú, ezüstös-metálos üzemanyagtartállyal. Az utolsó simítás a színben illeszkedő Pearl Nebula Red fényezés, amely gondoskodik a valódi nosztalgiáról.

MI CSAK A MOTORT ADJUK

A varázslatról Ön tehet.

A Monkey egy életérzés. Nem másról szól ez, mint a pillanat szabadságáról és azokról az élményekről, amelyekre később szívesen emlékezünk vissza. Amikor a Honda 1961-ben először gyártani kezdte ezt a modellt, más szelek fújtak, ám az üzenet és az elképzelés változatlanul érvényes maradt. A Monkey maga a szabadság, két keréken.

Honda – Majom – Mi csak a motort adjuk