Kiegészítők

Alakítsa saját képére a Hondáját kiváló minőségű kiegészítőinkkel! A Honda
összes kiegészítőjéhez nagyszerű garancia tartozik, így Ön teljes nyugalommal használhatja őket.

Motoros a Honda CRF1100 Africa Twin Adventure Sport nyergében sivatagi környezetben.

Eredeti Honda kiegészítők

Motoros a Honda CRF1100 Africa Twin Adventure Sport nyergében Izlandon.

Ügyfélközpontú tervezés

Motorosaink mindenki másnál jobban ismerik az utakat. A Honda ezért a valódi szakértőkkel együttműködve tervezi termékeit: ügyfeleinkkel.

Egy Honda CB750, amely a szabadban parkol, motorossal és kiegészítőkkel.

Harmonikus dizájn

A Honda eredeti kiegészítőket a motorokkal együtt tervezzük, így tökéletesen kompatibilisek és nagyszerű társak az úton – a motor és a motoros számára egyaránt.

Oldalról készített felvétel a Rally csomaggal felszerelt Transalp motorról.

Innováció és minőség

Tervezőink a kutatás-fejlesztés élvonalából érkeznek. És annyira bízunk a kiegészítőink minőségében, hogy 2 éves garanciát vállalunk rájuk.

Modellek

Oldalról készült stúdiófelvétel a Honda CL500 motorról.

Kiegészítők konfigurálása a motorhoz

Keresse fel a konfigurátorunkat, válasszon kiegészítőket Honda motorjához, majd forduljon a Honda helyi márkakereskedőjéhez. A konfigurátor a kiegészítők cikkszámát is tartalmazza – hasznos segítség a motortulajdonosoknak.

Konfigurálás
Honda Motorcycles alkalmazás.

Honda Motorcycles alkalmazás

Konfigurálja kedvenc Honda-motorját az alkalmazásban! Válassza ki az Önnek tetsző színt, majd adjon hozzá kiegészítőket. Az alkalmazásban még egy AR-funkciót is talál, amellyel megnézheti, hogy nézne ki a konfigurált motor valós környezetben.

A kiegészítőket bemutató videók

Tekintse meg tartozékainkat teljes pompájukban!

XL750 Transalp: Urban csomag Tökéletes a mindennapi ingázáshoz. Tartalmaz egy 50 literes hátsó dobozt a dolgainak, magasabb szélvédőt az erősebb szélvédelem érdekében, valamint egy középállványt, amely megkönnyíti a hátsó kerék és a lánc karbantartását.

CL500: Style csomag Emelje ki a motor örökségét és retro megjelenését! A következőket tartalmazza: magas ülés, kerékdíszítő csíkok, fényszóróplexi és díszítőcsík, hátsó oldalborítás és díszítőcsík.

CB750 Hornet: Sport csomag Igazi teljesítményfröccs. Tartalmaz egy állítható gyorsváltót, valamint egy ülésburkolatot, amely illeszkedik a minimalista plexihez és a könnyű lábtartókhoz.

Forza 125 és Forza 350: Smart Top Box A Honda Smart Top Box elektronikus nyitórendszerének köszönhetően nem kell elővennie a gyújtáskulcsot a zsebéből, a motor automatikusan feloldja magát.

Közelkép az SC Project a kipufogón szereplő logójáról.

Honda specifikus kiegészítők

A Honda specifikus kiegészítőit partnereink fejlesztették ki, és azért jöttek létre, hogy kiegészítsék az Eredeti honda kiegészítők kínálatát.

Az SC-Project egy vezető olasz vállalat, amely motorkerékpáros kipufogórendszerek fejlesztésével, tervezésével és gyártásával foglalkozik, mind verseny-, mind országúti motorokhoz. Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk az SC Projekt által a CB750 Hornet és az Africa Twin modellekhez tervezett kipufogókat.