Honda Africa Twin

MASSZÍV KONSTRUKCIÓ

Minél nagyobb a kihívás, annál nagyobb a jutalom. Mi azt mondjuk, legyen! A Dakar legendája által ihletett, nagy teljesítményű, fekete részletekkel és új, egyenesen a raliversenyből átvett grafikával ellátott CRF1100L Africa Twin a kemény terepeken érzi magát igazán otthon.

Honda Africa Twin

ÖNÉ A PILLANAT!

Pontosan tudjuk, mire van szüksége: maximális teljesítményre és minimális súlyra, amelyet a kisebb tank és a könnyebb, agilisabb váz biztosít. Ez a motorkerékpár azokon a terepeken is helytáll, ahol mások elbuknak. Minden csak Önön és a motorkerékpáron múlik. Készüljön fel az új és kalandosabb utakra. Ezért építettük az Africa Twin motorkerékpárt. Tudjuk, mire képes.

Honda Africa Twin

Kompakt erőmű

Az SOHC, 8 szelepes, kéthengeres motorblokk csúcsteljesítménye 75 kW és 105 Nm nyomaték. De a motorblokk reakciója az, ami igazán izgalmas. Az optimalizált ECU-beállításokkal vezérelt 46 mm átmérőjű fojtószelepháznak köszönhetően jobb keze és a hátsó gumiabroncs tökéletesen összhangban vannak. Így akár a markolatot keresi a kavicsos úton haladva, akár megpróbál gyorsan visszaváltani, a teljesítmény minden fordulatszám mellett tökéletes lesz.

Honda Africa Twin

Feszegeti a határokat

Mind a váz, mind pedig a CRF450R által inspirált alumínium lengőkar könnyű és merev. A precíz felfüggesztési reakció érdekében a 45 mm-es Showa fordított első villák húzó- és a nyomófokozati csillapítása állítható. A Pro-Link által vezérelt Showa hátsó lengéscsillapítón a rugó előfeszítése a csillapítótesten lévő tárcsa segítségével állítható, valamint a húzó és nyomófokozati csillapítás is szabályozható.

Honda Africa Twin

Tökéletes konfiguráció

Az Africa Twin irányíthatóságának középpontjában egy hattengelyes inerciamérő egység (IMU) áll, amely felügyeli a motorkerékpárt fékezés, kanyarodás és gyorsítás közben. Ennek eredménye egy tűpontos, 7 fokozatú HSTC, valamint egy 3 fokozatú Egykerekezés-gátló és kanyar-ABS. Négy alapértelmezett motorozási mód – URBAN, TOUR, GRAVEL és OFF-ROAD –, valamint két testreszabható USER opció közül választhat, hogy olyan motorkerékpárt kapjon, amilyent Ön szeretne.

Honda Africa Twin

Dupla kuplungos automata váltó (DCT)

Az Africa Twin hatsebességes kézi váltóval vagy az innovatív, hatsebességes DCT váltóval is kérhető – ez utóbbi gondtalan motorozást és gördülékeny, automata váltást biztosít. Természetesen lehetősége van arra, hogy villámgyors kézi vezérlésre váltson a bal oldali kapcsolókkal, hogy mindig a tökéletes fokozatban haladjon a terepen. A DCT az első két fokozatban alacsony fordulatszámra van optimalizálva, amikor pedig elfogy az út, a TFT-kijelzőn elérhető G kapcsoló megnyomásával csökkentheti a kuplung csúszását, ezzel fokozva a hátsó kerék tapadását.

EGY KÜLÖNLEGES MOTORKERÉKPÁR

Nézzen szét alaposan, és válassza ki a kedvenc színét!
Húzza el a forgatáshoz Húzza el a forgatáshoz
Nagyítás Nagyítás
Rotate Rotate
Kétujjas nagyítás Kétujjas nagyítás
Válasszon színt

  MESTERIEN MEGKOMPONÁLT KÉTHENGERES ZENE

  Húzza meg a gázkart és engedje szabadjára az Africa Twin 2-1 kipufogójának lelkesítő hangját. Most már készen áll (a legjobb élmény érdekében fejhallgatón keresztül hallgassa).

  Honda Africa Twin
  Honda Africa Twin
  Görgetés

  KÉT KÜLÖNBÖZŐ AFRICA TWIN MODELL

  Válassza ki legújabb kalandját itt.

  Honda Africa Twin Adventure Sports, felvétel
  Honda Africa Twin, felvétel

  CRF1100L AFRICA TWIN

  CRF1100L AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS