CB650R
Neo Sports Café

AZ UNALMAT AZ ELSŐ PILLANTÁSRA FELVÁLTJA AZ IZGALOM.

 
A CB650R Neo Sports Café jobb oldalról pilótával városi környezetben éjszaka
A CB650R Neo Sports Café jobb oldalról pilótával városi környezetben éjszaka

Minden nap egy utazás. Vágjon bele a CB650R-rel! A sportos streetfighterek teljesítményét és a lecsupaszított Neo Sports Café stílusát ötvöző egyedülálló teljesítmény. A CB650R frissített stílussal, felfüggesztéssel, felszereltséggel várja, hogy feledhetetlen városi kalandokra vigye.

NÉGYHENGERES ZENE

Bőgesse fel a motort, és érezze meg a CB650R erejét. Hunyja le a szemét, és csak hallgassa a pontosan behangolt négyhengeres motor szimfóniáját, amelyet a kígyózó leömlőcsöveken és a kompakt kipufogódobon keresztül ad elő. Mindig készen áll dominanciája kifejezésére (a legjobban fejhallgatóval hallható.)

A részletek fontosak

Ismerje meg közelebbről a CB650R különleges jellemzőit!

A KEVESEBB NÉHA TÖBB

Minimális sallang, maximális motorkerékpár.

A CB650R karcsú, áramvonalas formája jól illik az Ön kifinomult városi stílusához. Ultrakompakt, erőt sugárzó formaterve a CB1000R Neo Sports Café retró-minimalista stílusát idézi. Ívelt vonalait éles szögek törik meg, az átalakított oldalelemek és a rendszámot tartó letisztult hátsó konzolnak köszönhetően most még dinamikusabb megjelenést kapott. A CB650R esetében a kevesebb több.

EGY FÜGGŐSÉGET OKOZÓ GÉP

Használatra épült. Élmény vezetni.

A soros, négyhengeres, DOHC-vezérlésű, 16 szelepes motor nem ijed meg a használattól. A vérpezsdítő gyorsulásról az egymáshoz közeli, röviden áttételezett fokozatok és a sima nyomaték gondoskodik – magasabb fordulatszámon pedig felhangzik a motor magával ragadó üvöltése. Függőséget okoz. A nyomatékhatárolós tengelykapcsoló megkönnyíti a felfele és lefele való váltást, míg a Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) mindig megőrzi a hátsó kerék tapadását. A motortervezés mesterműve, és kedvére élvezheti.

A CB650R Neo Sports Café jobb oldala, a motorra és az első kerékre fókuszálva, stúdiófelvétel
CB650R Neo Sports Café, közelkép a kipufogócsőről, stúdiófelvétel
Háromnegyedes, elölről készült felvétel a CB650R Neo Sports Café jobb oldaláról pilótával városi környezetben éjszaka
A CB650R Neo Sports Café elölről városi környezetben éjszaka, a fényszóróra fókuszálva

TELJESEN FELSZERELT

Minden, amire szüksége van. Semmi sem állhat az útjába.

Egy prémium motorkerékpárhoz prémium felszereltség dukál. A teljes körű LED világítás kifinomult, modern külsővel ruházza fel a motort, a feltűnő, kör alakú lámpa átható, kékes fényt bocsát ki. Az ülés alatt helyet kapott egy USB-s aljzat, amellyel feltöltheti a készülékeit, az éles LCD-kijelzőn pedig minden fontos információ tökéletesen leolvasható, a váltófokozat és a felfelé váltás jelzője is.

A CB650R Neo Sports Café elölről, a pilótaülésre fókuszálva

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

A Honda Motorcycles Europe alkalmazással a saját szájíze szerint alakíthatja Honda motorját. Nagyon egyszerű! Válassza ki a kívánt motorkerékpárt, majd a színt. Az AR funkcióval akár azt is megnézheti, hogyan mutatna az Ön garázsában! A beépített kiegészítőkatalógusnak köszönhetően bármilyen alkatrészt hozzáadhat a modellhez. Mostantól pedig a Honda Motorcycle Europe YouTube-csatornája is bekerült az appba, így szabadon válogathat az érdekes videók között.

Letöltés iOS-re

Letöltés Androidra

Honda Motorcycles Europe alkalmazás