Close

Honda CBR1000RR Fireblade SP és SP2

Az irányítás legmagasabb foka

Indulásra kész

Görgetés

A Honda Fireblade SP logója.

A megfelelő egyensúly.

Csúcsmodelljeink, a Fireblade SP és SP2 a jelenleg elérhető legfejlettebb technológiákat alkalmazzák a maximális sportteljesítmény érdekében.

Az ideális ív

Lassítás, kanyarcsúcspont és gázadás.

Csak ez számít, amikor keményen gyorsít a versenypályán. Az Öhlins elektronikus vezérléssel (S-EC) és fejlett elektronikai rendszerrel gyártott, villámgyors Fireblade SP és SP2 lenyűgöző, négyhengeres motorral és könnyű vázzal rendelkezik.

 

Kiélezett és még kiélezettebb

Ismerje meg a hihetetlen SP és SP2 modelleket.

A Total Control filozófia jegyében született CBR1000RR Fireblade két pályaorientált modellje, félaktív, elektronikusan vezérelt Öhlins (S-EC) futóművel és Öhlins Objective Based Tuning interface (OBTi) egységgel van szerelve. Emellett kompakt, 16 literes titán üzemanyagtartály, radiálisan rögzített, négydugattyús monoblokk Brembo féknyeregek és gyorsváltók is jellemzik a modelleket. Ha a versenypálya a szenvedélye, az SP tökéletes választás. És ha igazán a vérében van a versenyzés, válassza az SP2 modellt.

 

Közelkép a CBR1000RR Fireblade SP motorjáról
Közelkép a CBR1000RR Fireblade SP kipufogócsövéről
Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy CBR1000RR Fireblade SP bal oldaláról, versenypályán
Közelkép a CBR1000RR Fireblade SP első kerekéről

Szétveti őket az erő

A Fireblade-et három különféle modellváltozatban kínáljuk. Lenyűgöző trió...

: Honda CBR1000RR Fireblade SP oldalnézetből CBR1000RR Fireblade SP Félaktív, elektronikus szabályozású Öhlins Step felfüggesztés, valamint egykerekezés-, hátsókerékelemelkedés- és kipörgésgátló segíti a pilótát, sőt motorfék-, üzemmód- és teljesítményszabályozó, valamint visszaváltás-asszisztenssel hatékonyabbá tett gyorsváltó és új blokkolásgátló is szerepel a felszereltségi listán. Az RC213V-S típuskódú MotoGP-motorból átvett műszaki alapok egyedülálló vezetési élményt garantálnak.
Honda CBR1000RR Fireblade SP2 oldalnézetből CBR1000RR Fireblade SP2 Közúton is használható, Marchesini kerekekkel felszerelt, versenyzésre kész modell, melynek a Fireblade SP adja alapjait. A motor átdolgozott hengerfejjel rendelkezik: melyet új szelepekkel, égésterekkel és dugattyúkkal láttunk el. Ehhez a modellváltozathoz is elérhetők a versenyszettek.
Honda CBR1000RR Fireblade oldalnézetből CBR1000RR Fireblade Nemcsak az egykerekezés-, a hátsókerékelemelkedés- és a kipörgésgátló alapfelszereltség, hanem a motorfék-, az üzemmód- és a teljesítményszabályozó is alapáron jár a modellhez. Emellett minden paraméterében állítható Showa futóművel és új ABS-szel kínáljuk a modellt, extraként pedig visszaváltás-asszisztenssel hatékonyabbá tett gyorsváltó is rendelhetnek a vásárlók.

Ismerje meg a CBR1000RR Fireblade-et!

Verseny-motorjaink

Háromnegyedes, elölről készült felvétel két CBR1000RR Fireblade SP jobb oldaláról

Az SP modellen alapuló, közúti használatra is alkalmas SP2 egy igazi versenymotor. A hengerfej és a dugattyúk különbözőek, készen állnak a további nagy teljesítményű finomhangolásra, a lenyűgöző, aranyszínű Marchesini kerekek pedig csökkentik a rugózatlan tömeget.

Irány a versenypálya!

Semmi nem áll ennél közelebb egy gyári versenygéphez. A versenytársakkal szembeni előnyt tovább fokozhatja a versenyszettekkel.

Háromnegyedes, elölről készült felvétel egy CBR1000RR Fireblade SP bal oldaláról

Fedezze fel az elektronikai rendszer hihetetlen képességeit a versenypályán!