Close

Honda CBR1000RR Fireblade

Itt az ideje, hogy átvegye az irányítást

ELJÖTT A CSELEKVÉS IDEJE

Görgetés

Honda CBR1000RR embléma.

Emelje a motorozást magasabb szintre.

A finoman hangolt Fireblade külső megjelenése a kiváló minőségű alkatrészek egyedülálló egységét és a Honda különleges mérnöki tudását rejti.

Kézzel fogható előnyök

Sportmotor közúti és versenypályás motorozáshoz.

A CBR1000RR Fireblade kisebb súllyal, nagyobb teljesítménnyel, és fejlett elektronikával rendelkezik. A legmodernebb szoftverrel kiegészítve ez egy olyan csomag, amely kiemelkedő, adrenalinban gazdag teljesítményt nyújt mindenhol.

 

 

CBR1000RR Fireblade háromnegyedes bal hátsó nézet éves kanyarban

Valódi motor valódi motorosoknak

Teljesen felszerelt közútra és pályára is.

A Fireblade átadja Önnek az irányítást a lenyűgöző négyhengeres teljesítménye és a pontosan manőverezhető váza felett. Ehhez három előzetes beállítás áll rendelkezésre az Üzemmódválasztó-rendszerben (RMSS), valamint további kettő a motoros által definiálható USER-módokkal, melyek használatával beállítható a kívánt egyensúly a Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC), a Választható motorfék (SEB) és a különálló Egykerekezés-gátló (Wheelie Control) között. Intuitívan használható, és teljes mértékben hozzáigazítható a motoros igényekhez – a könnyed motorozástól a szívdobogtató izgalomig.

 

CBR1000RR Fireblade kipufogócső közeli
CBR1000RR Fireblade fényszóró közeli
CBR1000RR Fireblade jobb oldali nézet
CBR1000RR Fireblade elülső kerék közeli

Szétveti őket az erő

A Fireblade-et három különféle modellváltozatban kínáljuk. Lenyűgöző trió...

Honda CBR1000RR. oldalnézetből. CBR1000RR Fireblade Az egykerekezés-, a hátsókerékelemelkedés- és a kipörgésgátló mellett a motorfék-, az üzemmód- és a teljesítményszabályozó is a szériafelszereltség része. Emellett minden paraméterében állítható Showa futómű és új ABS jár a modellhez, extraként pedig visszaváltás-asszisztenssel hatékonyabbá tett gyorsváltó is rendelhető.
Honda CBR1000RR Fireblade SP oldalnézetből. CBR1000RR Fireblade SP Nemcsak visszaváltás-asszisztenssel (Downshift Assist), gyorsváltóval (Quick Shift) és félaktív, elektronikusan vezérelt, léptetőmotoros Öhlins futóművel segíti a motorozást, hanem a kipörgés- (Honda Selectable Torque Control), az egykerekezés- (Wheelie Control), a hátsókerékelemelkedés- (Rear Lift Control ) és a blokkolásgátló is a széria felszereltség része, sőt a motorfék- (Selectable Engine Brake), az üzemmód- (Riding Mode Select System) és a teljesítmény-szabályozó (Power Selector) is alapáron jár a modellhez. Az RC213V-S típuskódú MotoGP-motorból átvett műszaki alapok egyedülálló vezetési élményt garantálnak.
Honda CBR1000RR Fireblade SP2 oldalnézetből. CBR1000RR Fireblade SP2 A Marchesini kerekekkel felszerelt CBR1000RR Fireblade SP2 egy közúti használatra is alkalmas versenymotor. A motor átdolgozott hengerfejjel rendelkezik: szelepek, égéskamrák és dugattyúk – Racing Kit is rendelkezésre áll.

Ismerje meg az SP-t és az SP2-t!

KÖNNYEBB, ÉLÉNKEBB ÉS GYORSABB

A Fireblade minden részletét finomhangoltuk.

CBR1000RR Fireblade éles kanyarban

Nagysebességű versenypályás motorozás közben értékelni fogja a Fireblade karcsú, kompakt idomait és a tökéletes aerodinamikát – felfalja az egyenes szakaszokat, és leteríti a gyors, íves kanyarokat.

Motor

Csúcsteljesítménye 141 kW 13 000 fordulat/percnél. Csúcsnyomatéka 114 Nm 11 000 fordulat/percnél. A Fireblade finomhangolt, 999 köbcentiméteres, négyhengeres DOHC-motorja megdöbbentő teljesítménnyel rendelkezik – olyannal, melyet ki is használhat. Az Assist/Slipper tengelykapcsoló megkönnyíti a felváltást, és megtartja az irányítást a gyors visszaváltásoknál és hirtelen fékezés esetén. A magnézium motorburkolatok – és a titán dobbal szerelt 4-2-1 kipufogócső – csökkentik a tömeget és hozzájárulnak az ideális tömegközépponthoz.

Váz

A Fireblade arra ösztönöz, hogy keményebben és gyorsabban törjön előre. Az teljesítmény/tömeg arány kulcsfontosságú a hihetetlen teljesítményhez – több az előbbiből, kevesebb az utóbbiból. A Fireblade 15 kg-mal könnyebb, mint az előző változat, így a gondolatok sebességével irányítható. Nagyon fontos az érzet és a visszajelzés, ezért az üreges, présöntött alumínium hídváz olyan finoman hangolt merevséggel rendelkezik, amely tökéletesen megfelel az állítható 43 mm-es Showa nagy dugattyús villának (BPF) és a Showa hátsó lengéscsillapítónak.

 

CBR1000RR Fireblade háromnegyedes jobb első nézet

A Unit Pro-Link alumínium hátsó lengőkar hibrid szerkezetének minden egyes része gondosan megtervezett, a súlycsökkentés, a keresztirányú merevség megőrzése és a torziós merevség növelése érdekében.