HONDA FORZA 125 - 2018

A kategória legkelendőbb modelljeként ismert Forza 125 még sportosabbá vált, és túraalkalmasság, valamint minőségérzet tekintetében is nagyot lépett előre. Idomzata és műszeregysége modernebb, ülés alatti tárolórekesze nagyobb lett, felszereltségi listáján pedig immáron elektromos mozgatású szélvédő és LED-es irányjelző is szerepel. Mindemellett két új, szemet gyönyörködtető színnel bővült a fényezések választéka és megjelent az extrák között a Smart Key-kompatibilis, 45 literes túradoboz.

2018. június 3.

A 2015-ben bemutatott Forza 125-öt kifejezetten az európai robogósok igényeit szem előtt tartva tervezték a Honda mérnökei, így stílus, kisugárzás, teljesítmény és felszereltség terén is a legmagasabb színvonalat képviseli. Átlagon felüli képességeinek és folyamatos frissítésének köszönhetően a vásárlók egyik kedvence az öreg kontinensen, erről tanúskodik, hogy már több mint 30 ezer példány kelt el belőle.

Sikere persze borítékolható volt, hiszen kompakt, fordulékony és fürge mivoltából fakadóan játszi könnyedséggel cselezi ki a városi dugókat, ugyanakkor nagy hatótávolsága, remek időjárás-védelme és elismerésre méltó kényelme ingázásra is tökéletesen alkalmassá teszi. Koncepciója a GT (Grand Touring), azaz túrarobogók komfortját és szállítókapacitását ötvözi a sportos gépek viselkedésével és kezelhetőségével, nem mellesleg a legújabb Honda-fejlesztések beépítésére is lehetőséget adott.

A 2018-as modellváltozat éppoly elegáns és gyors, akárcsak felmenői, de még nagyobb használati értéket képvisel. Megjelenése modernebb, divatosabb, műszaki alapjait optimalizálták és számos olyan jelentős módosítást hajtottak végre rajta, ami még kényelmesebbé és élvezetesebbé a motorozást.