CRF450R Sorozat

A győzelmet jelentő előny

 Pályán haladó CRF450R MX-versenyzővel a nyeregben


2002-ben a CRF450R átírta a játékszabályokat. Azonnal az élre állt a mezőnyben a HRC folyamatos fejlesztéseinek és a világ legjobbjainak számító MXGP-versenyzők hozzájárulásának köszönhetően. A CRF450R hihetetlenül gyors, bajnokságot nyerő formuláját, könnyű mozgékonyságát és kanyarodási képességét vettük alapul, és még többet adtunk hozzá. A futómű és a felfüggesztés teljesen átalakult a kemény terepen történő pontos és stabil kanyarvétel érdekében. A motor az alacsony fordulatszámon nyújtott bivalyerős teljesítményt is übereli, és ez pontos gázvezérléssel párosul. Előnyt jelentő modellt keres? Ott van a szeme előtt.

Bezárás


  • CRF450R Standard
*
Honda CRF450R modell a versenypályán, motokrosszversenyzővel a nyeregben

Versenyvonalak

A CRF fejlesztését három állandó tényező vezérli: a könnyű súly, a tömegkoncentráció és a motoros ergonómia. Mi pedig továbbfejlesztettük az új CRF450R műanyag alkatrészeit, hogy Ön még könnyebben eljuthasson oda és akkor, ahová és amikor csak szeretne. A 6,3 literes titán üzemanyagtartályt borító hűtőkeretek mellett előre- és hátrafelé is kényelmesebben mozog a térd, és mindenütt jól kivehető a versenymotorokra jellemző letisztultság. Az új modell a CRF-gépcsaládhoz képest friss grafikával készül, és most először a Honda szárnyas emblémája díszíti elöl a sárvédőjét.

Honda CRF450R modell a versenypályán, motokrosszversenyzővel a nyeregben

HRC-versenykerékpár saját használatra

2002-es bevezetése óta a Honda CRF450R mértékadó modellnek számít a motokrosszgépek között. Összeállítása mindig is azt célozta, hogy az egyensúly és a mozgékonyság révén teljes körű irányíthatóságot biztosítson a motorosnak, legyen az amatőr sebességmániás vagy profi versenyző. Folyamatosan fejlődött, és a fejlesztés mindig kéz a kézben járt a HRC MXGP gyári versenyzőinek igényeivel, és egyikük sem volt olyan nagy hatással, mint a többszörös világbajnok #243 Tim Gajser. A 2025-ös versenyévnek egy vadonatúj CRF450R modellel vág neki. Az új CRF450R modell valódi különlegessége pedig az, hogy saját használatra is megvásárolható.