A Honda Adventure Roads feltételei.

A Honda Adventure Roads 2024 regisztrációs feltételei.

A Honda Adventure Roads 2024 úti célja Marokkó. Csatlakozzon hozzánk és 30 másik motoroshoz ezen a lenyűgözően izgalmas 10 napos expedíción, amely továbbviszi örökségünket, és lehetővé teszi, hogy Ön is kihozza magából a maximumot! A motorosok Agadir partjairól indulnak, az út végcélja pedig Nador. Készüljön fel, mert felejthetetlen utazásban lehet része: nem csupán a fehérarany sivatagi homokban gyönyörködhet, hanem a marokkói kultúrában is elmerülhet. Lobbantsa fel magában a felfedezők szellemét, csatlakozzon hozzánk, és küzdjük le közösen ezt a nagyszerű új kihívást egy Africa Twin nyergében!

  • Az esemény teljes díja 6000 EUR (hatezer euró), amely tartalmazza az áfa/héa is beleértendő.  A Honda Adventure Roads Marokkó 2024 program rendkívül kevés résztvevőt tud befogadni, akik szigorú válogatáson esnek át. A folyamat része egy elbeszélgetés is. A motorosok kiválasztása kizárólag az esemény szervezőinek hatáskörébe tartozik, és nem fogjuk közölni az elutasítás okát.
 
  • Ha Ön lehetőséget kap, hogy részt vegyen az eseményen, a regisztráció során megadott e-mail-címen értesítjük Önt, és az erre vonatkozó e-mail megérkezésétől számított 7 napon belül köteles 10% előleget befizetni.  A fennmaradó összeget legkésőbb 2024. január 31-ig kell befizetni. Ha nem fizeti be időben ezeket az összegeket, helyét felajánljuk egy másik jelentkezőnek.
 
  • A marokkói esemény ideje alatt egy Honda Africa Twin motoron fog közlekedni, amelyet a rendezvény szervezői biztosítanak. Ez egy luxusutazás, de a jelölteknek mindennap el kell érniük az ellenőrzőpontokat, így a jó fizikai erőnlét elvárás.
 
  • Az esemény szervezői különféle hátterű motorosokat várnak, de a részvételhez 5-10 év terepmotoros tapasztalat szükséges. A jelentkezők általános motoros tapasztalatát is figyelembe vesszük, de a terepi motorozás során szerzett gyakorlat nagyobb előnyt jelent a kiválasztási folyamat során.  
 
  • A szervezők a kiválasztási folyamat során és az esemény során nyújtott támogatás érdekében személyes adatokat gyűjtenek, amelyek között érzékeny személyes adatok is lehetnek. (Ezek közé tartozik például az útlevélszám, a vércsoport, az allergiák, az egészségügyi állapot, a kapott orvosi kezelések, a vezetői engedély száma és a születési dátum). A Honda Adventure Roads 2024 Marokkó eseményre csak akkor regisztrálhat, ha elfogadja a Honda és a Ride and Drive adatkezelési feltételeit, valamint a Honda Adventure Roads kiegészítő adatvédelmi tájékoztatóját. A kiegészítő adatvédelmi tájékoztatót alább olvashatja.
 
  • Az esemény fizikailag és szellemileg egyaránt megterhelő lesz. A szervezők a részvétel feltételeként megerősítést kérhetnek arról, hogy Ön megfelelő fizikai és szellemi állapotban van. Ennek részeként további tájékoztatást kérhetünk azokról a körülményekről, amelyek befolyásolhatják Önt a motorkerékpár nehéz terepen történő vezetésében. A szervezők nem kötelesek tájékoztatást adni arról, hogy a jelentkezők miért nem jutottak tovább a regisztrációs szakaszon.
 
  • A Honda Adventure Roads Marokkó 2024 résztvevőit nem kíséri minden ponton vezető. Az út során lesznek ellenőrzőpontok, valamint probléma esetén rendelkezésre állnak útmutatást nyújtó motorosok/segítő járművek, de a motorosok önállóan fognak haladni a Tripy II útmutatási rendszer segítségével. A motorosok megkapják az útvonallal kapcsolatos fontos információkat; emellett műszaki és orvosi segítség is rendelkezésre fog állni.

