Close

CRF1100L AFRICA TWIN

A LEGKEMÉNYEBB KALANDOK EDZETTÉK

Honda Africa Twin, háromnegyedes, jobbról elölről készült felvétel, egy tiszta motor a homokban
Honda Africa Twin, háromnegyedes, jobbról elölről készült felvétel, egy tiszta motor a homokban

A SIVATAGBAN SZÜLETETT.
MINDENHOL HELYTÁLL

Itt az idő! Ideje szárnyalni! Váljon szabaddá, érezze ahogy az abroncsok kapaszkodnak a homokban, megtapadnak és kihúzzák amikor csak szüksége van rá. A motorkerékpár egy eszköz, az Ön eszköze. Egy eszköz, amellyel vezetés közben eggyé válik. Ez az Africa Twin. A megszámlálhatatlan kilométerek tüzében edződött. Hogy társ legyen egy életre.

MESTERIEN MEGKOMPONÁLT KÉTHENGERES ZENE

Húzza meg a gázkart és élvezze az Africa Twin 2 az 1-ben kipufogójának lelkesítő hangját. Most már készen áll (a legjobb élmény érdekében fejhallgatón keresztül hallgassa).

Görgetés

A RÉSZLETEK FONTOSAK

Vegye közelebbről szemügyre azokat az egyedi tulajdonságokat, amelyek különlegessé teszik az Africa Twint.

TELJESEN TEREPRE TERVEZVE

Az új váz, karosszéria és üléspozíció biztosítja, hogy terepen is tökéletesen irányítható legyen.

Mivel a terepmotorozáskor az irányíthatóság mindenek felett áll. Éppen ezért teljesen mértékben újraterveztük az Africa Twint, így a váz is könnyebb lett. Az alumíniumból készült CRF450R stílusú lengőkarok és a csavarokkal felerősített hátsó alumínium segédváz pedig illeszkednek az állítható, hosszú rugóutas Showa első villákhoz és hátsó felfüggesztéshez. Az üléspozíciót is optimalizáltuk annak érdekében, hogy a magasabbra helyezett kormányrúd és a keskenyebb ülés révén ülve és állva is könnyen kezelhető legyen a motorkerékpár. A ralistílusú oldalidomok és a szélvédő kecses, kompakt egységet alkotnak. A kettős, LED, automata DLR-technológiával ellátott fényszórók éles és egyenletes nappali láthatóságot biztosítanak.

Honda Africa Twin, háromnegyedes, jobbról elölről készült felvétel sivatagi környezetben egykerekezés közben

MODERN TECHNOLÓGIA A HATÁROK FESZEGETÉSÉ-RE

Ön szereti a kihívásokat. Ahogy mi is.

A lehetőségek igazi mércéje. Építettünk egy új Africa Twint, hogy feszegessük a határainkat. A motor megnövelt hengerűrtartalma nagyobb nyomatékot biztosít a közepes fordulatszám-tartományban – 5 Nm-rel nagyobb lett a nyomaték – és 5 kW-tal magasabb csúcsteljesítményt tudunk elérni. Az öblös hangú, verseny-stílusú kipufogó rendkívül hatékony gázcserét tesz lehetővé.

IMU vezérlés

A hattengelyes gyorsulásérzékelő (IMU) folyamatosan figyeli a motorkerékpár mozgását, így a Honda állítható nyomatékszabályozó (HSTC), az egykerekezés-gátló és a motorfék mindig az optimális tartományban működnek, mind az előre beállított-, mind a kettő személyre szabható vezetési módban. A kanyar ABS még nagyobb biztonságot biztosít az országúton, de emellett rendelkezik egy off-road beállítással is, valamint a hátsó kerék ABS-e ki is kapcsolható.

Honda Africa Twin, háromnegyedes, balról elölről készült felvétel homokban motorozva
Honda-Africa Twin, stúdióban készült felvétel a vezető szemszögéből

Okos mozdulatok

A motorozás során egy 6,5 hüvelykes TFT érintőképernyő szolgáltat információkat a motoros számára, aminek része az Apple CarPlay® és a Bluetooth csatlakozási lehetőség is. A dupla kuplungos automata váltó (DCT) manuális és automata sebességváltást is lehetővé tesz, valamint a terepen a még közvetlenebb vezetés érdekében G-kapcsolási beállítással is rendelkezik.

Honda-Africa Twin, közelkép a TFT-kijelzőről

Két különböző Africa Twin modell

Mindkettő készen áll a kalandra. Válassza ki az Ön modelljét, itt.

Honda Africa Twin Adventure Sports jobb oldalról, stúdióban
Honda Afrika Twin jobb oldalról, stúdióban

Africa Twin

Africa Twin Adventure Sports

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Experience alkalmazás segítségével személyre szabhatja motorkerékpárját. Válassza ki a színt és a kiegészítőket, és a kiterjesztett valóság (AR) funkciónak köszönhetően akár azt is megnézheti, hogy nézne ki a motor a garázsában.
Letöltés iOS készülékre
Letöltés Android készülékre
HONDA Africa Twin alkalmazás, 3D testreszabás