AMIKOR HÍV A KALAND

Fizikai állóképességre, megfelelő készségekre és egy olyan motorkerékpárra lesz szüksége, amelyet öröm vezetni.

Ha velünk utazik, részese lesz minden idők egyik legnagyobb motoros kalandjának, miközben álmai motorkerékpárját – az Africa Twin-t – vezeti. A legfejlettebb motorkerékpár, amelyet hosszú túrázásra és terepmotorozásra valaha építettünk. 

A bizonytalan idők ellenére hihetetlenül sok érdeklődő figyelmét keltette fel a Honda Adventure Roads 2022 esemény, amelyre több mint 1200 fő jelentkezett. Ha Ön a kiválasztott részvevők egyike lesz, akkor egy kihívásokkal teli kalandra számíthat: vagyis egy olyan terepmotoros túrára, amely nem csak motorosként, hanem emberként is próbára teszi majd Önt. Sajnos a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztanunk az idei túránkat, de résztvevőink jó hangulatban vannak, folyamatosan tartják egymással a kapcsolatot a Honda Adventure Roads alkalmazással, és már beszélgetnek a jövőévi túráról.

Bár az olyan funkciók, mint a sebességtartó automatika, az érintőképernyős kijelző és a fűtött markolat hozzájárulnak a kényelmes túramotorozáshoz, masszív és off-road terepjáró képessége lehetővé teszi, hogy valóban megbirkózzon az Izlandon tapasztalható durva és változatos terepekkel. 

Az izlandi terepet strapabíró motorkerékpárnak és motorosnak találták ki, és el is mondjuk, hogy miért.

A sima aszfalton át a laza kavicsos utakon haladva, később meredek hegyi hágókkal és sziklás patakokkal is szembe kell majd néznie 11 napon keresztül. Nem titkoljuk, hogy ez nem egy laza vasárnap délutáni kirándulás. Az egész napos izlandi túra végén várja Önt a jól megérdemelt vacsora és a kényelmes ágy – ezt garantáljuk.

A társakkal, a hasonló gondolkodású kalandorokkal való közös utazás az utazás élményének megosztásáról és új barátságok kialakításáról szól. Nem csupán új motoros készségeket sajátíthat el, hanem új tájakat, új utakat és kultúrákat is felfedezhet majd. Ez a túra igazi lényege, nem pedig a kilométerek gyűjtése... a csapatban szerzett élmények mindig sokkal többet jelentenek. 

Izland változatos és lenyűgöző tájain keresztül tervezett szakaszoktól a lélegzete is eláll majd, a túra azonban kimagasló fizikai és szellemi erőt igényel. Hamarosan megtudhatja, hogy miért a fejlett technológiákkal felszerelt Africa Twin modell a megfelelő motorkerékpár ehhez a feladathoz. 

Tekintse meg, hogy milyen látványban lehet része a gyönyörű izlandi vidéken – a jég és a tűz földjén –, és kövessen minket a frissítésekért és a hírekért. 

 

 

Izland, HAR
Sisakot viselő férfi
Fájt a hátam, a karom és a lábam, és keményen oda kellett tennem magam. A csoport segítségével és bátorításával, és néhány kellemetlenség ellenére, végül elértem a célt... Aznap éjjel nagyon jól aludtam!” HONDA ADVENTURE ROADS RÉSZTVEVŐ, Dél-Afrika 2019

NAGYKÖVETEINK

Motorozzon a profik mellett, és fedezze fel, hogy mennyivel szórakoztatóbb a motorozás az Africa Twin motorkerékpárral. A Honda Racing Corporation ralimotorosai is csapatunk tagjai lesznek, és az út során megosztják velünk tudásukat, továbbá velük együtt élhetjük át az igazi izgalmat közúton és terepen egyaránt. Sőt, az ellenőrzési pontokon a Honda megbízott szerelői várnak majd minket, és – akárcsak egy igazi versenyen – rengeteg pótalkatrésszel készültek, sőt még egy tartalék motor is lesz a műszaki csapatnál, ha esetleg szükség lenne rá, bár ez kevésbé valószínű.

HRC motoros egy Africa Twin motoron, rövid eligazítást tart
Motoros Afrika sivatagjában

CRF1100L Africa Twin

Ez a strapabíró, rali ihlette motorkerékpár több olyan dolgot tartalmaz, amely a teljesen terepre tervezett motorokban megtalálható. Karcsú, könnyű váz, rengeteg nyomaték és olyan üléspozíció, amellyel a motor ülve és állva is kényelmesen használható, így a terepviszonyoktól függetlenül mindig optimális utazásban lehet része.

ISMERJE MEG AZ AFRICA TWIN MODELLT

Motoros Afrika sivatagjában

CRF1100L Africa Twin Adventure Sports

Annyi mindent lehet még mondani a motortervezésről, a dizájnról és a technológiáról, amelyek miatt ez a motorkerékpár az egyik legjobb terepmotor a kontinenseket átszelő motoros túrákhoz vagy éppen a kihívásokkal teli hétvégi kirándulásokhoz.

ISMERJE MEG AZ AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS MODELLT

Honda motorkerékpárt vezető férfi Izlandon