 

Az eseményen való részvétel feltétele a teljes részvételi feltételek elfogadása és betartása, amelyeket a jelentkezők az elbeszélgetés és a kiválasztási folyamat után, de a részvételt megerősítő előleg befizetése előtt kapnak meg.

A Honda Adventure Roads Marokkó 2024 eseményre való regisztrációt szabályozó feltételekre Anglia és Wales törvényei vonatkoznak. Az angol és walesi bíróságok az illetékes bíróságok. 

A Honda Adventure Roads kiegészítő adatvédelmi tájékoztatója

A jelen Kiegészítő adatvédelmi tájékoztató a Honda Motor Europe Ltd. és/vagy a Ride and Drive s.a.r.l. normál adatvédelmi tájékoztatóin felül értendő. Ezek a dokumentumok az alábbi hivatkozásokon keresztül érhetők el.

Ha Ön szeretne részt venni a Honda Adventure Roads 2024-en (az „Esemény”), meg kell adnia bizonyos személyes adatait, amelyek között érzékeny személyes adatok is lehetnek. Azzal, hogy megadja ezeket az adatokat, Ön kifejezetten hozzájárul, hogy a jelen adatvédelmi tájékoztatóban szereplő előírásoknak megfelelően kezeljük ezeket az adatokat. 

A Honda Motor Europe Ltd. („Honda”) az adatok adatkezelője. Az Ön adatainak elsődleges feldolgozója a Ride and Drive s.a.r.l. („Ride and Drive”). Ez a vállalat az Esemény szervezője.  

 Adatvédelmi tájékoztató

A következő adatfeldolgozók is megkaphatják az Ön által az Eseményen való részvételre való jelentkezés során megadott személyes adatokat:

A Honda esetében: Légitársaságok, szállodák, szálláshelyek, vezetősofőrök, orvosi segélyszolgálatok, egészségbiztosítók, közlekedési szolgáltatók és helyi beszállítók.

A Ride and Drive esetében: Fresh Desk, Scandola és Infomainiak   

Fresh Desk – A Ride and Drive ezt a szoftvert használja fel a résztvevők toborzása során. A Fresh Desk kizárólag azoknak a teljes nevét, e-mail-címét és telefonszámát fogja tárolni, akik sikeresek a kezdeti regisztrációs folyamatban. 

Scandola – Ez az egy webes ügynökség, amelyet a Ride and Drive a toborzási folyamat lebonyolításának támogatására használ. A cég emellett marketingszolgáltatásokat biztosít azoknak, akik vállalják, hogy fogadják a Honda Adventure Roads marketinganyagait. A Scandola nem fér hozzá érzékeny vagy személyes adatokhoz.

Infomaniak – A Ride and Drive ezen a biztonságos szervertárhelyen fogja tárolni a személyes és érzékeny személyes adatokat tartalmazó központi adatbázisát. Ez biztonságos tárolást jelent.

Az érzékeny személyes adatokhoz csak az egészségügyi tanácsadók és az orvosi munkatársak férhetnek hozzá, és ők is csak az utazás időtartama alatt. 

Ha Önt nem választják ki a Honda Adventure Roads Marokkó 2024 eseményen való részvételre, és nem jelzi, hogy szeretne marketinginformációkat kapni, a jelentkezése részeként beküldött személyes adatokat az Esemény kezdetétől számított 2 év elteltével töröljük.  Ha Önt kiválasztják a Honda Adventure Roads Marokkó 2024 eseményen való részvételre, a Ride and Drive Az Eseményt követően 10 évig megőrzi az Ön által megadott személyes adatokat a szerződéses, egészségügyi és biztonsági, biztosítási és adatokkal kapcsolatos megfelelőségi kötelezettségei teljesítése érdekében.

Adatkezelési kapcsolattartók 

Ha bármilyen kérdése merül fel a személyes adatai kezelésével kapcsolatban, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeken:

DPM-UK@honda-eu.com

Hivatkozás a Honda Motor Europe adatvédelmi nyilatkozatára

A ride&drive adatvédelmi szabályzatának eléréséhez kattintson ide