Close
Bezárás

Honda Vision 110

Élvezze a városi pörgést

Görgetés

Vision-logó

Fittyet hány a dugókra

Ha villámgyorsan szeretne átjutni a város egyik feléből a másikba, egy robogónál aligha találhat ideálisabb járművet. Egyszerű, céltudatos és megfizethető konstrukciójával a városi közlekedés tökéletes célszerszáma.

Markáns stílus

Nem áll be a sorba! Átvág a forgalmon...

Az új, Alapjárat-leállító Rendszerrel (start&stop) hatékonyabbá tett motornak, valamint a továbbfejlesztett váznak és futóműnek köszönhetően ez a népszerű robogó még átütőbb vezetési élményt nyújt, bármerre is jár vele. Miként a kényelmes, pihentető üléspozíció és a méretes tárolórekesz, úgy a letisztult, modernebbé tett idomzat is tökéletesen passzol a sokoldalú, minden helyzetben ideális konstrukcióhoz.

Felvétel a motorkerékpárról és a műszerekről
Közelkép a kerékről
Felvétel egy kávézó mellett parkoló motorkerékpárról
Közelkép a lámpatestekről

Válassza a gyorsabb utat!

Akadályok nélkül, azaz hogyan győzzük le a forgalmi dugókat és az időveszteséget...

Motorkerékpár elölről

Karcsú városlakó

Közelre hozott tükreivel és kompakt idomzatával a Vision 110 a legzsúfoltabb városi utcácskákban is könnyedén elfér. Az alacsony ülés és a megnövelt lábtér pihentető, kényelmes testtartást tesz lehetővé, és a helykínálat is bőséges.

Párban szép az élet

Az utas kényelmére különösen nagy hangsúlyt fektettünk a Vision 110 fejlesztésekor. Lábtartóit előrébb helyeztük, kapaszkodóit pedig úgy formáltuk, hogy minden helyzetben biztos, kényelmes fogást garantáljanak.

Közelkép a motor hátuljáról
Motorkerékpár oldalnézetből

Soha többet nem kell magával cipelnie felszerelését. A Vision orr-részében kialakított két tárolórekesz és az ülés alatti csomagtartó minden holmit elnyel.