VERSENYZÉSRE SZÜLETETT – CBR1000RR-R Fireblade SP

 
Honda CBR1000RR-R Fireblade SP, felülnézet
Honda CBR1000RR-R Fireblade SP, felülnézet

MÉG MAGASABBRA
EMELTÜK A LÉCET

SEBESSÉGRE TERVEZVE

Szabadítsa fel a MotoGP technológia teljesítményét a CBR1000RR-R Fireblade soros négyhengeres erőforrásából, és pörgesse leszabályozásig. Feszegesse a határait!

Görgetés

A RÉSZLETEK FONTOSAK

Ismerje meg részletesebben ezeket az egyedi jellemzőket, amelyeknek köszönhetően kijelenthetjük, hogy a CBR1000RR-R Fireblade SP a versenyzésre született!

A VERSENYPÁLYA AZ ÖN JÁTSZÓTERE

Ön is a versenypályán érzi igazán, hogy él, és itt van a második otthona? Csak a teljesítmény lebeg a szeme előtt, és elkötelezetten hajszolja a sebességet?

Akkor az új CBR1000RR-R Fireblade SP pontosan Önnek készült. Az új motor ugyanabból a boxutcából indul, mint a CBR1000RR-R – MotoGP-technológiák a motorban, a vázban és az aerodinamikában. Ezekhez azonban most az Öhlins második generációs intelligens elektronikus vezérlésével (S-EC) működő felfüggesztés és a hozzá tartozó továbbfejlesztett felhasználói felület jár. És ráadásként új Brembo fékcsomag Stylema első féknyereggel, fékkarral és hátsó féknyereggel. A CBR1000RR-R SP nem az utcai motoros igényei szerint készült: a versenypályán van a helye. Lámpáival, irányjelzőivel, teljesen színes TFT-kijelzőjével és a Honda Smart Key rendszerrel a közúti közlekedésre is tökéletesen alkalmas, ugyanakkor a CBR1000RR-R Fireblade SP a versenypályák agresszív bevételére született. Élvezze gondtalanul!

Háromnegyedes, hátulról készült felvétel egy CBR1000RR-R Fireblade SP motorkerékpárról, motorossal, versenypályán való haladás közben

Két különböző Fireblade

Felvétel a CBR1000RR-R Fireblade SP jobb oldaláról, Tricolor modell
Felvétel a Honda CBR1000RR-R Fireblade SP jobb oldaláról, Tricolor modell

Fireblade

Fireblade SP

Színválasztó

Grand Prix Red

Felvétel a Honda CBR1000RR-R Fireblade SP bal oldaláról, Tricolor modell