Honda CRF300 Rally. Kaland bárhol, bármikor

CRF300 RALLY

KALAND BÁRHOL, BÁRMIKOR

VÁLASSZON ÚTI CÉLT

A többcélú motorozásra tervezett új CRF300 RALLY egy kis lökettérfogatú, de nagy tudású gép. Stílusa a HRC CRF450 RALLY versenymotort idézi, nagy üzemanyagtartálya, szélvédelmet nyújtó fejidomja és plexije a hosszú, off-road utakon is kényelmes motorozást biztosít. A csökkentett súlyú, nagyobb teljesítményű és nyomatékú CRF300 RALLY tökéletes társ az utazásokhoz – a városban éppúgy, mint azon kívül.

Honda CRF300 Rally. Válassza ki úti célját
Görgetés

HAJTÓERŐ

A nagyobb teljesítmény, a kisebb súly és a fokozott kényelem új távlatokat nyit.

4 kilogrammtól megszabadítottuk a CRF300 RALLY vázát és 2,7 literrel megnöveltük az üzemanyagtartály kapacitását, hogy egy tankolással még nagyobb távokat meg tudjon tenni. Hogy kényelmesebbek legyenek ezek a hosszú napok, magasabbra került a kormányrúd. Az ülés 10 mm-rel alacsonyabbra került, a lábtartók pedig gumibetéteket kaptak. A folyadékhűtésű, négyszelepes, egyhengeres, az EURO5 szabványnak megfelelő DOHC motor nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval szerelve érkezik, amely nagyobb teljesítményt (20,1 kW) és jobb nyomatékot (26,6 Nm) tesz lehetővé, és minden körülmények között gyorsan reagál. Ezenkívül megnöveltük a szabad hasmagasságot – ami terepmotorozásnál mindig jól jön – és kiegészítettük a műszeregységet egy váltófokozat-jelzővel.

Honda CRF300 Rally. Nagyobb teljesítmény, kisebb súly
Honda CRF300 Rally. Extra szabad magasság
Honda CRF300 Rally. Hajtóerő
Honda CRF300 Rally. Kényelem hosszú napokon is

LEGYEN TELJES AZ ÉLMÉNY!

Utazásra csábít. Ön merre indul?

A CRF300 RALLY a szabadságról szól, amelyről a könnyű váz, a hosszú rugóutak és a kiváló reakcióidejű motor gondoskodik. A másik kulcsszó a függetlenség. A nagy kapacitású üzemanyagtartállyal hosszú utakra indulhat, így a motorkerékpár átfogó lehetőségeihez most az az érzés járul, hogy bárhová eljuthat vele.

Honda CRF300 Rally. Legyen teljes az élmény
Honda CRF300 Rally. Éljen a szabadság

Ezt a motort a könnyű kezelhetőség és a mindig élvezetes motorozás jegyében alkottuk meg – legyen szó munkába járásról, hétvégi túráról vagy hosszabb utazásokról. Minden részletében fejlődött: nagyobb teljesítményt nyújt, alacsonyabb lett a súlya, egy tankolással nagyobb távot tehet meg vele, kényelmesebb az üléspozíció, és a szabad magasság is nőtt. Ez a motor készen áll az útra, bárhová is indul.

TÖBBCÉLÚ VAGY TEREPMOTOROZÁS?

Válassza a hosszú utakra tervezett CRF300 RALLY változatot vagy a terepre termett CRF300L motort.

CRF300L
CRF300 RALLY

CRF300 RALLY

CRF300L