CB650R
NEO SPORTS CAFÉ

AZ UNALMAT AZ ELSŐ PILLANTÁSRA FELVÁLTJA AZ IZGALOM.

 

A CB650R Neo Sports Café jobb oldalról pilótával városi környezetben éjszaka
A CB650R Neo Sports Café jobb oldalról pilótával városi környezetben éjszaka

Minden nap egy utazás. Vágjon bele a CB650R-rel! A sportos streetfighterek teljesítményét és a lecsupaszított Neo Sports Café stílusát ötvöző egyedülálló teljesítmény. A CB650R frissített stílussal, felfüggesztéssel, felszereltséggel várja, hogy feledhetetlen városi kalandokra vigye.

LECSUPASZÍTOTT AKCIÓHŐS

Nézzen szét alaposan, és válassza ki a kedvenc színét!
Forgatás Forgatás
Nagyítás Nagyítás
Rotate Rotate
Nagyítás Nagyítás
Válasszon színt

  NÉGYHENGERES ZENE

  Bőgesse fel a motort, és érezze meg a CB650R erejét. Hunyja le a szemét, és csak hallgassa a pontosan behangolt négyhengeres motor szimfóniáját, amelyet a kígyózó leömlőcsöveken és a kompakt kipufogódobon keresztül ad elő. Mindig készen áll dominanciája kifejezésére (a legjobban fejhallgatóval hallható.)

  Rider on front facing CB650R in studio
  Rider on front facing CB650R in studio

  A KEVESEBB NÉHA TÖBB

  Minimális sallang, maximális motorkerékpár.

  A CB650R karcsú, áramvonalas formája jól illik az Ön kifinomult városi stílusához. Ultrakompakt, erőt sugárzó formaterve a CB1000R Neo Sports Café retró-minimalista stílusát idézi. Ívelt vonalait éles szögek törik meg, az átalakított oldalelemek és a rendszámot tartó letisztult hátsó konzolnak köszönhetően most még dinamikusabb megjelenést kapott. A CB650R esetében a kevesebb több.

  EGY FÜGGŐSÉGET OKOZÓ GÉP

  Használatra épült. Élmény vezetni.

  A soros, négyhengeres, DOHC-vezérlésű, 16 szelepes motor nem ijed meg a használattól. A vérpezsdítő gyorsulásról az egymáshoz közeli, röviden áttételezett fokozatok és a sima nyomaték gondoskodik – magasabb fordulatszámon pedig felhangzik a motor magával ragadó üvöltése. Függőséget okoz. A nyomatékhatárolós tengelykapcsoló megkönnyíti a felfele és lefele való váltást, míg a Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) mindig megőrzi a hátsó kerék tapadását. A motortervezés mesterműve, és kedvére élvezheti.

  A CB650R Neo Sports Café jobb oldala, a motorra és az első kerékre fókuszálva, stúdiófelvétel
  CB650R Neo Sports Café, közelkép a kipufogócsőről, stúdiófelvétel
  Háromnegyedes, elölről készült felvétel a CB650R Neo Sports Café jobb oldaláról pilótával városi környezetben éjszaka
  A CB650R Neo Sports Café elölről városi környezetben éjszaka, a fényszóróra fókuszálva

  TELJESEN FELSZERELT

  Minden, amire szüksége van. Semmi sem állhat az útjába.

  Egy prémium motorkerékpárhoz prémium felszereltség dukál. A teljes körű LED világítás kifinomult, modern külsővel ruházza fel a motort, a feltűnő, kör alakú lámpa átható, kékes fényt bocsát ki. Az ülés alatt helyet kapott egy USB-s aljzat, amellyel feltöltheti a készülékeit, az éles LCD-kijelzőn pedig minden fontos információ tökéletesen leolvasható, a váltófokozat és a felfelé váltás jelzője is.

  A CB650R Neo Sports Café elölről, a pilótaülésre fókuszálva
  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen kiegészítőt hozzáadhat a modellhez. A Honda Motorcycles Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így Ön szabadon válogathat az érdekes videók között.