Kiegészítők

Alakítsa saját képére a Hondáját kiváló minőségű kiegészítőinkkel! A Honda
összes kiegészítőjéhez nagyszerű garancia tartozik, így Ön teljes nyugalommal használhatja őket.

Motoros a Honda CRF1100 Africa Twin Adventure Sport nyergében sivatagi környezetben.

Eredeti Honda kiegészítők

Motoros a Honda CRF1100 Africa Twin Adventure Sport nyergében Izlandon.

Ügyfélközpontú tervezés

Motorosaink mindenki másnál jobban ismerik az utakat. A Honda ezért a valódi szakértőkkel együttműködve tervezi termékeit: ügyfeleinkkel.

Egy Honda CB750, amely a szabadban parkol, motorossal és kiegészítőkkel.

Harmonikus dizájn

A Honda eredeti kiegészítőket a motorokkal együtt tervezzük, így tökéletesen kompatibilisek és nagyszerű társak az úton – a motor és a motoros számára egyaránt.

Oldalról készített felvétel a Rally csomaggal felszerelt Transalp motorról.

Innováció és minőség

Tervezőink a kutatás-fejlesztés élvonalából érkeznek. És annyira bízunk a kiegészítőink minőségében, hogy 2 éves garanciát vállalunk rájuk.

Modellek

Oldalról készült stúdiófelvétel a Honda CL500 motorról.

Kiegészítők konfigurálása a motorhoz

Keresse fel a konfigurátorunkat, válasszon kiegészítőket Honda motorjához, majd forduljon a Honda helyi márkakereskedőjéhez. A konfigurátor a kiegészítők cikkszámát is tartalmazza – hasznos segítség a motortulajdonosoknak.

Konfigurálás
Honda Motorcycles alkalmazás.

Honda Motorcycles alkalmazás

Konfigurálja kedvenc Honda-motorját az alkalmazásban! Válassza ki az Önnek tetsző színt, majd adjon hozzá kiegészítőket. Az alkalmazásban még egy AR-funkciót is talál, amellyel megnézheti, hogy nézne ki a konfigurált motor valós környezetben.

A kiegészítőket bemutató videók

Tekintse meg tartozékainkat teljes pompájukban!

2024 Africa Twin: Rally Pack Úgy készült, hogy fokozottan meglegyen benne a terepmotorok tartóssága és teljesítménye; széles rali lábtartókat kapott, hogy stabil és ellenálló legyen, valamint motorblokkvédőt és hűtőrácsot a sérülések mérséklése érdekében. A manuális váltóval szerelt Africa Twinhez gyorsváltó, míg a DCT-s változathoz lábváltó kar jár. A színben hozzáillő kézvédők védenek az időjárás viszontagságaitól, a kerékdíszítő csíkok pedig egy kis plusz színt visznek a gép megjelenésébe.

CB1000RR-R Fireblade Racing Pack Mutassa meg, hogy a Fireblade a sebesség jegyében született! A gyorsváltó (amely a Fireblade SP esetén az alapfelszereltség része) magasabb szintre emeli a fokozatváltást, míg a láncvédő, a védőidomok és a tankvédő további védelmet biztosítanak. Az Alcantara ülés stílusos, piros vagy fekete ülésburkolattal párosítható. Az olajbetöltő-nyílás sapka, a kerékdíszítő csíkok és a magas, füstszínű szélvédő pedig felteszik a pontot az i-re.

NX500: Adventure Pack Készüljön fel minden helyzetre az utakon! A ködlámpák messziről jelzik az NX500-at a többi közlekedő számára, a kézvédők megóvják a kezeket, míg a füstszínű szélvédő és a kerékdíszítő csíkok stílusosabbá teszik a megjelenését. A tankvédő megóvja a fényezést a sérülésektől.

CB650R Style Pack Ezt a csomagot a CB650R megjelenésének és stílusának kiegészítésére terveztük: kiváló minőségű alumínium borításokat tartalmaz az első sárvédőhöz, emellett motorvédő burkolatelemek, oldalidom panelek és tankmatricák is találhatók benne. Emellett egy praktikus olajszintjelzőt is biztosít.

Közelkép az SC Project a kipufogón szereplő logójáról.

Honda specifikus kiegészítők

A Honda specifikus kiegészítőit partnereink fejlesztették ki, és azért jöttek létre, hogy kiegészítsék az Eredeti honda kiegészítők kínálatát.

Az SC-Project egy vezető olasz vállalat, amely motorkerékpáros kipufogórendszerek fejlesztésével, tervezésével és gyártásával foglalkozik, mind verseny-, mind országúti motorokhoz. Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk az SC Projekt által a CB750 Hornet és az Africa Twin modellekhez tervezett kipufogókat.