Honda Adventure Roads 2022

Izland 2022: visszatekintés az útra

Kalandos utazásunk 3. fejezete is véget ért. Ha szeretné megnézni izlandi utunk csúcspontjait és naprakész maradni, kövesse Instagram oldalunkat (Honda Adventure Roads (@hondaadventureroads) • Instagram photos and videos). Alig várjuk, hogy bejelenthessük a következő Honda Adventure Roads terveinket! További információkért regisztráljon az alábbi oldalon 

KÖVESS MINKET

Behind the Twin - Episode 01 A HRC Dakar-versenyzője, Nacho Cornejo mesél nekünk a folyón való átkelésről. "Nem vagyok egy “folyóspecialista”, de elég stabilan teljesítettem, azt hiszem, a kulcs az, hogy a lendületet fenntartsd, különben a hátsó kerék meglódul a sziklákon, ha megállsz."

Behind the Twin - Episode 02 A motokrossz világbajnok Dave Thorpe mesél a kihívást jelentő izlandi körülményekről: "A szél problémát jelenthet, a versenyzőknek fel kell készülniük a körülményekre, volt már erős szél, de a versenyzők jól kezelték."

Végtelen tájak adtak helyet a határtalan vezetési élménynek.

Partnereink

Emlékezetes utak

Az Africa Twin tökéletes útitársa a 30 motorosnak, akik velünk tartottak életük kalandján, és bejárták velünk Izland kihívásokkal teli holdbéli tájait.