NX500

New Experience.

Tengerparti úton haladó Honda NX500


Mi legyen a cél? Öné a döntés. A kompakt, sokoldalú új NX500 agilisan kezeli a városi utcákat, de a terepen is kiválóan megállja a helyét. Emellett kényelmes, rali stílusú idomzata határozott fellépést sugároz, amelyet egy nagy méretű szélvédő egészít ki. Az 5"-os TFT-képernyővel és a Honda RoadSync okostelefon csatlakoztathatósággal műszaki téren is magas színvonalat képvisel. A2-kompatibilis kéthengeres motorja pedig sokoldalú – és rendkívül élvezetes – teljesítményt nyújt a HSTC nyomatékszabályozóval. Kezdődjenek hát a kalandok!

Bezárás


Honda NX500 – oldalról, álló helyzetben készült kép vízparti környezetben

Bármilyen távon ideális útitárs

Ezzel a motorral bárhová eljuthat. A városban is tökéletesen otthonosan mozgó, de kalandokra kész robusztus NX500 a terepmotorok marcona vonalvezetését modern, a terep által ihletett dizájnnal ötvözi. A hosszú rugóutas felfüggesztésnek és az új, könnyű kerekeknek köszönhetően a kátyús városi utakon és a kavicsos ösvényeken ugyanolyan kényelmesen közlekedhet. A 17,7 literes üzemanyagtartállyal igen messzire juthat. A kényelmes üléspozíció és a széles kormány természetes kezelhetősége egy olyan aerodinamikai kialakítással párosul, amely szépen elvezeti a légáramlást.

Honda RoadSync alkalmazás az NX500 modellen

A kapcsolat

Ez a motor odafigyel Önre. Az 5 colos, színes TFT-kijelző teljesen új, háttérvilágított gombokkal kezelhető, nagyon természetes kézpozícióval, és bármilyen fényviszonyok között kiválóan leolvasható. Az egyszerű használat jegyében készült, a képernyő pedig erős napfényben is minimálisra csökkenti a tükröződést. A Honda RoadSync alkalmazáson keresztül teljes körű csatlakoztathatóságot is kínál. Android és iOS rendszerű okostelefonokkal egyaránt működik, menet közben is hozzáférhet a képernyőn megjelenő kanyarról kanyarra navigációhoz, hívásokat kezdeményezhet és fogadhat, illetve zenét hallgathat.

Ön irányít. Bárhová is indul

830 mm-es ülésmagasság Kényelmes kormányzás 250 mm-es hasmagassággal, így az NX a kalandvágyó motorosok számára is ideális.

196 kg-os menetkész tömeg Gyalogos tempóban és a forgalomban egyaránt könnyen irányítható, az autópályán pedig megnyugtató stabilitást biztosít.

19 colos első kerék A biztos lábérzetért, így Ön a durva talajon is egyenletesen és magabiztosan közlekedhet.

Honda NX500 – hátulról készült, háromnegyedes felvétel terepen
Honda NX500 – álló helyzetben készült kép két modellel
Honda NX500 – álló helyzetben készült kép, motorossal, vízparti környezetben

Minden kalandhoz illő szín

Nézzen körül alaposan, és válassza ki azt, amelyiket a sajátjának érzi!

  • Matte Gunpowder Black Metallic Standard
  • Pearl Horizon White Standard
  • Grand Prix Red Standard
*

Honda Motorcycles alkalmazás

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját ízlése szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. A Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így Ön szabadon válogathat az érdekes videók között.

Letöltés iOS-re Letöltés Androidra