Close

Üdvözöljük a DCT világában!

Tapasztalja meg a teljes szabadságot!

Görgetés

Fedezze fel a jövőt DCT váltóval

Élvezze a menetszél simogatását és a borzongatóan egyszerű kezelhetőséget! A DCT megszabadítja a váltás terhétől.

Szentül hisszük, hogy a gondtalan motorozás nyújtotta élmény mindenkinek kijár. Az örömteli, boldog pillanatokért fejlesztünk. Azért, hogy a túrák egyre jobbak és jobbak legyenek. Ez motivált bennünket a DCT megalkotásakor is. Új erőátviteli rendszerünk az irányítás teljes szabadságával ajándékozza meg a pilótát. A lehetőséggel, hogy új tájakat fedezzen fel, s ezernyi szép emlékkel gazdagodjon.

Africa Twin hatol át a sivatagon

Egyedülálló, duplakuplungos automatikus váltó a Hondától

A pofon egyszerűen kezelhető DCT váltónál a tengelykapcsolás és a sebességváltás egyaránt automatikus, az érzet mégis a klasszikus erőátviteli rendszereket idézi. Segítségével a pilóta minden idegszálával a gyorsításra, kanyarodásra és lassításra koncentrálhat, nem kell a fokozatok kapcsolásával bíbelődnie. Ez még magabiztosabbá teszi a vezetőt és jelentősen megkönnyíti a motor kezelését, nem mellesleg új szintre emeli a motorozás élményét.

VFR1200X kanyarodik

Előnyök

Szabadság: Motorozzon zavaró tényezők nélkül! DCT-vel felszerelt modelljeinken nem kell a kuplunggal, illetve a váltóval bajlódnia, és mindig vajpuhák lesznek a kapcsolások. Ez számos helyzetben jelenthet nagy könnyebbséget, beleértve a reggeli rohanást és a hétvégi gurulásokat is. Egyszerűen csak indítsa el a motort és húzza a gázt! A többiről mi gondoskodunk...

Érzelmek: A DCT váltó olyan sportos élményt nyújt, ami minden képzeletet felülmúl. A végtelen országutak és a tempós országúti szakaszok nem jelenthetnek akadályt. Elég rácsavarnia a gázt, és bárhol, bármikor lehengerlő gyorsulásban lehet része. Vágjon neki a kalandnak, és adja át magát az érzelmeknek! Ezért érdemes élni...

Közelkép a kormányról
Fénykép a pilóta szemszögéből, úttal a motor előtt

Irányíthatóság: Úgy használhatja, ahogyan szeretné: automatikus és manuális üzemmód egyaránt rendelkezésére áll. Bármelyiket is választja, úgy motorozhat, mint egy profi, hiszen a DCT-nél nincs rángatás a fokozatok kapcsolása közben. Ez azt jelenti, hogy a váltások mindig gyorsak és kifinomultak, tehát mindig az útra, a kalandra koncentrálhat.

Kezdődjenek a kalandok!

Ha DCT-vel felszerelt modellt választ, az Ön véleménye is megváltozik majd a motorozással kapcsolatban. Több lehetősége lesz a tájban gyönyörködni és zavartalanul élvezni a menetszél cirógatását.

Könnyebben kommunikálhat utasával és a többi közlekedővel

S nem utolsó sorban magabiztosan és biztonságosan utazhat bármikor, bárhová, kiélvezve a DCT nyújtotta könnyű kezelhetőséget és kényelmet.

Egy Africa Twin halad a sivatagban
Pilóta a forgalomban, reggeli ingázás közben,

Fedezze fel a DCT előnyeit a kalandok során! (VFR1200X, CRF1000L, NC750X)